Експерти за Слави и Лена: Границите са минати отдавна

Коментар на Стойчо Стойчев и Арман Бабикян
6 яну 2023 17:45, Росен Стойчев
194
Експерти за Слави и Лена: Границите са минати отдавна
Снимка: БГНЕС

Пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян и политологът Стойчо Стойчев коментираха нападките срещу бившия шеф на кабинета. Бабикян заяви, че границите са минати отдавна и че за жена не се говори по такъв начин. Той каза, че изпълнението не е сатира, а „пошлост“. По думите на Бабикян видеото за бившия шеф на кабинета Лена Бирославова, съобщи Нова Нюз.

Още по темата

Стойчев заяви, че това не е прецедент за този авторски колектив. Такива действия срещу жена-политик „същите хора са правили същите неща“. „Може би тогава не е имало такъв тип реакция, защото не са били със степента на популярност на сегашния обект на такъв тип кампания“, допълни той.

Стойчев каза: „Партиите и президента са се разбрали още ноември месец за това, че отиват към предсрочни избори. Връчването на втория мандат след Нова година показа това. Разтягането на връчването на мандатите показа, че от Президентството така са направили тайминга, че изборите да бъдат изместени през пролетта. Най-вероятно те ще бъдат средата на март.“ Бабикян е на мнение, че повтарянето на избори не носи нищо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
8
 
26
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Какво като е жена? Да не изхожда маслини и изпуска зехтин? Браво на Трифонов! Мачкай лицемерието и наглостта евроатлантическа!
10
4
 
11
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Ако бях ербап мъж на място в политиката, щях да возя с частния самолет жена ми, облечена във Фенди, от главата до петите и да злобея пред партньорите си, какво имам аз, а те - НЕ! Само глупаците биха взели секретарката си.
9
4
 
22
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Бабикян а ти заедно с Минекян и Хаджиквн като хвърляше яйца и домати по символите на властта и носеше коечези и бесилки , нормално ли беше? И като Черепа плати протестите и ги доведе на власт , с те се упражняваха с държавата както искат , фалираха я , разни афери които излизат , нормално лие? Стига всеки заслужава това , което си е надробил!
8
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само като четеш "политик" пуска някаква чалга-кръчмарска песен, за да обиди жена опонент в политиката... и ти става ясно колко жалка държавица сме. И всичките претенции уж колко сме велики анти-***, анти-евро, но умни и честни и добри са пълна илюзия. Точно такива неща ме кара да се срамувам, че съм българин. И не само мен. Жалки сме.
7
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабикян- експерт,вие сериозно ли?Експерт на интриги и лъжи, слуга на бай Васил Божков и сие!
6
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Г-це Бориславова, коя работна среща се провежда на четири очи в нает апартамент без конферентна зала, но пък с легло?!
5
6
 
16
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
Стига с тази Лена Аман от аматьори България няма правителство невиждана инфлация а вие ми пишете за Лена да се радва че сме още е търсена Аман от ***
4
6
 
17
 
! Отговори
ха преди 1 година
абе , колко време ше ни занимавате с лена и слафчу ?
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно е, тия сега са алтернативата дето трябваше да ни спаси от ГЕРБ според разбирачите дето врякаха бая време и още врякат
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Славун велики от кандидат кукловод с кастинг за премиери, сега пуска песни за бившите му партньори. Велики политически процеси вървят в България.
1
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ни доведе фигуранта и плювачите по Бойко, чалгар и разни измамници, сега чалгаря оттече и пуска песни за измамниците как се натискали, това е елита сега драги борци против ГЕРБ.