Летен план: Как да влезете във форма за 4 седмици

Един месец за перфектните резултати
2
Летен план: Как да влезете във форма за 4 седмици
Снимка: iStock

Независимо дали сте състезателна личност или не, няма нищо по-добро от предизвикателство, което да разпали мотивацията ви. Нещата стават още по-хубави, което резултатът ще бъде забележим след само четири седмици и ще ви осигури желаното тяло за плажа тази година.

Днешното 4-седмично предизвикателство включва тренировка, която е по-малко от 30 минути и е с четири последователни седмици, изпълнени с упражнения за цялото тяло. И не се стресирайте, ако сте новаци във вдигането на тежести. Движенията са основни, така че са подходящи за всяко ниво на активност. За да увеличите натовареността, просто добавете по-голяма тежест и изпълнете повече повторения.

4-седмично предизвикателство за лятото

Всяка седмица от предизвикателството ще правите четири тренировки - долна част, горна част, цяло тяло и корем. Също така имате възможност да направите тренировка сред природата един ден и да вземете два дни почивка.

Понеделник - тренировка за горна част

Тук се включват упражнения за рамо, ръце и гърди. Продължителността е от 14 до 24 минути и са ви необходими тежести между 3 и 4 килограма, ако искате да увеличите интензивността.

Инструкции - започвайки с първото движение, завършете възможнос най-много повторения в рамките на 30 секунди, като поддържате правилната форма. След това починете за 20 секунди, докато се подготвяте за следващото упражнение. Повторете този модел през всичките четири движения, след което починете за една минута. Завършете общо три до пет серии.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: тренировъчен план
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 1 - 7 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Летен планктон преди 1 ден
Три седмици на духовна храна, а после само на постна. Но това е само за йоги, нинджи и джедаи, и то за напреднали.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Само с мотиката у ТКЗС-то .... Или чанч у казармата :)))