US посланикът у нас: Путин не иска преговори

България вече не била лесна мишена за Русия
25 юни 2024 12:19, Александър Попов
395
US посланикът у нас: Путин не иска преговори
Снимка: БГНЕС

Кремъл още утре може да спре войната в Украйна, ако реши, но Путин няма никакво желание да води преговори и иска да продължи агресията в Украйна. Това заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен на днешната кръгла маса на тема "Изграждане на институционална устойчивост срещу зловредното чуждестранно влияние". Организатор на форума е Центърът за изследване на демокрацията.

Това означава, че Украйна ще продължи да се нуждае от нашата подкрепа, и на Европа. Трябва да продължим да работим с нашите съюзници рамо до рамо в усилията да бъдем устойчиви и да може да отговорим на тези предизвикателства, коментира Мертен, цитиран от БТА. Нашите български партньори прекрасно разбират колко е важно да продължим да бъдем обединени и да подкрепяме отбраната на Украйна, добави посланикът.

Благодарение на нашето сътрудничеството с българското правителство и нашите партньори, като Центъра за изследване на демокрацията, Москва разбра, че България сега вече не е лесна мишена, каза още Кенет Мертен.

Посланикът посочи участието на България в мирния план на украинския президент Володимир Зеленски чрез дейността в сферата на енергетиката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Кенет Мертен
Още от Политика
Има ли шанс за правителство или отиваме към нови избори?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
277
0
 
23
 
! Отговори
??? преди 6 дни
Да убиваш мирни деца и жени на плаж , далеч от фронта и бойните действия ........това е 100 % тероризъм!!!Защо САЩ подкрепят терористите в Киев и фашистката хунта на зеления наркоман???
276
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Американците никога не са страдали от пълноценна война на своя територия. Бомби никога не са падали върху главите им, майките им не са предпазвали децата си с телата си от шрапнели. Това им позволява да се държат като маймуни с граната - те нямат представа какво ги очаква в случай на истински конфликт. Но това е основната слабост на тяхната стратегия те не разбират логиката на една голяма война.
275
0
 
16
 
! Отговори
??? преди 6 дни
Кенет Мертен знае ли, че негов колега- американски посланик и още 3 американци са убити в Бенгази, Либия , 2012 г.след като Кадафи шеше свален от власт и убит като куче без съд и присъда????Не мразя обикновените хора в САЩ , имам приятел-американец..............но защо трябва да се правят цветни революции, защо?
274
0
 
7
 
! Отговори
??? преди 6 дни
Кенет Мертен знае ли, че негов колега- американски посланик и още 3 американци са убити в Бенгази, Либия , 2012 г.след като Кадафи шеше свален от власт и убит като куче нез съг и присъда????Не мразя обикновените хора в САЩ , имам приятел-американец..............но защо трябва да се правят цветни революции, защо????
273
0
 
8
 
! Отговори
2012 г.Бенгази преди 6 дни
посланик на САЩ в Либия и още 3 служители-американци са загинали в Бенгази...........след ерата на Кадафи............защото в Либия вече няма държава, Либия стана като Сомалия!!!!
272
0
 
13
 
! Отговори
ТАТКО МЕРТЕН преди 6 дни
А АКО ТЕРОРИСТИ ВЗРИВЯТ КАСЕТЪЧНА БОМБА НАД ПЛАЖА КЪДЕТО СА ДВЕТЕ ВИ ДЪЩЕРИ > ЗАЩО СИ МЪЛЧИШ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ БАЙДЪН И ЗЕЛЕНСКИ ?
271
1
 
12
 
! Отговори
za Libiya преди 6 дни
Кадафи беше голям политик.............при Кадафи имаше държава и ред, да напомним на сегашния US посланик в България, че след епохата на Кадафи в Либия няма държава и беше убит един американски посланик в Либия..............след Кадафи в Либия племената се бият едно с друго , има 2 правителства и 2 столици и голям хаос............и западните фирми крадат нефта на Либия!!!!
270
0
 
16
 
! Отговори
za Syria преди 6 дни
Голям мъж и голям патриот се оказа Башар Асад..............в Сирия цветната революция не мина............Асад се бие успешно с терористите и унищожава *** и главорезите на Исламска държава, ИДИЛ, ДАЕШ.............да е жив и здрав Асад и да продължи войната с тероризма и западните служби, които го финансират!!!!
269
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Където стъпят американцие, остават само руини. За справка Либия, Сирия, Ирак, Афганистан, Украйна. Да се готвим ние. Поробената ни Родина е обречена, ако народа не се надигне.
268
2
 
5
 
! Отговори
Канадско-френска преди 6 дни
Фирма : Русия ни продаде българското злато
267
1
 
1
 
! Отговори
Копейка преди 6 дни
Не те питам бе момче
266
1
 
12
 
! Отговори
Au преди 6 дни
Аз знам, че една канадско-френска фирма сега краде българското злато!!!
265
1
 
12
 
! Отговори
До Мразим Русия преди 6 дни
Я докажи, че Русия е откраднала 32 тона злато от България???И тогава ще ти повярвам!!!
264
8
 
1
 
! Отговори
Одобрявам действията преди 6 дни
На САЩ срещу Япония. Съжалявам че САЩ не пусна ядрени бомби върху Москва през 1945
263
0
 
10
 
! Отговори
??? преди 6 дни
И кой каза, че Кадафи в Либия, Асад в Сирия и Садам Хюсеин в Ирак са били диктатори???Целта беше да се ограбят тия държави и да се краде евтин нефт и газ...............кога ще го разберете, селяни прости????
262
12
 
2
 
! Отговори
Мразим Русия преди 6 дни
Русия прибра 32 тона злато от България. Русия попречи на Съединието на България. Русия окупира България след 1945
261
1
 
8
 
! Отговори
До Напълно съм съгла преди 6 дни
Одобряваш това че САЩ избиха милиони японци с двете ядрени бомби ли???Ти си уникален тъ@@пак и садист..................ами ако твойте деца бяха в Япония????
260
1
 
8
 
! Отговори
ясна преди 6 дни
е целта на западните държави............Англия, Франция и САЩ.........да разпаднат Русия и да крадат безплатно ресурсите на Русия.............нефт, газ, злато, диаманти, и т.н.!!!
259
3
 
2
 
! Отговори
Напълно съм съгласен преди 6 дни
Със премахването на режимите в Ирак, Либия, Афганистан. Одобрявам действията на САЩ в Хирошима и Нагасаки
258
0
 
0
 
! Отговори
Правилно преди 6 дни
Ами то преговори не бива да има. Нали и от двете страни на фронта умират руснаци - и всички са доволни и казват, че Путин правилно действа - ето, значи така трябва да продължи още дълги години.