Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени

Този парламент е стигнал своя праг, смята той
20 юни 2024 09:23, Александър Попов
115
Рашидов: Слави е проект на Доган, знам кои партии в кои кръчми са създадени
Снимка: БГНЕС

"Аз не съм убеден, че това са най-мъдрите хора, които ще оправят държавата. Капацитетът е толкова. Всеки човек има своя праг и граница, докъдето може. Този парламент е стигнал своя праг, до тук може. Повече дъно няма, ние сме там. 70% не гласуват – там са учени от БАН, професори, доктори, инженери, журналисти, хора на изкуствата. Този мозък не може да седи само робски – както не гласува, утре ДПС ще бъде първа сила. Една-две птички в този парламент пролет не правят. Толкова може, повече няма да направи. Не очаквайте друго", заяви бившият депутат и председател на парламента Вежди Рашидов пред bTV.

Все пак той смята, че правителство ще има, като той прогнозира интересна развръзка.

"Взаимно ще играят спектакъла. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата, зависи президентът как ще играе. С подкрепата на ГЕРБ, в името на народа ще се сглоби, защото Слави е проект на Доган. Аз толкова много неща знам, че не ми се говори. Не аз съм бил близък до Доган, Слави е ходил до Доган, нормално – учил се е на политика. Инженерството може да го прави абсолютно всеки. Знам много партии в кои кръчми се създадоха. Защото ако ГЕРБ направи с ДПС, много отговори трябва да даде на електората си. С ИТН стигат, но трябва някакъв спектакъл, дайте да го видим", каза Вежди Рашидов.

Той коментира и избора на председател на Народното събрание.

"Рая Назарян е симпатично и красиво дете. Хубаво момиче, хубава жена. Не съм много близък с нея, но изхвърлянето един път и въртенето на центрофугата не е добре за бъдеща кариера. Когато влизаш от парадната врата, втори път е трудно, излизаш от задната врата. Съжалявам, че тя бе отхвърлена. Да, тя мина през стъргата. Мелачката я смля и пак цяло парче сега не става. Това е в рамките на шегата. Жал ми е за момичето, защото тя трябва да има перспектива и да върви напред“, посочи той.

По думите му законът трябва да се промени, така че лидерите на партии да не могат да предлагат председател на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
7
 
! Отговори
Апокалипсисът преди 3 месеца
Се задава със страшна сила....Шумкарите от Харвардията са непреклонни и търсят реванш! Готови са на тежка нелегална партизанска съпротива срещу задаващия се мутроиден режим на Шиши и Баце...Вече чистят всички землянки из Балкана...Нестимир е осигурил първия камион с провизии-30 щайги пици и кристали, 35 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам майстор Цветко, 2000 одеяла презервативи и манерки...въъъъх
56
0
 
7
 
! Отговори
Gogo Madurev преди 3 месеца
А всички заедно са проект на БКП (ДС, КГБ). То Америка го знае и за това ни гъбаркат.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славчо е много тупо селско парче, единствено чалгарите му се вързват, че имал акъл :)))
54
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе ,Слави и около президента се върти.Илиана Йотова туй,онуй.Не Мисля ,че Пеевски е фен на Румен Радев.Май там някъде се къса нишката.
53
8
 
8
 
! Отговори
До Рашидов преди 3 месеца
Е ми то и Продължаващия Провал е проект на Сорос. И знаем че е създадена в едно посолство на Козяк.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е Възражданье , Величие чии проекти са? Всички подли-ги на ГЕРБ И ДПС...мно ясно ,че мафията ще си сглоби правителство
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А защо Слави искаше да делят властта 50 на 50 ? Да не би герб да е зачената у БТВ ???
50
2
 
5
 
! Отговори
Абе чалгари преди 3 месеца
заблудени, кое е по-важно, ЧЕ Е КАЗАНА ИСТИНАТА или КОГА Е КАЗАНА ? Кое от двете отрича ИСТИНАТА ? Тази ИСТИНА ви прави бедни, защото НЕ БИЛА КАЗАНА НАВРЕМЕ ? И сега когато я разбрахте със ЗАКЪСНЕНИЕ пак ли няма да ви дойде разсъдъкът ?
49
2
 
10
 
! Отговори
ДЪНО преди 3 месеца
Дъното сме стигнали отдавна,когато мин.-председател стана една мутра.Ти като знаеш толкова много,защо не кажеш истината,а говоиш с недомлъвки?Беше се покрил за известно време и пак се появи по студиата.Ей,щтеславието е голямо.Борисов искаше да спечели с двуцифрена разлика-спечели.Да търси съмишленици,нали е голям държавник(Вежди го е казвал),а не като мутра да рекетира и да налага-или моето или нищо.Не казва защо не иска с ДПС-като се мазнеше на миньорите седеше до Пеевски и плюеше по ПП+ДБ.
48
0
 
4
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Тоя комунисрите го галеха с перо някога дали е случайноВинету се хвалеше до преди години че още пази партиината книжка от бкп
47
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Славчо е проект на убития Илия Павлов, но тъй като Павлов и Доган са аверчета от ДС, имаш право :))) Ти не си ли доносник от ДС, че как се става склуптор с твоя селски говор :)))
46
3
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Това е верно, но на кой е проект Доган? :) И защо не си казал досега кои партии в кои кръчми са създадени, нали уж си "родолюбец" що работиш за мафията?
45
3
 
21
 
! Отговори
Сту преди 3 месеца
Тоя пияндурнук нали беше там в парламента? Тогава мълча там и фъфли пиян, а сега "знам това, знам онова". Дръжки знае, там като беше, да беше говорил, сега кво се прави на играч. Клоун абсолютен.
44
2
 
6
 
! Отговори
Дайретата така преди 3 месеца
яко дрънчат в главите на чалгарите, че още разумът не може да намери место там !
43
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 3 месеца
Това е публична тайна. Славуца открай време кани и Бойко и Доган в предаванията си. Още тогава светнаха червените лампички.
42
4
 
18
 
! Отговори
ГНУС преди 3 месеца
МУЛТАКА НЕ Е СВЪРШИЛ РАБОТА ЗА 5 СТОТИНКИ, НО МНОГО ОБИЧА ДА ДАВА АКЪЛ.
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А ГЕРП и СДС са на ЦРУ и ДПС са на турските служби
40
1
 
6
 
! Отговори
ЕБАНьЕЕЕЕЕ преди 3 месеца
. искам да чукам доцент Наталия Киселова от ГЕРБ.
39
0
 
9
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Рашидов добре си е поработил с герб над -2 милиона влогове кешМисля си ако всеки техен депутат има по толкова бивш или настоящКакви пари търсим в дьржавата
38
2
 
4
 
! Отговори
АЗЛК Москвич преди 3 месеца
Ах, защо ли те купих?!