Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
8
 
26
 
! Отговори
Атака_СА_ЦИГАНИ преди 11 години
Националният предател Волен Сидеров ще плаща цял живот за мерзостите, които извърши! Това петно в историята на българския парламентаризъм заслужава завинаги да бъде забравено от историята и да премине през оставащите му години живот - сам, засрамен и отритнат от всички!
219
4
 
18
 
! Отговори
Глупак-Идеалист преди 11 години
ЕДИНСТВЕНО и Само от този продажник Сидеров зависи кога ще си отиде това правителство на мутрите и олигарсите. И игнорирането му е грешка. Атака българи, отнесете го!
218
8
 
15
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
Всички от ГРОБ, които са приели промените в образователния план за отпадането на Ботев да бъдат публично линчувани.Още не е забравено когато преди година лица от комисията казваха, че Ботев е анти-семит и расист !!
217
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Волен, въпреки, че нито споделям възгледите му, нито бих гласувал някога за Атака. Трябва да сме наясно по един основен въпрос - ДАЛИ СМЕ ДЕМОКРАТИ?Първо трябва да сме демократи и след това социалисти, националисти, консерватори, зелени и т.н.Ако човек е демократ той ще уважава резултатите от изборите. Аз съм гласувал за партия дето не влезе в НС, но няма да участвам в протестите на Буда и Цецо Крадецо, самовлюбени тикви, оказали се без политически партньори! То трябва и акъл!
216
7
 
18
 
! Отговори
..... преди 11 години
Не ти е ясно че ако полицията посегне на протестиращите на следващия ден ще влезнем в народното събрание !
215
4
 
12
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
a be gledam novinite i nemoga da poviarvam , bolen liderov idva s policeiska plaka v ryka na rabota daje i vliza v parlamenta s neia kakvo e tova 4udo , za kakvo mu e da bie protestirashtite li za kakvo mu e pitam?
214
5
 
13
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До АнонименКак ще "чуеш" за отказали се от Атака, когато си седиш вкъщи. Вашата партия се крие под масата и си прави контра-протести след полунощ. Да вземете да се съберете всички, за да си направите прощална снимка. Може да плащате на хора, да ви седят пред централата, но на протест - там е друго, никой няма да отиде, цената ще и висока, а Воленчо от милионите не дава (те са си само за него)
213
4
 
7
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 11 години
S TVOYA GLAS VOLENE POTURCHI BG,TUI E PO LOSHO OT TERORISTICHEN AKT!!!TERORA NYAMA LICE,NACIA,A PROTESTITE SA ZA SVOBODNATA BULGARSKA NACIA!!!EDNO MEKOTELO SI TI S BOLEN MOZUK I PREDATELSKI POTENCIAL!!!!!!!
212
7
 
9
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
*** на Ердоган-гейберците отново започнаха да изпадат в истерия..аххх как приятно е да чета неуравновесените ви коментари..супер..хайде давайте, давайте, после Ердоган ще цунка и вас не само Вожд-Тиква..))))))
211
3
 
6
 
! Отговори
до Ф.С.В 226 преди 11 години
"Навремето" както казваш беше правителството на ОДС начело с Костов и изобщо не е имало никаква криза и всичко вървеше към втори мандат , но това не можа да се понесе от БСП/ДПС/КГБ-Москва и те приведоха в действие един брилянтен план да докарат Кобурга , в който хората вярваха като на бог и чрез долните и нагли лъжи на този мошеник успяха да обърнат избирателите !!!
210
4
 
12
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До НеанонименЗащо не арестува протестиращи - еми сигурно защото е солидарна с протестите. Предполагам е гадно да защитаваш ненормални, когато от данъците на протестиращите получаваш заплата. Полицията трябва да пази гражданите, а не ненормалните, които ни управляват.
209
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие всички където пишете,че атака няма да влезе в парламента пак ще си пишем след изборите,не съм чул нито един който е гласувал за атака да се отметне.Преди 1.5 г когато Сидеров беше с герб,никой не го наричаше предател и никой от протестиращите тогава не протестираше против боко,че правителството му е нелегитимно,защото е малцинство подкрепено от предателите от атака!
208
5
 
22
 
! Отговори
red преди 11 години
Жална гледка е този човек! Паднал е толкова долу, толкова си плю в сурата, че омразата на хората към него скоро ще отмине, за сметка на съжалението му. ЖАЛЪК ПРОДАЖНИК!!!
207
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Неанонимен lud sas ludiq tova si ti kukoooooooooo
206
4
 
19
 
! Отговори
Избирател 1 преди 11 години
Другарю Сергей Димитриевич и ти Местане, да сме ясни вече - депутатите от партия "Атака" на Болен Сидеров подкрепят правителството.От тук нататък всяко противно на това мнение от ваша страна ще е откровенна лъжа.
205
14
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
България е в тотална криза ! не само икономическа а и политическа - Какво ще стане ? Герб пак на властт?? хахах - ами есента ще бъдат изгонени с камъни !! 4 години Герб къде спаха ?? защо искат влизане на партии под 3 % ? не виждам никакво бъдеще - навремето беше подобна криза и тогава "царската мумия" от Испания спаси положението но така ни оправи за 800 дни че вече българина не вярва и на сянката си !! Кризата скоро няма да се разреши - ще има още по големи и диви протести тази есен !!
204
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Збогом болене!!!
203
8
 
25
 
! Отговори
denim58 преди 11 години
Хулигана Сидеров ,говори за хулигани....Атака се самоуби още на 22.05, от тогава се доубива! Ама какво му пука на Сидеров, той взе парите! Цялата му група е съставена от самодоволни, агресивни, случайни елементи! Този луд човек ще предизвика гражданска война!
202
3
 
20
 
! Отговори
Банкер преди 11 години
Превода мина rings рано сутринта... От централа на "Атака" потвърдиха плащането!
201
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това не са неадекватни мисли на луд а на лицемер който ни се подиграва в очите! Той е наясно че повече няма да види власт и за това няма да допусне да се случи волята на хората- падне ли правителството той е никой!