Министри агитирали Борисов да не подава оставка

ГЕРБ има още какво да даде на хората, заяви Лиляна Павлова
8 ное 2016 19:10,
229
Министри агитирали Борисов да не подава оставка
Снимка: Архив, Булфото

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова призна, че е била сред министрите, събрали се в централата на партията в изборната нощ, които агитирали Борисов да не подава оставка. Това коментира тя по повод отказа на премиера Бойко Борисов да подаде оставка, след като кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева се класира втора на първия тур на президентските избори.

Мотивите й били, че това е първи тур и изборите на са приключили и разликата между получилия най-висока подкрепа Румен Радев и Цачева е малка.

"ГЕРБ може и има още какво да даде на хората", каза тя пред bTV.

Ние сме първа политическа сила, защото единствени имахме ясно изразено партийна кандидатура, обяви още Павлова.

По думите й ГЕРБ е заварила преди две години държавата в много лошо състояние, но е успяла да постигне икономическа стабилност.

Според нея Цецка Цачева е кандидатът, който притежава нужните качества – балансьор, изключителен юрист, спокоен човек.

Лиляна Павлова призова избирателите да не се съсредоточават върху визията на кандидатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
1
 
2
 
! Отговори
Праведен преди 7 години
Борисов , не им се връзвай на глутницата изгладнели ***. Нека си лаят. Ти работи, хората те избраха и те подкрепят.
164
1
 
2
 
! Отговори
До 203 преди 7 години
Ти да не пишеш от Турция или Русия, бре? Щом не ти харесва демокрацията прав ти път- Северна Корея теб чака.
163
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ САМО МОЖЕ ДА ОГРАБИ ХОРАТА.ДЕМОНОКРАЦИЯТА Е ИЗМАМА
162
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно БСП са активирали огромна армия от хора да пишат коментари в тяхна полза.Иначе като се замисля-хвани едните па удари другите-едните кандидати са генерал и цивилна партийна функционерка,а другата бивша партийна секретарка и адмирал-огледален образ на първите.Кандидатите и на БСП и на ГЕРБ не стуват!Но БСП хакерчетата сега ни убеждават ,че видиш ли техните били супер.Направо заслужават да получат 80 % гласове за квадратчето "не подкрепям никого".Докога ще ни карат пак за БКП да гласуваме????
161
2
 
2
 
! Отговори
безпартиен преди 7 години
Не знам защо всички реват за по скъпите винетки,а не се сещат как при Жан Виденов работехме за 4$/месечно?Откровено казано сега е по добре.Кои реват сега-онези дето са платили на митниците по високи мита за китайските стоки ли?Е,те какво искат-за ТИР с маратонки лев мито ли да платят?Не стига,че ни заливат с *** и вносът им убива родното производство,та и мито да не плащат!Знайте,че ако го нямаше този внос би имало наши стоки,качествени и не би имало безработни!Бих увеличил митото даже!
160
2
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
До чвор 199 Ти като нямаш пари за винетка, къде си тръгнал да караш кола ? Нали социалистите казваха някога че колата била лукс.За какво ти е кола?
159
1
 
8
 
! Отговори
Колио преди 7 години
Политиците само взимат от хората те не дават а когато не им стига взимат кредити за сметка на хората пример 89г вън дълг11милярда България 30икономика в света в първата тройка по поне 50 изделия на химията,електрониката и машиностроенето.Днес вследствие на даването на политиците от вс.партии 34милиарда евро дълг.23 от които през тоз мандат на дашна свинетка.
158
1
 
19
 
! Отговори
чвор преди 7 години
да беше мислила, когато вдигаше цените на винетките. Късно е либе, хващай пътя с Боко и БСП и да ви няма.
157
3
 
26
 
! Отговори
а преди 7 години
Може да им даде винетки по 150 лева, нали толкова каза че трябвало да бъдат
156
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А аз агитирам да не позволим на гробарите и партньорите им да се изпарят от България без да им благодарим за икономическата стабилност, новия освежаващ ген, за СЕТА, за прекрасните отношения с Русия!
155
1
 
33
 
! Отговори
за България преди 7 години
Доказахте се вече пред обществото , че сте негодни, невежи и ненужни на българският народ. Моля ви махнете се.Хора,събудете се и променете живота си .Не вярвайте на обещания от настоящите управлявани управляващи.
154
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб има още какво да откраде от хората, не да даде.
153
2
 
26
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Лиляна Баце си думаше: недей Баце не я подавай. Само ти си ни Баце и Слънце и утеха. Баце мрачно изпод вежди гледаше и дума не мълвеше. Лиляна сълзи пророни па ръка му цалува да се барем Баце смили над съдбата на сите министри, дето ще се гладни скитат, гладни немили-недраги с по две ръце леви и отзад заврени, с кратуни празни замаяни....
152
3
 
31
 
! Отговори
СВИНЕТКЕ преди 7 години
През тази седмица ще бъдел свитетели на новият спектакъл на театрална формация ГЕРБ .Главния артис /вожда слънце , да се свети името му на веки/ ще го играе обиден на марЯла , свитата му ще рони крокодилски сълзи и ще го умолява на колене да остане на трона , защото тумните сили ще потопят всичко в мрак.
151
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Министри агитирали Борисов да не подава оставка - ЗАЩО ЛИ?!
150
2
 
20
 
! Отговори
Баце, преди 7 години
Не бой му се! И у зат-воро живеят хора.Все твои хора.Ти и там ще си с привилегии.Топло и безплатно.Аванта. Ще ти носим и цигарки.Ти си със специални заслуги към нас-душичко.
149
4
 
43
 
! Отговори
Г-жо Павлова! преди 7 години
Видяхме какво ни даде ГЕРБ. Това дето ми го даде ми предизвика ГЕРБерска анорексия.НЕ,БЛАГОДАРЯ! Махнете се от живота ми веднъж завинаги.Искам да живея сред нормални хора,а не сред измъчени зомбита.Не искам нищо от вас.Махайте се!!!!
148
2
 
31
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Баце разбира много от футбол, за това, ще употребим футболната терминология.Баце, народът търпя, търпя, да ти дават навсякъде да биеш по две дузпи, и другите да се правят, че си голям футболист, и накрая му писна, видя, че това не носи нищо нито в джобовете му, нито в самочувствието му, омръзна му симулативната ти игра и разтакаването на топката, за печелене на време. в неделя ви даде жълт картон.Ако и следващата неделя даде-знаеш, какво ще стане, ако не даде , сериозно помисли, защо е дал.
147
37
 
5
 
! Отговори
100% преди 7 години
На балотажа Цецка ще изпецка комика Ал Бънди и шайката от олигарси, стояща зад него!
146
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А пък ние,гражданите,ви помолихме преди няколко дена учтиво да подадете оставка.След няколко дена ще ви заповядаме да подадете оставка.А ако и тогава продължавате да се инатите,просто ще ви изметем.