Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!

"Атака" се договарят с БСП и ДПС, убеден е Борисов
Обновена: 21 май 2013 12:37 | 21 май 2013 12:37,
282
Сидеров ще се прави на коректив, но няма кой да му се хване!
Бойко Борисов в парламента Снимка: БТА

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров разиграва циркове, ядоса се днес експремиерът и новозаклел се депутат Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Той заподозря, че "Атака" се е разбрала с БСП и ДПС за днешния избор на шеф на Народното събрание. Депутатите
на Сидеров не участваха в гласуването, а Михаил Миков от левицата спечели срещу Цецка Цачева, предложена от ГЕРБ.

"Защо от "Атака" не се регистрираха? За да е нисък кворумът", обясни Борисов, след като кандидатурата на ГЕРБ за шеф на 42-то НС Цецка Цачева беше отхвърлена. Така ще изберат и правителството на БСП и ДПС, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

По думите на Бойко Борисов "Атака" ще играе ролята на коректив, но това ще бъде само роля, а реално по същия начин ще дава възможност на ДПС и БСП да прокарват идеите си.  "Само че няма кой да му се хване повече на номерата", отсече Борисов.

Още по темата
Днес Волен Сидеров категорично заяви, че няма да подкрепи никое правителство, а ще следи дали депутатите ще изпълняват задълженията си. Подобна политика на негласуване имаше Сидеров и парламентарната му група и в 41-вото НС, когато обикновено при вот на недоверие те не гласуваха.

Днес Борисов не пропусна да припомни как Сидеров е хвалил кабинета му първите две години от управлението на ГЕРБ.

Народът ще реагира на тази схема, защото тя е толкова прозрачна, толкова е видна, толкова е ясна, отсече още Борисов. Той определи като най-големия политически опонент на ГЕРБ коалицията на БСП и ДПС. Борисов увери, че партията му ще се забави само с един ден след връчване на мандата да представи кабинета си.

На въпрос дали ще идва на работа, Борисов отговори: „Естествено”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо хората не проумяха, че нищо хубаво не излиза когато дпс са във властта - колко пари се заграбиха от цанков камък и водно огледало, вкараха си турска телевизия, строят се джамии, ислямизира се *** и българското население, ще си построят най-големият, забележете НАЙ-ГОЛЕМИЯТ мюсулмански център на балканите а вие ...........вие се радвате че не е бойко. Знаете ли колко скъпо ще платиме това "удоволствие" да не е бойко на власт ? Дори нямате идея какви проекти ще си прокарат турците !!
92
5
 
25
 
! Отговори
bgsoldier преди 11 години
Айде свалете си розовките очилца и погледнете реално на нещата. Бойко е абсолютно прав! Кво няма да подкрепяш бе, Волене? Нали имаш винаги мнение и позоция, като имаш не се прави на п_ _ _ a, ами си казвай - *** ли си или не си! Типично женски номерца правят, сякаш за ги заучили от някого?! Днес направо си подкрепи бсп и дпс - то е очеизвадно!
91
1
 
2
 
! Отговори
Джугаяшили преди 11 години
До БЪЛГАРИНУмрял е...от срам!
90
13
 
8
 
! Отговори
ХАХА преди 11 години
А защо наведахте нусленца като същия Сидеров предложи заплаткие ви да са минимални... да имате стимул да ги повишавате... а? Сидеров този път много добре си опече баницата и ви е яд, позицията му застава зад народа който е за смяна на старите муцунки, ще подкрепя предложения в полза на народа и ще е против обратното ... без да влиза в управление... просто перфектната подготовка за следващи избори ... а ГЕРБ-ерите ще повехнат до тогава.
89
12
 
10
 
! Отговори
един от многото преди 11 години
Много е гадно да си в опозиция и да не можеш да си правиш каквото си искашЕдин спортист трябва да може да губи с достойнствоДа не говорим , че сам се изолира така....
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ПолковникИстината боли а? Или искатe винаги угодно и удобно медиите да говорят само лъжи (като TV7). Хората не са прости! А Сидеров е или *** или кукла на конци! И в двата случая жалко за вас...
87
2
 
