Видях цялата идиотия на това да работиш с ДПС в смесените райони!

Започнах да пия хапчета за 5-те години в парламента, рече Кутев
Обновена: 13 окт 2014 14:28 | 13 окт 2014 12:40, Веселина Йорданова
185
Видях цялата идиотия на това да работиш с ДПС в смесените райони!
Антон Кутев. Снимка: БТА, архив

Бившият червен депутат Антон Кутев прогнозира, че „добрите времена“ за ДПС са свършили.

Убеден съм, че Борисов няма да направи глупостта да ги привлече отново към властта, защото това би било самоубийствено за него, заяви Кутев пред Нова телевизия. Според него лидерът на ГЕРБ няма да поиска това дори неофициално.

Още по темата
По думите му ДПС няма никакъв шанс оттук нататък, освен да съдейства на всички, които са във властта, каквото и да става. „Единственият начин, по който ДПС може да съществува, това е през инструментите на властта , които те успяват да превръщат в пари, а оттам във власт“, заяви още той.

Кутев, който не успя да стане депутат от Силистра, каза, че не се притеснява за прехраната си и живее по-добре извън парламента.

"За мен петте години в парламента се отбелязаха с това, че започнах да пия хапчета за кръвно, за холестерол, диабет. Ще посветя един-два месеца на това да намаля хапчетата”, сподели бившият народен представител.

Той коментира и причината за загубата в Силистра. Ако през 2011 г. имахме 11 000 гласа, сега са 8000. БСП и „Атака“ са несъпоставими в Силистра, да се окаже, че има депутат от едното, а няма от другото, е несериозно, но така се случва, това е политиката, допълни Кутев.

Той изтъкна, че четирите области, в които БСП няма депутат, са с преобладаващо турско население. Там българите ни наказаха заради коалицията с ДПС, смята социалистът.

Напълно логично е, че в Силистра, след като сме били в коалиция с ДПС, след като сме имали областен управител от ДПС, след като имаме един куп безумни назначения от страна на ДПС през последната година и половина, хората, които гласуват за нас, няма да са 11 000, изтъкна той.

Ексдепутатът разказа, че е видял пълна безскрупулност на назначенията и пълна липса на диалог от страна на ДПС.

„Видях цялата идиотия на това да работиш с ДПС в смесените райони и не искам никога повече да ми се случва”, отсече той.

По думите му няма нищо лошо хора с турски имена да заемат всякакви позиции, въпросът е това да става по начин, по който не пречиш на обществото.

Кутев обаче смята, че демонизирането на БСП е процес, който върви от 20 години, а не от една, но по думите му "Делян Пеевски беше много важна грешка, която катализира процеса в огромна степен".

"Никой не очаква от ДПС или от ГЕРБ да бъдат морални и справедливи, докато от БСП винаги се е очаквало това. Винаги нас са ни наказвали за всичко, което се случва в системата. Каквото обещахме, го направихме и това го обяснявахме цяла кампания”, смята политикът.

Според него в тази ситуация на изборна загуба БСП трябва да отстои своята автентичност като лява партия.

Кутев беше категоричен, че като победител на изборите ГЕРБ трябва да определят кой да е премиер. Друг е въпросът, че за мен Борисов министър-председател е кошмарно, но каквото стане, заяви политикът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Аз не мисля , че Кутев се оплаква.Не е такъв мъж.Просто казва една истина , която преди време я каза Костов:"Доган е проклятието на България"От години си мисля , че все някой БЪЛГАРИН или БЪЛГАРИ, ще сложи ДПС на мястото му.
83
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС махнете се от властта завинаги и спасете България.
82
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Близнашки е за специални поздравления, най-накрая някой организира избори, в които ДПС да бие в Париж...то няма бостан...и Пеевски вече е бизнесмен а не олигарх.
81
2
 
4
 
! Отговори
до 92 преди 9 години
Стремежа ти към обективност е гола декларация. Ако не е, ха изброй няколко НЕЧЕРВЕНИ олигарси! Няма да го направиш! Защото ако сочиш Кънев за такъв, то при тоя нисък критерий трябва да изпишеш тридесет поста с имена. Питам, защо на сегашните избори се допусна такава избарна беззаконщина, която сочи Парламентарната асемблея на Съвета на Европа например? Или ти не виждаш проблем? Хората правят изследване, половината изборатели купени? И това ли не е проблем?
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ и ДПС нямат изход освен да се саморазпуснат и да се формира нова БКП, която ще върне Живковата конституция от 1971 г.
79
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турчине, колкото са жалки от НФСБ и Атака, двойно по-жалки сте и вие, с дивия ви национализъм. Не разбирате ли че така с ДПС зависимостта ви и с религиозния унес и опиум вие до никъде няма да стигнете. Запътили сте се уверено към средните векове. Виж какво правят най-ненормалните в Сирия, мюсюлмани избиват мюсюлмани, щото не се кланяли правилно. кОЙ ВИ Е КРИВ, ОСВЕН ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ? нЕ ЦЪРКВИ И ДЖАМИИ ще ни направят човеци и да си блъскаш главата в пода, а да постъпваш като човек с хората. Товае
78
5
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 86, Не ме квалифицирай на първо място, стремя се да съм максимално обективен винаги и не съм от никоя партия. На такова като Костинброд, както и КТБ му викат "активно мероприятие". Ти пусни баретите, дай ги по телевзията, пък после обяснявай какво що. А този от Костинброд се чудят какво обвинения да му повдигнат е така за пред хората, щото не върви да кажат "абе то всичко е наред" - както всъщност твърди по въпроса друг червен олигарх П.Кънев.
77
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наказаха ви кутев, накаха ви! И то партийната ви маса, поради простата причина, че вие забравихте за вашата маса докато бяхте на власт!! Това кутев при другите партии го няма, за това и ще живеят....
76
3
 
