"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
221
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината боли много.Щом за такова изказване този наркоман не е вън със свален имунитет и подведен под отговорност.Съвмем скоро България ще носи звучното име отпред започващо със 'Тюррк' и завършващо със 'Стан и то е заради този кафевият неграмотенчифутин от снимката такива като Лорел и Хасана управляващи Бостана.
220
5
 
6
 
! Отговори
Разбивача преди 2 години
10 данъчни проверки на Костадинов и Възраждане, разбиват фантазиите на американския обслужващ персонал.
219
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откакто Бойко влезе във властта, патриотите бяха изтикани, само българо-турското ВМРО остана, време е да се връщат всичките патриоти, а партията на Коцето да се разрастне, а гласуванията да се следят и да не са електронни и с машини и да се манипулират.
218
2
 
2
 
! Отговори
Re: до 214 преди 2 години
""""и аз ще гласувам за ПП на пук на всички ***""""" - Закъснял си, догодина Нито ПП, нито Кирчо! Вервай ми!!! -)))))
217
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма с какво друго да се заяждат с него и тогава ни занимават с някаква къща и някакъв форд, които доста хора извън властта могат да си купят. Ако е построена незаконно - прокуратура. Да го съдят. Ако не, да замълчат. Искам да знам с какви пари се построи Слънчев Бряг, Несебър и т.н. Това ме интересува, а не някаква смешна къща.
216
4
 
20
 
! Отговори
ъхъъъ преди 2 години
Копейкин е взел 700К от субсидиите за партията за да си купи Къща, апартамент и кола. Яко а ? Баламурниците от народа да продължавата да му пълнят гушата !
215
3
 
7
 
! Отговори
Май - май... преди 2 години
Аз не съм чувал за народен представител с фамилия Копейкин... Май работата стана - гузен, негонен бяга.
214
5
 
5
 
! Отговори
Алов преди 2 години
Копейката си е прав да налита на бой, ако е мъж трябва да се защити !!!!!!! Руската рубла сега е най-силна
213
1
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
До Марси...Историята с въпросната къща е стара. И от времето когато възраждане взимаха субсидии като извън парламентарна партия. То че смърди е ясно. Просто едва ли е купена с копейки.
212
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов имал къща, ами на улицата ли да спи? Имал кола, ами пеша ли да ходи от Варна до София? Реторични въпроси разбира се. Той и гол и бос да спеше в храстите американските слуги пак щяха да му намерят кусур.
211
0
 
1
 
! Отговори
До Читател преди 2 години
Ами..., "Промяна", колега! -))))))))))
210
5
 
4
 
! Отговори
До 214 преди 2 години
ПП са зелени, млади, наивини, глупави, но с цялото това плюене по тях от всички, всъшност ме спечелиха и аз ще гласувам за ПП на пук на всички *** разпрани
209
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Това нещо Митев 212Копейкин требва да е благодарен на българските служби, щото един украинец искаше да го застреля, ама от БГ му казаха, че е български политик и се размина Костя :)))
208
1
 
3
 
! Отговори
бат Рамбо преди 2 години
Преди време бат Весо го беше препарирал малкия Костя.Как ме е яд ,че сега не е в парламента.До сега доста кютек щеше да е отнесъл.
207
0
 
5
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 2 години
Безплатен цирк е имало за децата на първи юни. Аз също спрях да гледам реалити формати, пускам си парламента, има всичко, простотия, бой, леки жени, мутри, ***, престъпници.
206
2
 
4
 
! Отговори
майтапчии! преди 2 години
Къща, кола..., все дребни далаверки. Я, по-добре кажете за Милионите в Евро и Долари в Офшорките и недвижимото имущество в чужбина записано на името на близки и роднини! Норода иска да знае "героите си" поименно
205
0
 
3
 
! Отговори
Разбивача преди 2 години
До Марси Е, добре че си убеден, какво щяхме да правим без твоето убеждение!
204
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България годишно се крадат милиарди, а управляващите ни занимават с къщата на Костадинов. Вместо да ни занимават с нея, да дават информацията на прокуратурата и да се уточнява как и с какви пари е построена. Обаче е МНОГО по-добре да разберат къде изтичат тези милиарди, защото една къща не струва толкова. Това като статията с чаршафите на украинката. Има война, хора умират, те ни занимават с чаршафите на някаква полицайка избягала от Украйна. А защо е избягала, като е полицайка?
203
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен... Тя къщата му е построена съвсем законно, без държавни средства, без кражби и е построена преди да влезе в парламента Коцето, просто търсеха с какво да се заяждат с него, винаги когато се появи български патриот, защитаваш гражданите , започват да го мачкат предателите, желая му успех на Коцето и на партията му, да се разрастнат като партия!
202
1
 
2
 
! Отговори
Разбивача преди 2 години
До 209 Отидох да видя палата на Костадинов и видях четири къщи, едната от които е негова. Някакви други препоръки?