9
 
! Отговори
sashko.k преди 11 години
Така като гледам от няколко дни, никой не го ене за народа. Всеки иска да докопа властта без абсолютно никаква идея какво ще прави после. Само интрига и лаене. Докато не се изчисти тая всичката *** нищо добро не ни чака. "И ти и аз знаеме кои са шефове" Ъпсурт - Колега
86
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И Боко не ме кефи, но от Съсела ми се повдига.
85
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя е много нагъл лъжец и манипулатор
84
23
 
7
 
! Отговори
ТАНЯ преди 11 години
Отново се опитват да изманипулират обществото!!Пълна глупост е твърдението,че АТАКА е в подкрепа на когото и да е!!Това което направи Волен е правилният ход !!Не подкрепя никого ,нека си съставят кабинети нека управляват АТАКА ще е оръжието на народа с което ще ги връща в правият път ,ако решът да залитнат и да управляват в против народният интерес!!Поздравявам Сидеров за речта, за истините които казва в нея и за правият път който посочва за да се върне българинът към един нормален живот!
83
30
 
14
 
! Отговори
Полковник преди 11 години
Герберските медии започнаха да лъжат жестоко. Днес гледах Канал 1 и Сидеров ясно и категорично каза, че не подкрепя нито кабинет на ГЕРБ, нито кабинет на БСП. Защо сега медиите ни манипулират, защо лъжат хората и извъртат истината? Сидеров предложи заплатата на депутатите да бъде равна на минималната работна заплата в България. Тоест депутатите да получават по 310лв. на месец. ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ НИ КАЗВАТ ЗА ТЕЗИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА АТАКА ? АТАКА иска светкавично намаление на тока- и за това не говорят
82
9
 
6
 
! Отговори
Прокурор преди 11 години
Що ми слагате минуси, значи искате да укривате данъци, а всички останали да си ги плащат?!Както укриването на данъци е престъпление, така и подтикването към осъществяване на престъпление е престъпление само по себе си. Ако до вчера, аз бях написал, че няма да плащам данъци, щяхте да ме оплюете дружно! А сега, когато се оказва, че и вие трябва да плащате?!
81
34
 
17
 
! Отговори
SSWW преди 11 години
Браво, ВОЛЕНЕ !!! Класика е изпълнението ти , нека всички се учат от тебе!!! Чувам как Герберастите вият на умрело....
80
18
 
40
 
! Отговори
Българи ........ преди 11 години
ЧЕСТИТА ВИ НОВАТА ............ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ - БСП/ДПС/АТАКА. СЕРГЕЙ/МЕСТАН И ВОЛЕНЧО - новата турска ***!
79
27
 
35
 
! Отговори
sten преди 11 години
Смешниците от ПЕС, ФЕС и СС се изложиха още първия ден.Водачите им БЕЯ, ГЕЯ и ЗЛОДЕЯ са озверели от злоба.Скоро ще си глътнат собствената отрова...След 100 дни БОЙКО ВЕЛИКИ идва на бял кон...!!!
78
3
 
25
 
! Отговори
Василева преди 11 години
До АнонименПо повод изказването ви и воплите на БСП и ДПС за купен вот:Кой купи изборите?Обърнете внимание не само на резултатите БСП, но и на ДПС във вашия квартал.Много вероятно е да са разпределени по секции...По БНТ казаха, че резултатите по етническия признак са поравно, но не дадоха числа и проценти, както разбивките за възраст, образование и т.н. Защо ли?"София, Факултета:секция 4611059 гласували 186, Коалиция за България 109, ГЕРБ 47;секция 4611060 гласували 227, КБ 111, ГЕРБ 63;секция 4611061 гласували 241, КБ 189, ГЕРБ 18;секция 4611062 гласували 216, КБ 172, ГЕ
77
30
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бас,че Тиквата беше навит да управлява с БСП или ДПС!Факт е подритван като *** и сега му остава единствено да плюе и да лъже!
76
6
 
5
 
! Отговори
Прокурор преди 11 години
До Анонимен 75Само изявлението ти даже е укоримо деяние! А си го реализирал, а си в кауша!
75
26
 
28
 
! Отговори
Мишо преди 11 години
Банкянски ***...всъщност фотото е за подмокрящите се герберски лелки!
74
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боко Тиквата каза,че може да подкрепи Орешарски,така че гербаджйската позиция е подъл ход.Най-принципно се държи Сидеров който каза че няма до подкрепи никой в този парламент.