Министри агитирали Борисов да не подава оставка

ГЕРБ има още какво да даде на хората, заяви Лиляна Павлова
8 ное 2016 19:10,
229
Министри агитирали Борисов да не подава оставка
Снимка: Архив, Булфото

Министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова призна, че е била сред министрите, събрали се в централата на партията в изборната нощ, които агитирали Борисов да не подава оставка. Това коментира тя по повод отказа на премиера Бойко Борисов да подаде оставка, след като кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева се класира втора на първия тур на президентските избори.

Мотивите й били, че това е първи тур и изборите на са приключили и разликата между получилия най-висока подкрепа Румен Радев и Цачева е малка.

"ГЕРБ може и има още какво да даде на хората", каза тя пред bTV.

Ние сме първа политическа сила, защото единствени имахме ясно изразено партийна кандидатура, обяви още Павлова.

По думите й ГЕРБ е заварила преди две години държавата в много лошо състояние, но е успяла да постигне икономическа стабилност.

Според нея Цецка Цачева е кандидатът, който притежава нужните качества – балансьор, изключителен юрист, спокоен човек.

Лиляна Павлова призова избирателите да не се съсредоточават върху визията на кандидатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
36
 
! Отговори
SS преди 7 години
явно Б.Б. е накарал верните кучета-министри тези дни да лаят колкото се може повече. Ама това едва ли ще помогне, понеже тиа са елементарни, и ефектът ще е обратен!
84
0
 
42
 
! Отговори
SS преди 7 години
да де, ама Б.Б. ни излъга нагло за оставката! Затова в неделя ще има наказание - ще се постараем повечко да загуби...
83
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
" Лиляна Павлова призова избирателите да не се съсредоточават върху визията на кандидатите "Е кое да гледаме, западният печат отбеляза, че незнаенето на английски език на Цачева е проблем да ни представя пред света, на вид на нищо не мяза, гласът й е дразнещ, не е силна в изказванията, кое да гледаме? За сравнение Радев владее английски, немски и руски език- може да комуникира свободно със САЩ, Германия и Русия- двете световни военни сили и двигателят на на ЕС.
82
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи, не изритаме ли сега сбирщината от крадци, лъжци и некадърници, ще продължат да ни яздят и стрижат, както и ще продължат с фалшификациите на избори и медийни манипулации.Имаме само ЕДИН ШАНС и той е в неделя.Нека да излезем всички и да ги изритаме от властта веднъж завинаги.
81
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко обеща оставка като че ли е чорбаджията на правителството, другите нямат думата, не са екип. Впрочем то си е така, силен е, но този път силата му го катурна.
80
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генерал Радев никога не е членувал нито в БКП, нито в БСП.Интересно дали Борисов, Цветанов, Цачева и другите от шайката могат да кажат същото.
79
0
 
24
 
! Отговори
гтф преди 7 години
айде да се координирате с другите гербави, ген. Радев издигнат ли е от БСП (с което цецка плаши втори ден и чертае апокалиптична картина от завръщане на комунизма) или е независим кандидат, че да не подавате оставка... макар вожда ви да не е уточнявал условия и шикалкави.
78
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко не го е страх от оставка, но изцепката с обещанието му изигра лоша шега - като че ли това не са президентски избори и залогът не е правителството ами махленско мачле, и нашия си обещава две скъпи пури и бутилка уиски ако загуби. Ама сега няма връщане назад - ако Радев спечели трябва да подаде оставка и ще има избори до дупка. А можеше Радев да е президетн, а ГЕРБ да си останат в правителството. *** си Бойко, тъъъп....
77
0
 
34
 
! Отговори
Кметот на Симитли преди 7 години
Свинетке, и ти има какво да дадеш още, обаче е много рунтава и миризлива!!!Марш,марш с ГЕНЕРАЛЪТ наш, в бой да летим, Ердоган да победим!!!! Снощи слушам, че Кукунева обещава МОЯТ глас на Травестита Тетка Цацева??? Ще гласувам за ОСТАВКАТА на шайката негодници от ПП Роми ГЕРБ и за едно НОВО НАЧАЛО на Родината, неподчинено на Ердоган. Тетка Ви печели само в окръг Бурса и Измир, а ГЕНЕРАЛ Радев - във САЩ и Великобритания!!!! Вие БЪЛГАРИ кого ПОДКРЕПЯТЕ?
76
7
 
17
 
! Отговори
земляк преди 7 години
до 90 - ГЕРБ имат какво да дадат, това никой не го оспорва. Затова ние си избираме Радев, пък ГЕРБ нека си управляват до следващите избори. Все пак Борисов има тежката подкрепа на - Цачева, Цецо, Москов, Ненчев, Митов, КОВАЧКА, МЕСТАН(и Ердоган), Лукарски. Вероятно ще му се наложи да смени Бъчвалова и Дончев, ама като гледам Каракачанов и Йончев са готови да се ЖЕРТВАТ за властта на Боце. Така че МОЛЯ НЕКА УПРАВЛЯВА, щом се възприема като незаменим. България е търпяла робство и това ще търпим.
75
1
 
35
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
Лиляна Павлова призова избирателите да не се съсредоточават върху визията на кандидатите.Лилееее ти какво правиш там не ми е ясно? А за визията на кандидат- президентите не ни обяснявай, та тя е толкова очевидна даже и за слепците. Успех на генерал Радев! Направи ми страхотно впечатление на дисциплиниран мъж, образован,със широки познания, родолюбец, обаятелен и с харизма и за това той трябва да е лицето на България. Искам точно такъв човек да се изправи пред света и да каже зад мене е България
74
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кръглия зеленчук от Банкя е номер 1 по наглост
73
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Менгеле и Свинетка са ми най симпатичните министри.Затова проклети да са,проклети,проклети
72
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да - "ГЕРБ има още какво да даде на хората"... ама не на всички... :) - Само на избрани герберасти
71
0
 
44
 
! Отговори
земляк преди 7 години
Плевен - Радев - 32% - Цецка- 19%. Нямам повече въпроси.
70
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ има още какво да даде на хората, заяви Лиляна Павлова!!!!!!!!!!!!!!!!*** разбира се че има още какво да дадът гърбавите как да няма?! Вдигане ва вминетките догодина на 150 лв. Вдигане на цигарите на 10 лв. вдигане на акцизите с още 50 % Вдигане на горивата до 3 лв. за литърче Вдигане на ДДС-то на 30 % разбира се че има какво да дадът гърбавите как няма да ви дадът? Те са дачни особено това партизанското слабичкото чедо ще ви даде на всички и пак ще и остане!
69
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
викайте бежанците да гласуват за Вас
68
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, ха.. агитирали го... А Баце не реве ли: "Дръжте ме, че ще подам оставка!"?!?! Паника голяма!
67
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Специално Лиляна има належаща нужда от диета. Иначе скоро трябва да ги прави пътищата по широки да може да минава по тях.
66
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е как ще лапат иначе