Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!

Още през тази седмица НС трябвало да го отхвърли
Обновена: 4 дек 2023 11:46 | 4 дек 2023 11:46, Камелия Цветанова
457
Пеевски за ветото на Радев върху БТР-ите за Украйна: Срам!
Снимка: БГНЕС

„Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума – срам!”, заяви в позиция председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата

„След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство, защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път  - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят”, се казва още в позицията на Пеевски.

„Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на Президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ. Затова в Парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни”, се казва в позицията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До мдаНаистина е срамно такива като Пеевски, публично обвинени за нарушения по закона магнитски, да бъдат депутати. Срам и позор. Такива хора нямат елементарен морал, а се вихрят в НС, и решават съдбата на държавата.
45
2
 
18
 
! Отговори
До 46 преди 9 месеца
До 3За такива като теб е важно да е пълен тумбака и резервоара!Това е смисълът на живота ви.
44
29
 
5
 
! Отговори
ПУТИН ПРАТИ ПРИЗОВКА преди 9 месеца
ВСИЧКИ РУСКИ ШПИОНИ В БЪЛГАРИЯ СА МОБИЛИЗИРАНИ ЗА ВОЙНАТА...
43
2
 
35
 
! Отговори
3 преди 9 месеца
Ние евроатлантически ценности не ядем.
42
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Деляне ти имаш тази смелост,свалете Радев,в другите невиждаме.
41
2
 
29
 
! Отговори
ivailo преди 9 месеца
Ей прассе , дано Путин те почерпи с една доза Новичок. Ама да е по-голяма , че тлъста свиння като теб има нужда от по-солидна порция.
40
3
 
35
 
! Отговори
Public enemies преди 9 месеца
И да наливате стара бойна техника и да не наливате в Украйна войната свършва, Русия печели, затова се говори масово и за отегляне на Зеленски, на всички фронтове положението за Украйна е трагично.
39
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам е, как да не е срам да предпочиташ украйнските интереси пред тези на България!
38
0
 
34
 
! Отговори
Такааа... преди 9 месеца
Сега да се намери и един читав прокурор да почне проверка за престъпление по чл.103 НК за поръчката на остарял модел Страйкър, когато ние самите сме производители на техният модерен еквивалент Рила. Освен нанесени икономически щети на републиката, застрашена е и националната сигурност, защото при българските машини, производството и доставката на части е изцяло под български контрол. А, да чакаш части за остарял модел отвъд океана, е, като да чакаш от умрял писмо.
37
0
 
29
 
! Отговори
мда преди 9 месеца
Глиган Пеевски е срам за България. Тоя *** може да е взел пари за да прати БТРите.
36
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срамота е Пеевски да бъде единица мярка за правилност, за етика, за морал. Срам за България е, че този на снимката се явява скрития премиер и нищо чудно след дивашката алчност и продажност на политиците ни да го направят и явен премиер. И стига с тази Украйна. Войната поприключи .Въпрос на време е англосаксонските подстрекатели да позволят на украинците да подпишат капитулацията.
35
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Г-н Пеевски, вие сте човек с претенции за интелект, та да ви питам - не е ли несравнимо по-голям срам да си ояден крадец, чиято закваска също е крадена от тотализатора? Не е ли по-срамно да се присламчиш към спорна партия (доколкото е на етнически принцип и действа срещу интересите на България), а после под натиск заради кражбите от едно посолство да те превърнат в кукла на конци ? Точно пък вие за срам да говорите...
34
0
 
37
 
! Отговори
Зевс преди 9 месеца
Срамно е човек от списъка Магнитски да е в парламента, да го бие ГРУ в Дубай понеже не е изпълнил някоя договорка с Русия, а шефа му да живее в подарен от Лукоил имот,
33
1
 
31
 
! Отговори
Колония преди 9 месеца
До Гигов: Няма значение, че на всички е ясно, че Русия няма как да загуби. САЩ им диктува директно на нашите слуги в правителството какво да правят. Лошото е, че досега ръчкаха Русия с държави извън ЕС и НАТО, но вече решиха да проектират още по-агресивно, чрез държава членка - България. Та, ако има отговор, ние ще сме първите, които ще го понесат, на онези не им дреме, НАТО ще участва в конфликта, на той може да е на наша територия. Това правителство е изключително вредно за България !!!
32
5
 
36
 
! Отговори
Ей, шопар преди 9 месеца
Аз подкрепям това ВЕТО! И какво сега?
31
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя питек напоследък ни го набутват от посолството! Къде сте българи?
30
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам е да се помага на нацистка държава.
29
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам за България е, че такава тлъста и корумпирана *** е водещ политик вместо да е в затвора.
28
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Срам , е че такива като теб са в парламента!!! Арогантни, алчни , продажни - Атанасова, Борисов, Пеевски, Киро, Йорданов- всички сте затворници!!! Айде приключвайте това правителство да ни управлява президента служебно, че най- добре се отразява на БГ!!
27
1
 
8
 
! Отговори
чочо преди 9 месеца
До Гражданин теб, и женати те управлява, *** нейсе!тоя мен, няма как да ме управлява!