Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени

Този парламент е стигнал своя праг, смята той
20 юни 2024 09:23, Александър Попов
115
Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени
Снимка: БГНЕС

"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата. Капацитетът е толкова. Всеки човек има своя праг и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя праг, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласуват – там са учени от БАН, професори, доктори, инженери, журналисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи само робски – както не гласува, утре ДПС ще бъде първа сила. Една-две птички в този парламент пролет не правят. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго", заяви бившият депутат и председател на парламента Вежди Рашидов пред bTV.

Все пак той смята, че правителство ще има, като той прогнозира интересна развръзка.

"Взаимно ще играят спектакъла. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът как ще играе. С подкрепата на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, защото Слави е проект на Доган. Аз толкова много неща знам, че не ми се говори. Не аз съм бил близък до Доган, Слави е ходил до Доган, нормално – учил се е на политика. Инженерството може да го прави абсолютно всеки. Знам много партии в кои кръчми се създадоха. Защото ако ГЕРБ направи с ДПС, много отговори трябва да даде на електората си. С ИТН стигат, но трябва някакъв спектакъл, дайте да го видим", каза Вежди Рашидов.

Той коментира и избора на председател на Народното събрание.

"Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм много близък с нея, но изхвърлянето един път и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, втори път е трудно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и пак цяло парче сега не става. Това е в рамките на шегата. Жал ми е за момичето, защото тя трябва да има перспектива и да върви напред“, посочи той.

По думите му законът трябва да се промени, така че лидерите на партии да не могат да предлагат председател на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
15
 
! Отговори
Абе не ви ли е преди 3 месеца
срам бе макаци, най-големите щети за България ги нанесе суверенът, че не можа да разбере как е манипулиран и контролиран от червените мутри на прехода и ги избира като спасители срещу обещанията им ! Какво сте се заоправдавали тук този виновен, оня виновен, а вие хрисими и родолюбци ? Кой ги избира тези палачи да ви управляват негласуващите или гласуващите ? Бил пияница Рашидов, а вие "трезвеници" ли сте в тиквите си, аз ли му разреших да краде като не съм гласувал ? Мишки !
76
8
 
7
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
Абе Веждичка, гледай си скулптурите, стига дрънка глупости! Знам всичко, ама няма да кажа...?! Не се ли усещаш, че с това изказване ставаш смешен?
75
7
 
11
 
! Отговори
10 преди 3 месеца
явно повечето които коментират искат да се върне 12 годишната стабилност при управлението на Бойко Борисов която ни изпрати на последно място в Европа по всички показатели
74
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още от както почна да се прави на протестър с разни столчета се знаеше че Слави е тръгнал да прави така необходимата поредна патерица на тиквата.
73
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хора като Вежди нанесоха огромни щети на ГЕРБ
72
0
 
8
 
! Отговори
vs преди 3 месеца
Щом ти казваш, как да не ти повярваме! Кой по - добре разбира кръчмите от теб!
71
1
 
2
 
! Отговори
ха ха ха преди 3 месеца
До Хахаххакъде беше Веждито, кога долара бе 3000 лв, а, умнико?
70
4
 
12
 
! Отговори
МИ ЧЕ ДА! преди 3 месеца
АМИ И РАДЕВ ГО ИЗБРАХА СЪЩО В КРЪЧМА ОТ РЕШЕТНИК И КАКА.
69
9
 
10
 
! Отговори
БАРЕКОВ ОТ КТБ преди 3 месеца
ХАОСА ГО ЗАБЪРКА ЮМРУКА ПРЕДИ 3 ГОДИНИ. ДОВЕДЕ ИТН, ПП, ЯНЕВ, КОСТЯ СЕГА И ВЕЛИЧИЕ.
68
7
 
1
 
! Отговори
Козяка преди 3 месеца
Вежди аут и горе при св. Петър
67
1
 
11
 
! Отговори
Крайно време е преди 3 месеца
да се повтори 97 и народа да помете парламента. Но няма как да стане - апатията е пълна. Като гласуват все по-малко ще дойде момента купения вот да е 50 % и тогава ще има правителство.
66
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рашидов, ти нали някакъв "демократ" милеещ за просперитета на българите, как така "знаеш" за разни подмолни неща но ги криеш от обществото?
65
4
 
2
 
! Отговори
Я, па Я преди 3 месеца
До Стеримар Мечтии, прецедента кой го направи прецедент. Много *** тоя български народ ей. Прецедента прави пълзящ преврат срещу развитието на страната не срещу ББ, Шиши, Канадеца и прочее. Той тях ги ползва като инструменти за постигане на главната цел. БГ в ролята на "Задунайска губерния" каквото бяхме 45 г. по тошово време. Който не вижда това е или пълен *** или и той това иска. Но така е, робският манталитет си иска робията. Нямали кой да ви язди (оправя) никак не ви е хубаво...
64
9
 
9
 
! Отговори
Стеримар преди 3 месеца
Само Радев Президента да помете паплачта ГРОБ и ДПС и да им спре хранилките
63
2
 
12
 
! Отговори
Я, па Я преди 3 месеца
Истината седи гола, нахална и млада пред парламента, на жълтите павета и политиците минават покрай нея, в пълна импотенция и се правят, че не я виждат. А тя ги гледа с презрение и им казва в очите "Никой не ви иска, махайте се". Това важи за всички партии и личности без изключение, даже и за БЕЗличие, 70% от българите ви плуха в лицето нелигитимни сте. Трябва да се забрани участието на всички досегашни политици участие в управлението на страната и след това ново Велико народно събрание ...
62
3
 
8
 
! Отговори
Хах преди 3 месеца
А ти разбойник Рашидов в коя кръчма беше проектиран? В кръчмата на пушачите или на пушачите алкохолици?
61
0
 
1
 
! Отговори
Суровикин преди 3 месеца
До Теодорпадни стани , и жените какви били - Спомняме си
60
2
 
10
 
! Отговори
Хахахха преди 3 месеца
Ядохте и пихте заедно когато хората останах без пари 3000 лева за долар. Помним ви. Щом почвата да се плюете, вече огладняване. Как не се налапахте бе!?
59
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбирам едно нещо. Защо избираме председател на НС от депутатите, вместо да се обадим на някоя модна агенция. Толкова симатични хубави момичета, жени има там, а ние точно на Рая Назарян се спираме, срамота!
58
4
 
4
 
! Отговори
Я, па Я преди 3 месеца
До Gogo Madurev Много точно но ако си мислиш, че мнозинството българи разбират това, на грешка си. 80% от българите са убедени, че запада и САЩ са виновни за всичко и чакат да дойде Путин да ги освободи. Явно ще цакаме поне още 30 г. докато измрат всички помнещи робството (комунизма).