Снайперисти в двора: Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?

Появили се снимки със снайперисти до къщата му, заяви ген. Атанасов
Обновена: 24 юни 2024 14:26 | 24 юни 2024 14:23, Александър Попов
537
Снайперисти в двора: Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заплашен ли е животът на Бойко Борисов?

Изненадващо или не този въпрос бе зададен от ген. Атанас Атанасов по време на консултациите на коалицията ПП-ДБ с президента Румен Радев.

По думите му в двора на лидера на ГЕРБ-СДС имало снайперисти и според Атанасов било редно обществеността да научи дали животът на мандатоносителя е застрашен.

"Появили са се снимки на снайперисти, които се намират по оградата на двора на Бойко Борисов. Залят съм от телефонни обаждания от неслучайни хора. Ако в навечерието на съставяне на правителство има висока степен на заплаха към мандатоносителя това е важен проблем за държавата", каза Атанасов.

Президентът Радев заяви, че има информация, когато има голям риск в страната за сигурността, но когато се касае за заплаха за физическо лице, не бива да става публична тази информация.

"Ще говоря със службите за такава информация, която споделихте", се обърна Радев към Атанасов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


537
Още от Политика
Политическият език се вулгаризира и опростачи до недопустима степен
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
3
 
17
 
! Отговори
Kръстника 4 преди 4 дни
Ако си спомняте филма Кръстника 1, когато Сони влезе във война със Солоцо и Барзини, и пред къщата на Корлеоне беше така - въоръжени снайперисти пазят и обикалят къщата. Борисов явно е във война с някой друг мафиот.
430
1
 
18
 
! Отговори
Любезния преди 4 дни
Искам да платя бонус на снайперистите - нека се прицелят в Парламента на България - там има едни 240 мишени - все дебели, големи, мазни, прости, омразни , плачат за свинец !
429
4
 
13
 
! Отговори
Българин преди 4 дни
Борисов е изпечен мошеник и може и да се спаси от ударите на закона, но от Божия съд не може да се спаси. И понеже ад не съществува, след смъртта си той ще отиде в Пустотата, където ще остане сам до Свършека на света.
428
4
 
23
 
! Отговори
Пиян залян преди 5 дни
Това е най - голямият крадец и мутра в съвремената ни истирия ! Прави пълен цирк !
427
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Га не е получил билет за мача на Цървена Звезда?
426
0
 
3
 
! Отговори
... преди 5 дни
......
425
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Чудя се защо цялата държава се занимава с тоя дЪртак ,страдащ от дименция ? Този тОлуп успешно разиграва цял един народ с неговите номета 15 години. В народното събрание АНТИ-ГЕРБ партийте могат да се обединят и да го прикючат като народен представител веднъж завинаги .Така ,както тУлупа изгони Ге6ев.ЗАЩО НЕ ГО ПРАВЯ Т???Всъчки уж са против ГРОБ,освен ДУПЕСЕ.
424
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕТЕ ПО ББ ТОЛКОВА ПО-НИСЪК ПРОЦЕНТ ПОЛУЧАВАТЕ!ВАШАТА ИДИЯ ЗА РЕФОРМА НА СЛУЖБИТЕ ОСТАВА СВРЪХ СЕКРЕТНА!НИКОЙ НЕ Е ЧЕЛ ПРОЕКТО ЗАКОНИ ВНЕСЕНИ ОТ ВАС!!ОПИЩЯХТЕ МЕДИИТЕ, ЧЕ ГЕРБ НЕ ГИ ПРИЕМА! ДАЙТЕ ДА ВИДИМ КАКВО ПРЕДЛОЖИХТЕ! НЯМА НИЩО ОСВЕН ПРАЗНИ КЛИШЕТА! КАК САМО ПРОВЕНИХТЕ КОНСТИТУЦИЯТА-КОГАТО РАДЕВ СПАЗИ,ЗАКОНА ВИЕ РАЦБРАХТЕ,ЧЕ СТЕ НЕКАДЪРНИЦИ !НИЕ ВИ ГЛЕДАМЕ 3 ГОДИНИ КОЛКО СТЕ НЕГРАМОТНИ, НО С ПРЕТЕНЦИИ!КЪДЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ПРОТИВ ББ!ПОД ПОЛАТ НА ЛЕНА И КИРО ОЩЕ ТЪРСИ
423
3
 
18
 
! Отговори
пешо преди 5 дни
Сънувал е Сретан.
422
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Тоя послушко няма кой да го мрази.
421
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Днес публикуваха на живо как жандармерия пази жилището на Атанас Атанасов. Синя кола с надпис жандармерия. Да не би да е застрашен живота на джобния генерал? Защо има охрана? От кого го пазят? Да не би да го пазят от роднините на стотици хора, които вкара в Белене по време на Възродителния процес? Или го пазят защото е агент на КГБ?
420
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Пзазят го от руски снайпер.
419
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
много непрофесионално от бивш ченге - генерал!
418
6
 
6
 
! Отговори
... преди 5 дни
радеф, буци е публично лице и без съмнение много по важен от теб като президент. Такива неща не трябва да са тайна а народът трябва да е информиран, но интересно е защо буци крадеца не говори за това пред медиите, от кого се пази ? Помня преди време, публично заяви, когато доган искаше да го ликвидира, сега защо не говори за това?
417
2
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 5 дни
Йоца не може да го спре никой !
416
4
 
13
 
! Отговори
Сретан преди 5 дни
Боциии , ида , душо !
415
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Заплашена е България докато барисаф и Пеевски са на свобода. Прасето Цацаров е виновен за тази свинщина
414
2
 
14
 
! Отговори
ташунка витко преди 5 дни
Това значи че Боко Тиквата не е читав и някой ще му види сметката.
413
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Насето пак не е разбрало. Има въоръжена охрана - не снайперисти. И не са по оградата, на оградата, изобщо не са се качили никъде и не висят от никъде. Стоят отпред. Като ще казвате нещо ППДБ поне се опитайте да е истината. И вместо да се фокусирате на драмите си, задавайте правилните въпроси.
412
3
 
15
 
! Отговори
пукни бе Боко преди 5 дни
освободи България от банкянската cмpag.