Станишев похвали кабинета на Орешарски на Бузлуджа

Над 45 000 социалисти се събраха на историческата поляна под върха
Обновена: 2 авг 2014 12:38 | 2 авг 2014 12:36, Веселина Йорданова
150
Станишев похвали кабинета на Орешарски на Бузлуджа
Сергей Станишев. Снимка: архив, БулФото

Членове и симпатизанти на БСП се събраха днес на традиционния събор на връх Бузлуджа. Тази година мотото е "Силна БСП - единна левица".

В речта си бившият председател на БСП Сергей Станишев похвали правителството в оставка на премиера Пламен Орешарски, предаде БНР.

Още по темата
Само за последната година правителството, излъчено с мандат на БСП, направи за обикновените българи в пъти повече, отколкото за четири години правителството на ГЕРБ и ние се гордеем с това, заяви той.

Според Станишев "няма как да се бориш с монополите, ако хората които защитаваш, не отидат да гласуват".

"Няма как да ограничаваш произвола на банките, ако потребителите смятат това за наша битка. Затова искаме в следващите седмици всеки един от нас да отиде при хората и да каже какво сме направи и какво ще направим за България", подчерта президентът на ПЕС.

Повече от 45 000 членове и симпатизанти на БСП вече се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата, съобщиха от партията.

Стотици симпатизанти продължават да пристигат с автобуси и автомобили от цялата страна.

Вечерта е предвиден турнир по пейнтбол, организиран от Младежкото обединение в БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До КАРЛ МАРКСТова е БКП - българска капиталистическа партия
50
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ПАЛЯТ ЧИНИЯТА И НА МАРС!
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако наистина има 45 хиляди, това са хора свикнали да живеят в мизерия или насилствено пратени от някои червени работодатели да присъстват и те кълнат ли кълнат този ден!
48
3
 
18
 
! Отговори
СтанишевСлънце преди 9 години
Това се превърна в опасна червена сектанска сбирка. Любимият гуру Станишев ще започне да ги венчава скоро. Мъж за мъж, Жена за жена..
47
3
 
20
 
! Отговори
опа преди 9 години
45 000 хайде... с малко зор в летящата чиния и да ви нема :)
46
3
 
23
 
! Отговори
redimag преди 9 години
Тези още не могат да проумеят че с това сборище в планината още повече отблъскват хората от себе си
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До бай ПеткоКъде е видя тая голяма аудитория ве промит червен ***,че те половината са там заради кебапчетата и да се разходят.За това на изборите пак бяхте втори,и едва събрахте 15 % .
44
1
 
25
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
Миков не е като СерГЕЙШАТА. Серж и изгората му, ***, като заминат за Брюксел, ще оставят без покровители многото *** в партията. Голям смях е и изказването, че БСП щяла да бори олигархията. Това значи да се бори сама със себе си.
43
1
 
9
 
! Отговори
K преди 9 години
Zatvor za tova mazno surikato, deto na 4ernoto vika bqlo, ZATVOR I PUBLI4EN RASTREL za mazniq gei sergei, deto zavle4e BG i q natrese v oshte po zle, kakvo mi se opravdava s Boiko, rovqt si po dupkite za smetka na naroda, q marsh v ZATVORA Bukluci 4erveni li ste ruski li ste neznam, no ste nai dolnite i neporo4ni izmamnici
42
0
 
15
 
! Отговори
Петров преди 9 години
На едно място пишат 25,на друго - 50 ,тук - 45 000!Няма лошо!Само не мога да разбера кой подред рожден ден празнуват,че не съм добре нещо с историята!И комунисти ли са,социалисти ли са - какви са? Май и те не са наясно щом говорят за народа и че са с него, пък имат една камара милионери ,които го използват както им е угодно на тях!
41
26
 
5
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
99% от коментарите лъхат от злоба. Това е само от завист, че боко няма такъв празник с такава масова аудитория.
40
3
 
19
 
! Отговори
голю босев преди 9 години
Бузлуджа и БСП в мъгла. БСП си преброи гласовете на предсрочните избори-45000 гласа. Български уж социалисти празнуват с руски песни. Така и не разбрах българси или руски социалисти празнуват на Бузлуджа.
39
2
 
14
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
БСП и Бузлуджа в мъгла. Социалистите си преброиха гласовете на предстоящите предсрочни избори-45000. Чудя се кои социалисти празнуваха на Бузлуджа- българските или руските. Празника им беше озвучен само от руски песни- русофили а не българофили.
38
2
 
22
 
! Отговори
Неразбрал преди 9 години
Само да попитам Станишев от тесните или от широките социалисти е ?
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма ли начин да изпратиме всички комунистически червени *** събрали се на Бузлуджа в Русия за постоянно под формата на културен обмен. Ние ще ги изпратиме там а в замяна на това ще направиме още един паметник на съветската армия. Аз съм съгласен на подобна сделка.
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** , от три месеца няма пари в бюджета да платят а този жъне успехи. баща му жив ли е ,че е толкова нахален -тапигьоз .
35
4
 
28
 
! Отговори
Чепа преди 9 години
ЧЕСТВАХА ПОГРЕБЕНИЕТО НА БСП-БРАВО НА СТАНИШКО ТИ СИ ЧОВЕКА СПОМОГНАЛ ЕДНА 100 ГОДИШНА ЧУМА ДА СИ ОТИДЕ
34
6
 
24
 
! Отговори
иде ли? преди 9 години
Хората в почти цяла западна България се издавиха, заминаха им и къщите и поминъка и надеждите и всичко....държавата се тресе от скандали - а те наш'те на банкет по поляните се събрали!!!
33
3
 
19
 
! Отговори
ПОЗОРНО и ДОЛНО! преди 9 години
Днес се навършват 123г.НА ТЕРОРИСТИЧНАТА ПАРТИЯ БКП,избила над 2милн.хора БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА и още се събират на връх.Бузлуджа тези терористи,и пак са поканили своя коалиционен вечен партньор ДПС,връчени са покани на Местан и Дуган.Те тези доказани в своята история терористи занимаващи се и с подривна дейност и конспирация пак ще се прегърнат на връх Бузлуджа за да покажат своята вечна любов към партията убийца на България,25г.тези ни дърпат към Русия и Ада комунистически Те са най ГОЛЯМОТО ЗЛО!
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ракети "Томахоук" е решението или един селскостопански самолет да мине и да напръска ***.