"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Присъствието на този Костадинов в Парламента и неговата банда е срам за България и за българския политически живот изобщо! Дано в следващия изчезне като Атака , НФСБ, Воля и др. подобни тумори!
240
1
 
2
 
! Отговори
гузен не гонен преди 2 години
До АнонименУтре ако някой му каже, че е гей, пак ли така ще подскочи? Или ще иска съдът да доказва, че не е гей?
239
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къща с ипотечен кредит за над 7 милиона евро.Така правят всички мутри,за да не ги преследват данъчните. Купи си ти такива къща. Влез в интернет и ще видиш къщата(къщите) на вашия лидер от Възраждане на Варненското езеро.Те май са три-членно семейство,което живее в къщи за 50 човека.Как Юрист-консулт ще си позволи подобен имот? И защо се ваксинира срещу Ковид.Нали не съществуваше за него и ваксината беше фалшива и беше направена само за измама.
238
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Номерът с ипотечен кредит е стар! Всички с нерегламентирани доходи го правят. Четете и мислете бе хора! Някои и хотели си пазариха така." - Еми значи законите не са ОК. ПП да ги променят, нали управляват.
237
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм му фен, но онези от разни НПО та, да не са по-различни. Този поне си говори, каквото мисли, а онези са лицемери.
236
1
 
2
 
! Отговори
нагледци преди 2 години
До Анонимен... Номерът с ипотечен кредит е стар! Всички с нерегламентирани доходи го правят. Четете и мислете бе хора! Някои и хотели си пазариха така.
235
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Костадинов като е невинен, как се припозна, че с този прякор визират него." - А като е виновен, защо съда не го е осъдил?
234
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪПРОС НА ПРИОРИТЕТ- ВОЛЯНЧУ СЛЕД ЦИРКОВЕ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И НС ОТИВАШЕ НА ЕКСКУРЗИИ ДО ФРАНЦИЯ В НАЙ СКЪПИТЕ ХОТЕЛИ И КУБА, А КОПЕЙКИН СИ СТРОИ КЪЩИ- НО ВСИЧКИ НАС НИ НАВИРАТ В ЕДНИ ЧЕКМЕДЖЕТА....А ТО ЕДНИ ТРИ ИМОТА КЪМ ДРУГИ 19 ИМОТИ ЗА МИЛИОНИ И ТО ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ- ТИЯ ИЗБРАНИТЕ С МАШИНИТЕ НА МАДУРО СА БЕЗСРАМНИ
233
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той човекът си каза, че си е купил къщата с ипотечен кредит. Ама всички го мразят и насъскват хората срещу него, понеже им казва истината в очите, казва я и на народа. Единственият политик който мосли за България. Може да е малко краен, но не е американски бушон.
232
4
 
7
 
! Отговори
без паника преди 2 години
Костадинов като е невинен, как се припозна, че с този прякор визират него. Подскочи като тапа от шампанско. Много е обидчив и лесно се засяга. Типично за женските характери.
231
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой какво е откраднал се решава в съда, а не от едните или от другите тро_лове. Когато съда излезе с присъда, че Костадинов е откраднал нещо, тогава Митев да ни обяснява колко лош бил. Дотогава това ще ми звучи само като чесане на езиците, за да има зрелища за прос_толю_дието.
230
2
 
3
 
! Отговори
Левът Балкански преди 2 години
До А - Абе дърпането на врътовръзката не беше баш приятелско, но пък знае ли човек може пък романтично да е било. Ха-ха!
229
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е вярно, че в правителството работят само непорядъчни хора. Нека бъдем реалисти. Има и некомпетентни!
228
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волен Сиреров бе класи над този CYЛЮ
227
1
 
3
 
! Отговори
А преди 2 години
Е нищо нямаше, репортерите пак са преекспонирали та да им се четат статийките(с правописни грешки). Костадинов отиде до другия и започна да му говори, другият пък му дръпна вратовръзката и после всички наскачаха и създадоха суматоха. Нито един от двамата депутати не беше агресивен физически. Никаква новина няма.
226
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ъхъъъ 235 Казваш " ще го караме по Гьобелски ". Ще повтаряме дни и същи измислици .Все някой да се върже , ще е файда
225
0
 
1
 
! Отговори
Разбивача преди 2 години
До Кривондел И на тебе ще ти кажа 10 данъчни проверки по нареждане на прокуратурата, отговарят на въпроса ти АКО.
224
7
 
10
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Всъщност Костя уверено се движи по стъпките на Волен. Скоро очаквам скандал с шофьор на магистралата, да се стягат и я НАТФИЗ, я БНТ, за малко пиар кьотек.
223
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези неща се решават в съда, а не в парламента и в коментарите под статията. Има ли нарушение на закона, тогава да го съдят. Ако няма, значи лъжат бал_амурниците и те подскачат от радост. Мислят си, че къщата и колата на Костадинов са причината в България да изчезват милиарди всяка година. Явно не могат да смятат. Толкова могат горките.
222
0
 
4
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
До 236Въпросът е - АКО някой е отклонил от смешната субсидия на малка партия, за да си купи кола и къща - то какво би направил, ако влезе във властта, в големите пари. Пак казвам - АКО. За партиен лидер да има служебна кола ми се струва нормално. За къщата - не.