Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
27
 
14
 
! Отговори
SAMO ATAKA преди 11 години
MA4KAI VOLGA GERBERITE
239
9
 
30
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Волене, на доктора, който те е изписал от лудницата и ти е спрял хапчетата, трябва да му забранят да практикува.
238
10
 
16
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 11 години
Гледам TV Чета и не мога да повярвам на това което става по форумите.Пълно с платени драскачи.Много бързо забравиха кой ограби България и провежда геноцид към народа.БКП забранена вече със закон преименувана на БСП ДПС и сега АТАКА.през февруари протестите законни сега не по какъв критерий ги мерите.да има в затвора поне един от тез който 21г бяха на власт НЕ. за 3 г ГЕРБ виновни 21 към3=7 малко поне учете платени драскачи.откраднати над 350.000.000,000 от БСП и СДС и ДПС и НДСВ
237
2
 
22
 
! Отговори
простИРАЩ преди 11 години
кОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА МАГИСТРАЛА ХЕМУС
236
8
 
42
 
! Отговори
yurush преди 11 години
При протестите февруари, управляващите в момента казваха на управляващите тогава да се вслушат в гласа на протестиращите и да си подадат оставка. А сега те не слушат гласа на улицата. Палачинката се обърна.
235
6
 
28
 
! Отговори
Престъпници! преди 11 години
Всеки, които е ходил на протеста знае какви хора идват! Сидеров се опитва да изкара, че Гуфи всъщност е Мики Маус! Подлец! Болен мозък, айде вече да ти се срине нервната система и да получиш някой инфаркт!
234
5
 
8
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
e tur4ete ne davaite minusi , istina boli znam kuhi leiki ste
233
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Полиция и протестиращи са от една партия ГЕРБ
232
2
 
11
 
! Отговори
yurush преди 11 години
До АмериканецВиж какво правят в момента в Португалия
231
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да прав си Болене хората видяха кои вилнеят след 22:00 . Ти и твоятабанда ..
230
1
 
19
 
! Отговори
АНЧО преди 11 години
много открито започна да се спекулира за насилие убийства по китайски унищожаване на бсп и какво ли не НО, имайте предвид че при война жертвите са от двете страни и не се знае кой кого а като имам лека представа младоците до 30 35 годишни колко са вещи за работа с оръжие ви съветвам даже и да не си го и мислите оръжието убива не е домати и яйца а в тоя пожар в който изкате да вкарате българия няма да донесе нищо добро
229
4
 
31
 
! Отговори
JustTom преди 11 години
"Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента."Айде не на нас тия измишльотини... Просто си вдигна хонорара и доказа на БСП и ДПС, че трябва на време да захранват банковата ти сметка!
228
4
 
18
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
Сидеров отиде на работа, въоръжен с полицейска палка27.06.2013 10:23Поредна словесна нападка към журналисти от страна на Волен Сидеров. Очевидно обаче лидерът на "Атака" се бе подготвил и за друг вида саморазправа - физическа, което стана ясно от "въоръжената" му поява пред парламента. Под засилената охрана на няколко бодигарда, ограден от други депутати-националисти, Сидеров носеше в ръка полицейска палка при влизането си в Народното събрание. BTV NOVINITE KOITO NE VIARVA DA VIDI
227
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече СидеровПри ГЕРБ биеха наред
226
5
 
23
 
! Отговори
помощ! преди 11 години
Има нови терористични оръжия-яйца,домати и пластмасови бутилки! Да алармираме световната отбрана!
225
3
 
9
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
neznam zashto niakoi mi dava minus lsed kato az kazvam istinata , koito ne viarva da vidi po btv novinite go dadoha moje da vidi v internet , bolen liderov s policeiska palka v ryka idva na rabota
224
8
 
26
 
! Отговори
кобра преди 11 години
Некои хора от омраза към Б.Б се дават от воле на турците. Аре бегайте на Врабча, че ви изстинаха пиците , продажници.
223
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Извини се, бе !
222
14
 
8
 
! Отговори
Американец преди 11 години
Гледам пишете ми минуси,защото сте ограничени,отидете в америка ,пък и в западна европа да видите когато има вандалски прояви какво правят с протестите,тука така са намерили за това.Събрали се и решили затваряме пътя,аиде да видиме как ще стане това в америка,а!
221
9
 
11
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Да, това е така, ГРОБ0ердогановци изгониха буквално Ботев от учебниците по БЕЛ, то отдавна е ясно, че ГРОБ=Предатели и то от най-долните.