Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!

Вчера "Атака" не дошла в НС заради протестите
Обновена: 27 юни 2013 14:17 | 27 юни 2013 10:20,
421
Сидерово рамо за Орешарски: Превратаджиите без шанс!
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров настоя на тезата си, че чужди монополи, които източват милиарди от държавата, стоят зад протестите на "превратаджиите".

В декларация от парламентарната трибуна той обвини държавните медии, че изкривяват протеста и го подкрепят.

"Те помагат на чужда поръчка - поръчката идва и от чужди монополи", категоричен бе той.

Още по темата
По думите му тези монополи, застрашени от евентуалните мерки на новото правителство, хвърлят милиони, за да продължат "колониалното загробване на България".

"Атака" настояваме незабавно да се приемат от Народното събрание мерките за намаляване на сметките на тока, за изгонване на чуждите монополи. Настояваме за прекратяване на контрабандата, наркотрафика", коментира още той.

"Органите на МВР наблюдават безучастно хулигани всяка вечер, и то след 22:00 часа. Тези хулигани извършват терористични действия, нападат партийни централи и не биват санкционирани. Настояваме МВР да влезе във функциите си", отсече Сидеров.

Националистът обясни от трибуната и защо "Атака" е отсъствала вчера от заседанието на НС - защото липсвали мерки за реда и спокойствието за работата на парламента.

Именно заради този факт вчерашното парламентарно заседание бе прекратено, тъй като в пленарната зала нямаше необходимия кворум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


421
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
14
 
3
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Колкото и да не ни се иска, сега Сидеров държи асото в ръката си, но той трябва да бъде максимално отговорен пред българския народ и да бъде коректив, а не спирачка. Сега му се е паднало да се запише в историята - от него зависи как.
159
0
 
13
 
! Отговори
Settlement преди 11 години
Аха - получил си е превода по сметките на А-ТАКААА. Сигурно му се е вдигнала цената вече. Може би е време Болен да се листва и на босата - с тая доходност...Сигурно Станишката и Меди са я закъсали с парите, та се наложи Болен да ги попритисне с поредното си цирково представление - тип "публика има, циркаджии нема"
158
2
 
7
 
! Отговори
Ves преди 11 години
До plamen.penchev.395Da, no sofiq plashta naj-mnogo danuci. Tezi koito sa na ulicite ne sa plateni gerberi, a sa raboteshtite i mojeshtite hora, koito iskat demokraciq, a ne komunisti. Ako pravitelstvoto beshe zapochnalo s kachestveni promeni- ok, no te zapochnaha s tupi naznacheniq - VUN komunisti
157
3
 
16
 
! Отговори
do Виирджиния преди 11 години
Виирджиния, ... пицата на Атака как е ? ... вкусна ли е ? ама само коментари ли пишеш срещу парче пица ... ?или и други работи си навита да правиш ? (срещу парче пица)
156
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 11 години
Според мен, който не гласувал въобще няма право да се пеняви, ситуацията е такава, каквото си я направихме, тези в момента ние си ги избрахме-всички НИЕ, ГЕРБ отказаха да правят правителство, сега отказват въобще да участват в управлението, какво-дайте да ги сменяме през 5 дни....
155
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Veselaanonym 161 imah predvid
154
24
 
11
 
! Отговори
plamen.penchev.395 преди 11 години
oрешарски пускай танковете само така ще се оправим.да премахнем платените гербери от площада.софия не е българия.
153
10
 
9
 
! Отговори
666 преди 11 години
Фидосова дава 50лв. и храна на протестиращ в Монтана, и бонус разходка в София
152
0
 
6
 
! Отговори
Vesela преди 11 години
До anonimMnogo si zle pich- vlez vuv FB organizaciqta na protesta i ste vidish kolko hora sa plateni...mnogo si nazad s materiala
151
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИЗВИНИ СЕ БЕ! ***!
150
15
 
7
 
! Отговори
Джони преди 11 години
Видя се какви са протестиращите тези които февруари си стояха на топло по домовете защото могат да си платят сметките за ток днес нямат и 20 човека пред парламента може би защото вали за да не им измие слузта голи охлюви.А това пиянде Христо Муфта чиев ако не беше БОКО ТИКВАТА да го кара с хеликоптери по болници щеше да е пукнал до сега толкова прозира този БЕЗДАРНИК.
149
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров-по мъж Местан!!!
148
5
 
6
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Браво 159, накрая Ердоган ще те направи "Герой на ислямизма"!)))
147
5
 
24
 
! Отговори
Ели преди 11 години
Съветвам го много, ама много здраво да се държи за Станишев, защото никога по-вече няма да прекрачи прага на народното събрание. Ще бъде срам за всеки българин да гласува за него.
146
20
 
11
 
! Отговори
anonim преди 11 години
Голяма част от протестиращите са платени, не искам те да определят моето бъдеще и това на детето ми.
145
5
 
27
 
! Отговори
РЕНИ преди 11 години
ТОЯ *** ЩЕ НИ НАРИЧА ПРЕВРАТАДЖИИ. ПРОДАЖНИК-ТУРСКА ***-*** СКАПАН- СПРИ ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ НА КОИТО САМ СИ ВЯРВАШ!ДО ТУК СИ!ПАДНЕ ЛИ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СИ АУТ.
144
9
 
29
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Като го видя тоя маймун в парламента и разбирам, че протестите си струват, колкото и дълги да са, за да се прочисти маймунарника на България,
143
16
 
9
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Междудругото Волен изпрати делегация в Китай, която да преговаря за инвестиции, които ще са в размер на над 1.5 милиарда. Като се подготвя втора делегация, която да посети Бразилия. Браво на Волен, отдавна трябваше да се обърнем към мощната икономическа организация БРИК!
142
6
 
24
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 11 години
Вчера Ибрика пак се е крил под масата.
141
15
 
13
 
! Отговори
Виирджиния преди 11 години
Волен-прав както Винаги!