Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите

Опозицията се упражнявала в политически пиар
235
Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите
Снимка: архив, БГНЕС

Премиерът Кирил Петков призна, че инфлацията идва основно от енергийните източници, но никой не може да повлияе на световната борса.

Още по темата
"Трудно е, но разбирам защо Борисов каза, че не е време за избори, защото вие нямаше да можете да се справите", обърна се той към депутатите от ГЕРБ.
 
"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той.

"Корупцията е изяждала доходите на българите през тези години и сега, когато трябва да се борим едновременно с корупционните схеми, с изчистването на батаците и с външната криза, ние правим най-доброто", увери той.

"Години след започването на строежа на магистрала „Хемус“ нея я няма, защото милиони, милиарди са предплатени на едни фирми, които са взели парите, но няма започнат строеж, нито дори разрешително за строеж, но има купени цветя за 10 милиона лева. В момента няма три моста над Дунав и Северна България е като в остров", коментира премиерът.

Петков посочи като успех на настоящата власт задържането на цените на тока и увеличението на доходите на най-бедните хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
5
 
22
 
! Отговори
от село преди 2 години
Със сигурност Борисов щеше да се справи по добре ,а Кико екскурзианта ходи като неканена сватовница ,ако това не е пиар и имитация на управление здраве му кажи .
145
18
 
5
 
! Отговори
До: 161 преди 2 години
Е сигурно да учиш за пожарникар в школата на МВР в Симеоново е по-престижно отколкото в Харвард?
144
3
 
18
 
! Отговори
Еееех КАНАДА.. преди 2 години
ТЕЖКО Е ДА СЪМ ТОЛКОЗ П РОСТ..... НО АЗ СЕ СПРАВИХ.... ЗАЩОТО СЪМ...
143
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той." Какво повече може да добавим към горното? Човекът си казва ачик-ачик дето се вика! Но в България нямаме традиции в демокрацията. Скандали в Парламента никога не са изключени. Но за какво? Скандали в демократичните държави възникват за различни идеи и политики, а не "Стани ти, та да седна аз!" Дайте ни властта, демек!
142
8
 
24
 
! Отговори
Ghost преди 2 години
Г-н Петков, с Борисов със сигурност по-успешно щяхме да преминаваме през кризата. Но нали българите се интересуваха от 'килчетата' и благодарение на тях такива като Вас и Радев са на власт. Но както Вие , така и Радев, много имате какво още да учите за лидерството и управлението!
141
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лични кавги, липса на държавни че ски манталитет и мироглед, затова ви се усмихват от САЩ, те ви се подиграват но вие се мислите за елитни, винаги най-големите умствени комплексари се стремят към диплома от превзет вуз да впечатлява не за познатите, а на терен положението е извън всякакви норми. Учите се на гърба на България, скоро нещо ще се скъса, не може несправедливостта да задава дневния ред
140
4
 
6
 
! Отговори
:) преди 2 години
Аз съм от Северна България и искам да кажа че не съм островитяни... Само да се знае.
139
3
 
21
 
! Отговори
asd преди 2 години
Пандемията не беше ли криза, в която не беше време да се клати държаваата? А вие какво правихте начело с фигуранта и с мръсните пари на олигарсите? Протести, блокажи, увредени майки, партийки ГМО. Гонехте премиера с "протестиращи" та се принуди да не ходи в парламента и си правеше заседанията на МС в банкя.
138
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти ни оправи Кире, направо всички сме цъфнали и вързали от тебе.
137
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато беше беженската вълана - Емигрантска вълна през България нямаше нали? Турция държи все още най-големия брой беженци от Сирия, етиопия, афганисан и къде ли не. България е на най-прекия път към западна Европа. Със сухопътна гранница с Турция. Ердоган така и не отприщи беженската вълна към България. Вместо това беженците обикаляха през Гърция и после през Хърватска и Унгария. Където за до Гърция трябваше да преплуват. Бойко успяваше да лавира на световната политическа сцена.
136
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какво се справяте бе Киро? А, да, с тегленето на заеми. Там вече надминахте всички преди вас.
135
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До :) " ГЕРБ щяха да подаряват кученца на путин" - Бойко балансираше между Путин, Ердоган и САЩ и същевременно успяваше да изпълни всички нареждания от Брюксел. Това е изключително трудно. Сега няма в ЕС почти няма човек който да може да говори хем с Ердоган хем с Путин хем да ги слуша и да изпълнява това което му се казва.
134
3
 
23
 
! Отговори
Дядо Стефчо преди 2 години
Хахахаха тоя ми е любимия анимационен герой. Великан смята че само той в цяла България е чел книги. Като има избори ще се разбере.
133
19
 
1
 
! Отговори
:) преди 2 години
Ако бяха ГЕРБ щяха да подаряват кученца на путин и да са неговите *** е Европа.
132
5
 
16
 
! Отговори
Реално управляваше. преди 2 години
Реално ако не беше комбинацията от пандемия и организирани срещу него протести то Бойко Борисов вероятно щеше да си спечели изборите с доста реднина и ГЕРБ да продължи да управлява с 5-ти пълен мандат. Хората си бяхме като цяло доволни. Външни стечения на обстоятелствата свалиха ГЕРБ от власт.
131
1
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
О-паааа!Още един *** от " висока класа" - нямало да се справи ГЕРБ ?!Това търчи-лъжи само знае да търси "под вола теле" ха-ха-ха!Вижте само какъв "гьон-сурат" вади?! И то на фона на голи обещания и небивало покачване на цените?!Момче,не си свършил работа за " пет пари " а вдигаш шум като за ... олимпиец :))) Засрами се,бе ! Отворил си уста като ханджийска порта,от която като на парад излизат иннфлация след ин флация, обещание след обещание,криза след криза!? Вятър те вее на бял кон!!!
130
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като цяло Бойко се справяше прилично (въпреки корупционните скандали и някой издънки) Но да тогава като че ли времената бяха по-лесни, нямаше война и не беше след 2 години локдаун. Въреки че когато дойде пандемията Борисов изглеждаше че държи нещата под контрол. Бойко ни издейства ваксини за всички в България още преди в ЕС да има ваксини за дъргави като Франция и Германия. Също и числата при него бяха сравнително ниски. Мисля може да се справя в кризи. Дали щеше да е по-добре или по-зле не знам
129
2
 
24
 
! Отговори
българин преди 2 години
Достатъчно поразии направихте,господарите ви сигурно са доволни,време е за ОСТАВКА
128
1
 
2
 
! Отговори
Лазето преди 2 години
Само интелектуалци и разбирачи в коментарите :) Добре, че сте вие да разобличите всичко и всички ! Ама и аз умен - да се сетя да ги прочета, иначе току виж повярвам на министър-председателя, че работи за народа си ... Абе друго си беше вожда, някак си - голяма работа!
127
20
 
1
 
! Отговори
Едно е сигурно преди 2 години
Никога повече ГЕРБ !!! И новите не стават за ***...и трябва да си ходят !!! Възраждане вперьооод ...поне е единствената партия която знае че полза от Европейския съюз за обикновените граждани НЯМА !!!