Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
7
 
! Отговори
lsfc1 преди 11 години
Абе Даниелче,не искам да те обиждам,защото предполагам си от женски пол,ама защо не вземеш да коментираш неща които са ти по ясни,по-принцип за да вземеш първо офицерско звание(лейтенант) ти трябва ВИСШЕЕЕ!!!!!
27
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO SAMO BSP -DPS
26
3
 
16
 
! Отговори
Гербераст дразнител преди 11 години
БиеСиПие, БиеСиПие
25
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Десетки "ЗА" срещу хиляди "ПРОТИВ". Какво да коментираме???
24
3
 
23
 
! Отговори
МладМислещ преди 11 години
Агитпроп - на площад Независимост от 18:30 няма ***! Има млади мислещи хора, които искат само доброто за България!Тук виждаме полуумрели хора, които живеят в миналото - с блянове за социализЪма, заради който сме на тоя хал! На мене никой не ми плаща да ходя всеки ден пред МС както и на още 15-20 приятели с които ходим ежедневно. Не знам кой вече може да се върже на тая елементарна комунистическа пропаганда!
23
0
 
12
 
! Отговори
Шпицкоманда преди 11 години
Стари "антифашисти" ...
22
20
 
4
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 11 години
До МладМислещДали ще са изкукали червени бабички, или изкукали герберасти и ***, няма значение. И в двата случая става въпрос за лу*пени. А както плащат на едните, така плащат и на другите, така че не виждам какво толкова те притеснява.
21
8
 
31
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 11 години
По-скоро това е групичка за контрапротест - един автобус хора. На протестите против правителството в София преминават минимум 50 хиляди души, просто ако се се пресметне бройките на хора в редичка за около час - отразяват се като 7 хиляди в сайтовете. Явно има неслучайни манипулации от страна на сайтовете и медиите. Как да им повярваш на останалото като това, което виждаш се различава с това, което пишат още в началото.
20
26
 
5
 
! Отговори
Сез преди 11 години
Днес десетки-утре десетки хиляди!А в действителност сте милиони!Вашата инициатива е позитивна-действайте!Идвам при вас, а не при ситите и богатите,които всяка вечер изпадат в истерия!Време е вече те -богатите-да продължат от Орлов мост към 4-ти километър ,където им е мястото!
19
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Събрали 30 изкукали бабишкери - голям митинг няма що.
18
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-големия площад в света! Събира без проблем милиона и половина поддръжници на кабинета, които от седмици едва удържали, и пак има още мнооого място.
17
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5 човека се събраха в подкрепа на правителството. уау
16
8
 
41
 
! Отговори
МладМислещ преди 11 години
Изкукали червени бабички докарани с камионите! Децата на комунистите пишат коментари срещу някой лев по сайтовете, а дъртофелите ходят с автобусите до НДК. Червени ***!
15
5
 
39
 
! Отговори
AZ преди 11 години
На снимката преобладават предимно пенсионери от време оно, който си знаят само БСП.Този нашия сеир го няма никаде.
14
2
 
41
 
! Отговори
Absolutism преди 11 години
Ей добре, че е облачно днес, че иначе "младежите" ще им стане лошо, една идея от мен направете си "митинга" на женския пазар, така хем ще подкрепят, хем ще вземат кило домати и мрежа картофи. И да не ги държите до късно, че ще изпуснат Дързост и Красота
13
25
 
4
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 11 години
Тези са с 1-2 човека повече от ***, които бяха бликирали магистралата.
12
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се гаврете с пенсионерите, които са ваши бащи и майки, независимо че вие няма да доживеете до пенсия !
11
11
 
37
 
! Отговори
инженер преди 11 години
Комунистите са си пратили родните ... даже май не всички са отишли...
10
12
 
41
 
! Отговори
GEro преди 11 години
Наистина правителството трябва да остане на власт, след като има подкрепата на тези от снимката. А, всички ние ,които скандираме всяка вечер "ОСТАВКА" явно нищо не разбираме. На снимката са такива "младежи" , че сигурно сборът от възрастта на тези от снимката е равен да сборът от годините на всички на вечерният протест. Повечето от тези на снимката са били ведна детска градина с Тутанкамон и даже са били на бригада при строежа на египетските пирамиди! ОСТАВКА!!!
9
11
 
44
 
! Отговори
вертоломей преди 11 години
50 заблудени пенсионера... егати смешния контра "протест"...