Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!

Борисов: Най-малко Найденов може да се оплаква от Цветанов
Обновена: 25 апр 2013 16:39 | 25 апр 2013 13:34, Елка Василева
1004
Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!
Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това декларира в Златоград лидерът на  ГЕРБ Бойко Борисов по повод заявеното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде „Фокус” .

Бойко Борисов цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и че това е кадрова грешка на Цветанов. „Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов.

Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

Още по темата

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, Борисов заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, посочи Борисов.

Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало - самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил подобно нещо срещу него.

Относно това, че през годините се усещала защитата на Бойко Борисов върху Мирослав Найденов, той заяви, че го е защитавал в моменти, когато са искали неговата оставка, виждайки, че той е правил нещо добро за сектора, за който е отговарял.

Цветан Цветанов също коментира, че не е имало подслушвания на министри и не е покровителствал такова подслушване на министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1004
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
8
 
3
 
! Отговори
Мислещ преди 11 години
Искам минуси от всеки, който е платена форумна мишка-комунист.
92
2
 
5
 
! Отговори
да преди 11 години
За нормалния човек е трудно да прецени каква е истината, но все пак трябва да помним че атаките срещу Зветанов идват не от вчера, и не от кого да е.А това че бившата ДС дърпа конците на червените псевдолидери, е яснои на децата.Съпротивата е огромна.Спира потокът от пари към ненаситните червени гърла.25 години помня година по година.За всичко са отговорни червените.И за създаването на ДПС, и за псевдобанките, и за енергиината мафия...изпечени крадци.Неочаквано Бойко не влезе в сценария...
91
1
 
6
 
! Отговори
LMAO преди 11 години
Нямало такова нещо, бил се заклел в децата си... ХАААХАХАХА все едно гледам нискобюджетна комедия за слабоумни гангстери (тип мутри).
90
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оказа се че имало и болест ГЕРБ - гастро епифазуална рефлуксна болест. Лекува се на бул. ГМДимитров в Сити криник. Може и в ареста на ГМДимитров. :-)
89
1
 
13
 
! Отговори
Go преди 11 години
Тези се оляха вече... Моля ви бе хора, отидете си с добро. Видя се че от вас нищо не става!
88
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цецо бачка за вестник ШОК, ШОУ и Уикенд !Той е първият държавник който изнася "факти" от тези вестници в национален ефир и с това казва, че са "достоверни".
87
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие се шегувате.Ако Бойко се отърве от Цветанов кой ще фалшифицира изборите.Сал един проф.Константинов не стига.
86
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цялостно качество на инфраструктурата (Quality of overall infrastructure): Класиране през 2008: 109Класиране през 2012: 115 (европейски шампион)Брой места надолу в класацията: 6Качество на пътищата (Quality of roads): Класиране през 2008: 117Класиране през 2012: 129 (европейски шампион)Брой места надолу в класацията: 12
85
0
 
7
 
! Отговори
СТРАХЛИВЕЦА преди 11 години
БОЙКО : Защо Цветанов да не стане премиер ? Всъщност отговорът му бе след въпрос защо при посещението си в САЩ Цветанов дава оценки за България и се държи като министър-председател. След като не чу достатъчно аргументи защо Цветанов се е държал по този начин, той каза: "Не ме осведомяват".
84
25
 
4
 
! Отговори
э преди 11 години
Браво Бойко,червените гадове знаят че немогат да ви победят на избори,затова всички искат да се махнете доброволно,не го правете,12 май е близо!
83
2
 
10
 
! Отговори
БоСимеонов преди 11 години
Горките деца. Дано да са от комшията, че...
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква е тая медийна кампания да мием на Цветанов ***.ната ?! Всеки, който смята това за нормално, моля да се разкара от тази държава. Правете си разпадащата се магистрала и пречиствателна станция в Грузия, Туркменистан и където искате. Иначе ще трябва да ви гоним като в Либия.
81
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При ВСЯКАКВИ варианти ,.....БСП остава на течение и в ОПОЗИЦИЯ ,също и -- СДС !
80
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КОГАТО ЦЕЦО ПРОГОВОРИ,ВСИЧКИ ЩЕ МЛЪКНАТ КАТО НАС.АНИ.
79
3
 
26
 
! Отговори
Гого преди 11 години
Не му вярвам, докато не се закълне в апартаментите си.
78
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЕМА Я ФИДОСКАТА, ЛИПСВА МИ, НЕШТО СЕ СКАТАВА, ШОТО ТРИМКАТА СТЕ ЗА СНИМКАТА, МОЗЪКА НА ПАРТИЯТА
77
2
 
25
 
! Отговори
ДО Б.Б. И Ц.Ц. преди 11 години
АБЕ ЩО НЕ *** И ДВАМАТА, БЕЕЕЕ?????
76
2
 
17
 
! Отговори
Хаха преди 11 години
Хахахахахахахахахахха...Вервайте ми :D
75
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заглавието да се чете така: Цветанов ме е хванал за топките с компромати, потъваме си двамата с ГЕРБ
74
1
 
14
 
! Отговори
chach преди 11 години
svetanov e zadnika na gerb.nai- mrasnata lichnost otchove6kia rod.