Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
15
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До plamen.penchev.395България се пише с главна буква. Скандирането като твоето "българия над всичко" е позорно за всеки българин.
179
5
 
31
 
! Отговори
gazaro go6o преди 11 години
В началото, си мислех, че Болен е луд, но после осъзнах, че лудия съм аз, а не той, щом продължавам да чета, какво е казал, тоя кукуригу.. Това ще ми е за последно.. Обещавам ти болене, българино, патриоте, мегавселенски ум, или каквото си там..
178
6
 
8
 
! Отговори
Болен преди 11 години
какви инвеститори от Китоай - те са жълтури не ги искам
177
3
 
15
 
! Отговори
Ignore преди 11 години
До are_kulataДа имаше капка култура в тоз човек - да му обръщам внимание.
176
5
 
19
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До are_kulataСмени си името на "Аре Турция" и бегом натам. Със Сидеров ще сте добре приети там
175
2
 
11
 
! Отговори
ES преди 11 години
MADRE MILLA,dokaro ima ,takiva ,kato ; ataka ,bsp i dps Bulgaria nqma daq bude
174
4
 
11
 
! Отговори
30 лева преди 11 години
Боленчо се е продал за милиони, а ония циркаджии му играят по свирката за по 30 лева. Поне си вдигнете цената - поне да отговаря на неговата продажна цена
173
7
 
5
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
До 187Да, гледаха през прозорците и викаха "Аллах Абкар", а Ердоган тръпнеше да не падне марионетката му Тиквата.
172
8
 
7
 
! Отговори
plamen.penchev.395 преди 11 години
кои софианци са работещти.които до 2.00ч.пукат бири да имам работата.после как работят тези хора ,затова българия е на този хал....българия над всичко...
171
4
 
14
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До ВиирджинияКакви преговори, бе? Той само с лудницата може да преговоря - за по-добро легло.
170
0
 
11
 
! Отговори
Неволен свидетел преди 11 години
ignore
169
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 11 години
Зимата, като бяха истинските протести гледахте от балкончетата, нали, домързя ви и да отидете до секциите, викайте се...
168
4
 
11
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 11 години
Волен Сидеров явно не е толкова луд да не си дава сметката, че ако има нови избори може изобщо да не влезе пак в парламента.
167
22
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
Когато великия революционер Линкъл забранява робството в САЩ, много големи хора са го мразели и плюели.Днес Сидеров е тръгнал по същата линия, пак е оплюван,но за съжаление от самите роби...
166
0
 
2
 
! Отговори
666 преди 11 години
Не давали , ААААААААААААААААААА?
165
1
 
15
 
! Отговори
Денислав преди 11 години
До plamen.penchev.395София и България се пишат с главни букви. Дано с турския език си по-добър, Воленчо трябва да го въведе като задължителен за своите избиратели.
164
1
 
16
 
! Отговори
инвеститор преди 11 години
До ВиирджинияИ като дойдат инвеститори от Китай и Бразилия, в България ще се изсипят реки от масло и мед ли? И тези инвеститори ще си вкарат парите в икономиката, без да очакват възвръщаемост? Или заради сините очи и налудничав поглед на Волен Сидеров? Мислете малко преди да пишете!
163
19
 
5
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Волен е единственият, който вижда по-далече от носа си, човекът, който Пръв започна преговори с икономическия съюз БРИК /Бръзилия, Русия, Индия и Китайи/ и Азиатско-тихоокеансата иконическа зона. Ето например, Тиквата освен Ердоган и ислямистите от т.нар Сирийска свободна армия, друго не вижда...
162
2
 
11
 
! Отговори
ТВ преди 11 години
Нещастно и дребно алчно човече.
161
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Видя,че *** и хулиганите не ги допускат до протеста и реши да плюе младите и интелигентни хора които протестират. Ако той е свикнал на неговите хора да плащаща,това е друг въпрос,но да не си мисли че протестиращите са платени и организирани от други партии.Не сте за търпене вече г-н Сидеров,всички "народни"представители и правителство.Вън от политиката!