US посланикът у нас: Путин не иска преговори

България вече не била лесна мишена за Русия
25 юни 2024 12:19, Александър Попов
395
US посланикът у нас: Путин не иска преговори
Снимка: БГНЕС

Кремъл още утре може да спре войната в Украйна, ако реши, но Путин няма никакво желание да води преговори и иска да продължи агресията в Украйна. Това заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен на днешната кръгла маса на тема "Изграждане на институционална устойчивост срещу зловредното чуждестранно влияние". Организатор на форума е Центърът за изследване на демокрацията.

Това означава, че Украйна ще продължи да се нуждае от нашата подкрепа, и на Европа. Трябва да продължим да работим с нашите съюзници рамо до рамо в усилията да бъдем устойчиви и да може да отговорим на тези предизвикателства, коментира Мертен, цитиран от БТА. Нашите български партньори прекрасно разбират колко е важно да продължим да бъдем обединени и да подкрепяме отбраната на Украйна, добави посланикът.

Благодарение на нашето сътрудничеството с българското правителство и нашите партньори, като Центъра за изследване на демокрацията, Москва разбра, че България сега вече не е лесна мишена, каза още Кенет Мертен.

Посланикът посочи участието на България в мирния план на украинския президент Володимир Зеленски чрез дейността в сферата на енергетиката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


395
Още по темата: Кенет Мертен
Още от Политика
Има ли шанс за правителство или отиваме към нови избори?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За господин Кенет Мертен, ни сме *** от колонията им, които нямат акъл да мислят и трябва "божество" като него, да ни разясни какво се случва!
16
1
 
12
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 седмица
Я ся, поне е сме демократична медия в демократична държава и демократичен съюз, да дадем праео на отговор-посланик Митрофанова :)
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин не иска, пък ЮСата се е претръшкала за преговори. Даже и оръжия не спира да праща, точно заради преговорите. Ей, тия имат българите за безмозъчни същества.
14
5
 
32
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 седмица
Каква наглост, посланик :) Той путин искаше мир, когато трябваше. Даже и документитя бяха готови за подписване. Вие какво направихте тогава? Ще ви кажа. Унищожихте живота на милиони семейства в Украйна и Русия!!!
13
1
 
40
 
! Отговори
Спекулации преди 1 седмица
Интересно кога и как Путин е казал на г-н Мертен какво точно иска?!
12
25
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 седмица
До Руснака..... Какви условия бре дypak? Психото каза на Украйна - предавате се и ставата Беларус 2. Ай сиктир!!!
11
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е кривчо. Президентът Путин не иска преговори по пиндостански правила. Не си дава ресурсите безплатно.
10
3
 
37
 
! Отговори
от БАН преди 1 седмица
Този мъртън повтаря дежурния императив за американски зомбета, че Путин иска да убие на дръвника 30 милиона украинци и после още 500 милиона европейци и накрая да им изпие кръвта и да се уригне и да прекатури земята... Какво да ви кажа, безмозъчните да вярват. Аз нямам нищо против. Правете каквото щете.
9
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Е къв партньор е тоя Център за изследване на демокрацията, то си е просто отдел на Посолството и Център за пропаганда на Посолството. Ще ме уморите от смях.
8
7
 
41
 
! Отговори
Руснака преди 1 седмица
Путин постави условия за преговори над 10 пъти, но Зеленски под наитска на САЩ отказа да преговаря!Не Путин, а Зеленски и САЩ не искат да преговарят!
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Махнете визите- абсурд е българите да заплашат сигурността на имиграционните процедури! И докарайте поне един завод, ама емблематичен- я за дронове, я за някакви машини или нещо, което да дръпнем 1-2 % от БВП!
6
3
 
26
 
! Отговори
Козяк преди 1 седмица
Да еякулирам *** на американския посланик .
5
3
 
46
 
! Отговори
Нане Вуте преди 1 седмица
Правилното заглавие е : " САЩ не искат преговори!!" Стига сте лукавили , че и гъските по полето вече не ви вярват!!
4
45
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Евала на Посланика. Сипвай на копейките нека се гърчат!
3
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бой до последната урка :)))
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Очевидно и исторически доказано е, че ако има преговори за мир ще трябва да има компромиси и отстъпки и от двете страни. Най-вече от сърана на по-слабата със цел съхранение. Незнам в случая койнотказва преговори. Русия? Украйна? НАТО? ЕС?
1
46
 
10
 
! Отговори
Фют преди 1 седмица
България вече е в НАТО, няма как да е лесна мишена за Путин. И въобще да бъде мишена, защото ще ядат бой, бой, бой до нас@ ране.