Десетки се събраха в подкрепа на правителството

Контрапротестът обичайно се случва пред пилоните на НДК
30 юни 2013 12:28, Петя Славова
264
Десетки се събраха  в подкрепа на правителството
Снимка: БТА

Десетки се събраха пред пилоните на НДК на контрапротест в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски.

Те настояват да се даде възможност на правителството, което още от втория ден било атакувано с протести, да заработи при нормални условия, а парламентарните сили, подкрепящи кабинета, да създадат атмосфера за реализация на програмата на Пламен Орешарски, пише БТА.

Хората настояват за нов изборен кодекс, който да гарантира избор на некомпрометирани личности, работеща съдебна система и започване на положителна промяна в жизнения стандарт на българските граждани. Протестиращите в подкрепа на правителството се събират за пореден ден в района на НДК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Платени протести! Не знам кой луд ще иска Орешарски да остане на власт! ***!
47
4
 
20
 
! Отговори
десетки..ха..ха..ха преди 11 години
Е то българите ама истинските по цял свят протестират против правителството,а тука в София една шепа изкукуригали бабички са излезли в негова защита.
46
6
 
1
 
! Отговори
Към Млад мислещия преди 11 години
Млад мислещ, нещо прожнозте Ви няма да се сбъднат. До 4 - 5 години, електоратите, базирани на старате БКП и разделени по партии ще намалеят. Тоест БСП, ГЕРБ, СДС (няма вече такава) и други креатури ще намалеят драстично бройката си. Точно от Вашите, сега младежи, ще излезе нова лява партия, която ще ги смени. Ще вземете много от Марксовото учение, дори и от Лениновото и ще се оформите като лява организирана партия. Няма смисъл да отричате и Вие обезателно ще сте от тях.
45
16
 
5
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 11 години
До МладМислещТо и на вашите протести си мъкнете чаветата и ги окичвате като бостански плашила с разни лозунги и ги карате да крещят неща, които не разбират, но никой не ви прави забележка за това. Тия бабички си знаят само БСП, а пък вие си знаете само "червени ***". Абсолютно еднакви сте и двете групички.
44
4
 
19
 
! Отговори
Kolio преди 11 години
"Десетки" !!!!! Добре звучи!!!!
43
5
 
26
 
! Отговори
МладМислещ преди 11 години
АГИТПРОП, слушах ги по канал едно. Изкукуригали пенсии, едно психично болно момче, което каза, че е там и ще бъда там "докато ония другите протестират, ама те вече спряха да протестират и ния шъ спреми", и едно 13 годишно внуче, кото баба му го беше домъкнала там да свали средната възраст на протеста до 65 години.
42
21
 
10
 
! Отговори
БУДА преди 11 години
Протестите са организирани от Типинг пойнт, политико-икономическата група създадена за политическо инженерство и включва Цветелина Бориславова, Иво Прокопиев, Светльо Божилов и Иван Кръстев. Политико-иконимическата група, която издигна Плевнелиев и ДянковТе са семейни приятели с Прокопиев. Типинг пойнт е продуцент на правителството на Борисов.
41
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днеска като блокираха булевард брюксел направо ми дойде сам да ги набия ***, полицията къде е ? Защо не си върши работата
40
7
 
27
 
! Отговори
МладМислещ преди 11 години
Още 4-5 години и електората на БКП-то ще намалее рязко с 90% сигурно, спокойно.
39
3
 
23
 
! Отговори
SKYBET преди 11 години
tezi hora ne sa dobre
38
5
 
23
 
! Отговори
Михаил преди 11 години
Нека протестират! Това и демокрация! Но защо тези на които ние плащаме пенсиите са против нас ме е непонятно. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!
37
11
 
13
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 11 години
До МладМислещТи да не си ходил да ги интервюираш, че знаеш какви са им бляновете? Както вие се събирате да изразявате мнение, така и те имат право да се съберат и да изразяват мнение. Нали уж се водите интелигентни? Интелигентния човек уважава чуждото мнение.
36
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До МладМислещ :Да не доживееш до пенсия, празна тикво !
35
7
 
17
 
! Отговори
до памперсите от БКП преди 11 години
Заглавието на статията трябва да е Вмирисания протест на памперсите.На тия нещастници ние им плащаме пенсиите - от нашите заплати, защото БКП открадна пенсионните фондове, а точно тия сенилни пародии на хора пак гласуват за тия, които ги ограбиха!
34
7
 
23
 
! Отговори
МладМислещ преди 11 години
Комунистите като са толкова много защо се страхуват от избори както дявола от тамян?Нали сте милиони - да идем на избори, така няма да зависите от ДПС и Атака да правите мафиотско правителство - сами ще може да го направите!
33
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какъв контра протест ве,тия и един протест не могат да направят от БСП, цялата им работа е такава мърлява като и протестиращите им.
32
7
 
21
 
! Отговори
PLS преди 11 години
Е тия са платени,мръсни и долни комунистчета.
31
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей това е пример за любимото демагогстване на червените *** и противопоставяне на хората на бедни и богати,без изобщо да им пука за това да подобрят състоянието на хората. За тях дори е по-добре така-факт е, че колкото повече са хората с ниски доходи, толкова повече подкрепа си осигуряват като непрекъснато крещят, че уж ще им оправят живота, а всъщност само гледат как да източат повече държавата.
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Харесва им Лудия и вси4ки луди дела от предизборната кампания до сега.Докато не се нау4им да разграни4аваме "нормалното" от "ненормалното" независимо кой управлява ,ще ни водят за носовете и като тези хорица на снимката , ще ставаме за смях.
29
21
 
7
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 11 години
До фен на хан КрумКакви 50 хиляди човека бе?!?! В София са се събирали най- много 15 хиляди и това беше 1-2 пъти през първата седмица на протеста. Оттогава насам намаляват с всеки изминал ден. Вече се събират максимум 1500-2000 човека и като тръгнат да обикалят улиците, ходят на 5м един от друг, за да се точат по- дълго време.