Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!

По-рано днес Бориславова заяви, че ИТН ще влязат в коалиция с ГЕРБ
21 юни 2024 16:20, Нели Христова
250
Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов нарече Лена Бориславова леко изперкала. Повод за думите му е изказване на депутатката от ПП-ДБ от по-рано днес, което той коментира във фейсбук профила си.

На влизане в парламента в петък Бориславова коментира, че шансовете за кабинет са големи, тъй като има мнозинство на ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Според Трифонов подобен коментар е направил и Георги Свиленски от БСП. Лидерът на ИТН припомни, че партията многократно е заявила, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, както и че няма да подкрепи кабинет нито с първия, нито с втория мандат.

Той се обърна към тях със "скъпа Лена, скъпи Гоше" и ги нарече "индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността".

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", написа още Трифонов.

Това не е първото пререкание между лидерът на ИТН и депутатката от ПП-ДБ. През февруари 2023 г. Слави Трифонов и екипът му пуснаха в социалните мрежи "Песен за Лена", в която Бориславова е наричана "уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи. Депутатката от ПП-ДБ даде Трифонов и сценаристите му на съд за обидата.

"Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", завърши Трифонов в публикацията си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе Славун, няма ли да направите един кючек за вас самите неразделната ви любов с ГЕРБ и ДПС? Като маскарите другите сте големи царе, на за вашите фекалии мълчите като мишки.
138
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Един път и слави да е прав
137
2
 
17
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 седмица
Чалгаря е подкупен и напълно изперкал !
136
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лена и гошко имат акъл колкото да не ги блъсне влака и ли да паднат от парапета
135
1
 
13
 
! Отговори
Курило преди 1 седмица
Слави има пълното право да прави коментари за психопрофили. Все пак той е обект на такова изследване от д-р Гълъбова. Има и документ от него. Жълт.
134
2
 
10
 
! Отговори
Хейт преди 1 седмица
Важното е, че ГЕРБ и ДПС платиха толкова, колкото Славчо им поиска.
133
0
 
4
 
! Отговори
НОВ ЗАКОН ЗА БГ.. преди 1 седмица
МЪЖ, КОЙТО НЕ Е СЛУЖИЛ В БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ - НЯМА ПРАВО ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ, МИНИСТЪР ИЛИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ....... ВСИЧКИ ТАРИКАТИ ПОД СТРОЙ В АРМИЯТА ДА ДАДАТЦВОЙНСКИЯ СИ ДЪЛГ КЪМ НАРОДА И СЛЕД ТОВА С ПРЕТЕНЦИИТЕ...!!!
132
0
 
9
 
! Отговори
Паци Шнорхела преди 1 седмица
С Ники Маус сме готови да станем експерти само за вас, и само заради вас
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И какви експерти имат граб и бея
130
1
 
16
 
! Отговори
Един там преди 1 седмица
Слави, Слави...и ти ли бруте!? Не те ли е срам?
129
0
 
7
 
! Отговори
Dohan bey преди 1 седмица
Драга ми мадам С.
128
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Експерти - с купен вот от конака
127
0
 
13
 
! Отговори
Така го разбирам преди 1 седмица
Вместо изчигъркване ще има Сглобяване 2.
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всеки ден оправдания във фейсбук.
125
4
 
1
 
! Отговори
Лена преди 1 седмица
Мандрасаамаучужбина ни ми съ размина
124
1
 
12
 
! Отговори
Голям мъжкар преди 1 седмица
Няма що.Може само да плюе по жена,но не смее да каже нито дума за Шиши,Баце и Доган.
123
10
 
3
 
! Отговори
ПП ПУТИНИСТИ преди 1 седмица
ПП ДБ СЕ НАРЕДИХА ДО ПУТИНИСТКИТЕ ПАРТИИ... ЗАЕДНО ТЕ ПРАТИХА РАДЕВ ДА ПРЕДСТАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ НА СРЕЩАТА НА НАТО В САЩ...... ЗАЕДНО ТЕ ОТКАЗАХА ПАРЛАМЕНТА ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ ТАМ ДА НИ ПРЕДСТАВЛЯВА САМО ГЛАВЧЕВ..... УУУУУУ ПУТИНИСТИ.....!!!
122
12
 
3
 
! Отговори
yyu преди 1 седмица
Слабоумен ***!! Вместо да сте в управлението с ГЕРБ и ДПС, които наистина имат хора вършещи работа (не като вас и ПП-ДБ, които имате само лайкачи), ще гледате отново отстрани и на следващите избори ще сте извън НС с ПП-ДБ, а вашите места ще ги заемат сектантите на Марков и Коце Копейкин!!! Преди да станете политици, трябва да сте били свестни хора, а вие не сте били!! Прескочили сте нещо в развитието си!!
121
0
 
8
 
! Отговори
д-р Цв. Гълъбова преди 1 седмица
" А пробвал ли си да бъдеш откровен поне пред себе си ?"
120
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лена Бориславова почти винаги е права, даже може би винаги.