Сметната палата станала Станишева палата

ГЕРБ: Корабът на правителството потъва успешно
Обновена: 30 апр 2014 14:11 | 30 апр 2014 13:00, Камелия Цветанова
66
Сметната палата станала Станишева палата
Снимка: архив, Булфото

Изборът на Лидия Руменова за председател на Сметната палата стана повод от ГЕРБ да определят одитора като „Станишева палата”.

Причината за това е, че Руменова е била юридически съветник на лидера на БСП Сергей Станишев, когато той беше премиер.
 
„С чисто сърце можем да наричаме Сметната палата Станишева палата, а само преди минути вече официално стана ясно на всички, че новата тройна коалиция се нарича БСП, ДПС и „Атака” с ясно разпределение на квотите 4:3:2”, коментира депутатът от опозицията Ивелина Василева.

Още по темата
Тя отново изрази притесненията на ГЕРБ за Оперативна програма „Околна среда”.

„Фондът за местно самоуправление ФЛАГ взе официално решение, с което се прекратяват всички плащания към общини, които ползват кредити от него”, обясни тя. Според  нея това ще се засегне силно местните власти.

Сега всички общини се оказват в невъзможност да изпълняват проектите си, смята Василева.

„Струва ми се, че корабът на правителството потъва успешно, но лошото е, че се завличат всички български общини и държавата”, коментира тя.

Според нея в същото време и фирмите ще фалират, защото няма как общините да им платят, а много работници ще останат на улицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека ви *** червени!
16
21
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
НЕ ВРЪЩАЙТЕ СТРАНАТА В РЪЦЕТЕ НА МАФИЯТА. ДАЙТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ ПОМЪЧИМ ДА ИЗВАДИМ СТРАНАТА ОТ БЛАТОТО, В КОЕТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПП ГЕРБ НИ ВКАРА. Харесвали ни или не България си има работещо Народно събрание. Събрание, което избра правителство. ДА ОСТАВИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО СПОКОЙНО ДА РАБОТИ.
15
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Според болният за власт *** , там където ГЕРБ не назначава - институцията се унищожава. Нищо против досегашния шев , но никой чиновник не е до живот на службата си. А някой замисля ли се , защо толкова реват от мутренската партия !? Явно има защо !!!
14
14
 
7
 
! Отговори
Червен боклук преди 10 години
Най-после разкараха изпълнителя на ГЕРБаджийски поръчки Валери Димитров, дето половин година обикаляше тв студиата и виеше като незадоволена стара мома. Евала!Като е толкова голям специалист и велик професор, да ходи да си гледа академичната работа, що се натиска да стои на държавна ясла??!
13
16
 
7
 
! Отговори
ЕСВА НА МАЛОУМНИЦИТЕ преди 10 години
СТАНИШЕВА НЕ Е СЪС СИГУРНОСТ, НО ПО-ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЕ Е НА ГЕРБ И ЛИЧНО НА БОКО И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ. ОТКАКТО МУТРИТЕ НЕ СА НА ВЛАСТ ХАЗНАТА СЕ НАПЪЛНИ. ИМА ПАРИ ЗА ВСИЧКО:ЗА БИЗНЕСА, ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ, ЗА НАДБАВКИ И ПР. ТОВА ГИ БОЛИ ГЕРБАВИТЕ - СЕКНАХА ПАРИЧКИТЕ КЪМ ПАРТИЯТА ИМ И КЪМ ЛИЧНИТЕ ИМ СМЕТКИ.ИМА САМО САМО НЕСКОПОСАН И *** МУТРЕНСКИ ХУМОР-КАТО "МАРТИНКИТЕ",СЕГА СТАНИШЕВА ПАЛАТА И ПР.ДИВОТИИ.И СЛАВА БОГУ ДА Е СТАНИШЕВА.СТАНИШЕВ Е ЧЕСТЕН И ДОСТОЕН,ОБРАЗОВАН ЧОВЕК,А НЕ ПРОСТА МУТРА,КОЯТО СЕ ХАР
12
14
 
9
 
! Отговори
До 8-ми преди 10 години
ГЕРБ е създаден от американските тайни служби!!!! Това го знаят малко хора, а на другите им се иска да не е така! ГЕРБ е изкуствена партия -хибрид, която проми мозъците на немалко хора и най-важното започна да унищожава България и Народа й малко по малко! Със сигурност тя ще изчезне ,но просто отвсякъде се лее пропаганда, Запада плаща яко за всички "изцепки" на Борисов, медиите са още под негова власт! Той не спира да се показва и да ни поучава след проваленото си управление и бягство от отго
11
15
 
10
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Обществото търпи от 2001 г. един сикаджия да вилнее в тази държава и същият той да се прави на морален критерий. Това за мене е недопустимо
10
3
 
10
 
! Отговори
корабът потъва преди 10 години
спокойно моряци! вода има за всички!
9
21
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Борисов и ГЕРБ нямат нито морално основание, нито интелектуален капацитет да са опозиция на това, което прави правителството на Орешарски!
8
22
 
5
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
10 милиарда ги няма в тая държава. Боко..кьорав ли беше когато ги точеха??? Няма резерв, няма заем, няма пари на здравна каса, пенсионните фондове не е много ясно на кво дередже са, евро проекти се раздаваха на едни и същи фирми спещу рушвети и тях не видя кой ги обслужва, абе изобщо нищо не е видял завалията...все зад гърба му всичко е ставало! Народа затова го нарече ТИКВА щото е ***!!!
7
0
 
24
 
! Отговори
вечна дружба преди 10 години
За пропусналите аферата с прашките припомняме, че бомбата беше хвърлена преди месец от бившия зам.-шеф на държавната агенция "Информационно обслужванеТошоНедялков,който заяви, че Азер Меликов ходел с разцепени ниски дънки, от които изкачал половината му ***, и с... червени прашки. По този повод хора от гей средите и от властта взеха да разправят, при това публично, че експремиерът и младият красавец са имали повече от приятелска връзка. в.Атака 2009 г.
6
20
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Нашият eкс премиер трябва да разбере, че историята на България, не започва с него и няма да свърши с него и ГЕРБ.
5
27
 
3
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Ние няма да позволим Герберите, дето дават пържоли на кучетата дето ровят трупове с багери дето говорят за *** в прокуратурата и за пикаене дето си раздават десетки хилядо левове бонуси а хората работят и пак нямат за сметки и храна, да дойдат отново на власт!
4
0
 
25
 
! Отговори
гражданин преди 10 години
Аааа не така Що само Станишев се споменава ами Моника Йосифова жина му къде е в схемата?
3
4
 
29
 
! Отговори
?!?!? преди 10 години
Абе смешни кутевчета какво защитавате този спрунджляк ? ? ? колко ви плащат ??? ще ви черпя една пица ама стига сте се излагали моляви...а за Станишев...отдавна сме в СТАНИШЕВА ДЪРЖАВА не ПАЛАТА !!!
2
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, най - добре се скрии в най - мишата дупка изчадие адово. 400 000 Българи останаха на улицата заради тебе, 100 000 малки фирмички фалираха, ти си болен Тикво, шизофреник нещастен. Махай се изкукал дъртако, ти може да си в деменция ама народа не е.
1
40
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние бяхме Тиквена държава, тоя за палата ни говори, ами като става дума за сметна палата я кажи Тикво какво си купи с парите които открадна от здравната каса. 1.5 млрд сигурно се харчат трудно. Особено като се има предвид че си крал от здравето на Българина.