8
 
! Отговори
Апо преди 9 години
До кога ще се дава дава трибуна на доказани лъжци , демагози и мошеници????
75
3
 
11
 
! Отговори
до 85 преди 9 години
А тебе леко ли ти е като РОБ да гласуваш 25 години само за ДПС -все отбор юнаци! На нас ни е леко, веднъж и на вас ще ви олекне като спрете да гласувате за тия от ДПС и да забравяте къде сте се родили и да мечтаете за Турция. Турция е гола вода и такава ще си остане с тоя Ердоган - диктатор. Дано дълго да управлява майчицата ви и да ви прати в 15 век. Ататюрк не е имал късмет в кое общество да се роди. Връзвай там фереджетата на децата още като бебета и така към светлото бъдеще на 15 век,
74
2
 
3
 
! Отговори
catenaccio преди 9 години
хапчета за бСПИН все още не са измислени!
73
4
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До до 76Нещо сам не се усещаш какво сравняваш - дените са ходили на официално посещение в съседна държава, другите задкулисно си правят врътки с агентурата на КГБ и ДС у нас. Освен това разни такива като "неофициално, но то е ясно" някъде другаде. Щото беше ясно, че Цв цв бил много подслушвал, пък го съдиха, че не бил подслушвал. Да не говорим за Бобов дол и изнудването за кого да се гласува
72
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пешко, Костинброд си е факт и не другарите го направиха. Най-малкото случаят е отворен. Защо сега не бихте вие грабарите, а пак падате като резлтат? Все пак за Костинброд има ваш кадър подсъдим мой човек! И то бая бая на високо ниво! Ами подвизите ви в *** махали, като в 45000 избирателско Столипиново, как ще ги обясните г-н Пешко? Жалки сте и жалки ще си останете. Костинброд - това сте вие с корупцията, двуличието и некадърнастта, с която хората излязоха на улиците, с подкрепата за моноп
71
2
 
22
 
! Отговори
xdfb преди 9 години
Тоя *** най-после разбра, как е послужил за носна кърпа на ДПС в парламента. Нещастни *** комсомолски
70
10
 
6
 
! Отговори
до 76 преди 9 години
и кого избрахте, като наказахте. Младежкото БСП не е ходило на конгрес на партията на Ердоган, а вашето гербаво е ходило. Първанов не е ходил при Ердоган, а Плевнелиев няколко пъти, че и ББ също е редовен посетител. Така че не ми ги разправяйте, много пари се леят да се плюе по БСП. А иначе в коалиции с ДПС са били Филип Димитров, Костов, царето, неофициално и ББ, то си е ясно, само като чете чавек вестниците на Пеевски и телевизиите, ами сега Бареков пак в услуга на ББ. Двулични сте до безкрай!
69
11
 
7
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 9 години
Протестите срещу ГЕРБ и ДПС се разрастват.
68
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Решението на ДПС е много просто. Подписват всички партии споразумение, че никой по никакъв повод няма да прави с тях коалиция. Знаете ли, махнете го бостана ГЕРБ в колко общини е бил е и ще бъде в коалиция с ДПС. Официална и неофициална?А сега ни чака бостан, донякъде и поради мъжката дума на Бойко, която явно е дал на Местан на кафето, в замяна на предсрочните избори.
67
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смесените региони вече са изпуснати и са нова ислямска държава.
66
2
 
2
 
! Отговори
Ganjo преди 9 години
Ne e lesno edno da vizdash,vtoro da mislish ,a treto da govorish.Do tova e nai malkoto ,koeto moze da te dokara tova raztroenie ,drugarju Kutev.
65
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами Антончо мама, защо толкова години наред все влизахте в коалиция с башибозука бе? Толкова ли сте *** и наивни наистина или и вие имахте изгода? Ето затова ви наказахме. Ето затова крадливата ви и уродлива партия никога повече няма да е на власт - защото вие най-дълго от всички предатели бяхте маша на турците против България.