Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична

Няма добро и лошо ДПС
4 юли 2024 11:08, Инна Ангелова
86
Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична
Снимка: БГНЕС

Амбицията на Делян Пеевски, която е безгранична, ще доведе до това да има втора партия, която да се опита да бъде нещо като “автентично ДПС”. Няма “добро” и “лошо” ДПС, коментира ситуацията в партията на Доган лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Пред Нова Костадинов сподели, че скандалът, на който сме свидетели от вчера, тепърва ще се разгаря. Депутатът потвърди, че е чул, че част от депутатите на ДПС са разказали в кулоарите на парламента, че са били заплашвани от председателя на партията Делян Пеевски с прокуратурата и Националната агенция по приходите, ако не гласуват както им бъде казано.

„Тук говорим за самопризнания на депутати. В момента виждаме бунт в ДПС. Искам да призова тези смели хора, които не се поддават на заплахи и на рекет от страна Пеевски, да излязат и да заявят ясно какво се случило вчера и какво се случва през последните седмици и месеци в тази партия”, каза още той.

Костадинов смята, че хората, които са създали тази партия, смятат, че тяхната партия в момента е обект на рейдърство – когато една фирма се превзема отвътре с атака на борсата, допълва БТА.

В оглед на случващото се в парламента, опцията за третия мандат е напълно реална, но трудно осъществима. Въпросът е на кого президентът ще реши да лъчи точи трети мандат. Костадинов подчерта, че в момента “Възраждане” е най-голямата опозиционна политическа сила, която никога не е участвала в управлението и е монолитна и последователна.

Разговори с останалите партии в парламента може да има, но само на базата на нашата програма и приоритети, допълни лидерът на „Възраждане“. Костадинов отговори отрицателно на въпрос дали „Възраждане“ биха могли да работят с едно от двете депесета. Няма добро и лошо ДПС, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: ДПСпарламентопозиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
1
 
! Отговори
Жалка история преди 3 месеца
Измамниците от Възраждане, които в миналото Народно събрание бяха патерица на ДПС-ГЕРБ, заедно с ИТН, сега се преструват на анги-ДПС-ГЕРБ. Възраждане бяха патерица на ДПС-ГЕРБ за приемане на спорни кандидатури (избор на подуправител на НЗОК, противоконституционно отстранява на управителя на НЗОК) и текстове, с които се нарушава правото на ЕС и поетите ангажименти за борба с корупцията (отхвърляне на ЗИД КОНПИ, приемане на давност за защитата по Whistleblowing Директивата....
60
2
 
2
 
! Отговори
Помним добре преди 3 месеца
Помним на 7 юни 2023 г., когато е избран точно Делян Пеевски (!!!) за Член на Конституционна комисия (!!!) с гласовете на ГЕРБ, ДПС, ИТН и с услужливите "Възраждане", които не участват в гласуването по този начин ГЕРБ и ДПС имат мнозинство. ПП-ДБ са против. Сега "Възраждане" се преструват на опозизия на ДПС-ГЕРБ...
59
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо хората се плашат от умните, прямите и амбициозните. Те поне казват в прав текст всичко, дори и неприятно да е за някой.:))
58
2
 
2
 
! Отговори
Защо бре? преди 3 месеца
КОСТАДИНОВ НЕ КАЗА ЗАЩО "ВЪЗРАЖДАНЕ" ГЛАСУВА В СИНХРОН С ГЕРБ И ДПС ...
57
2
 
2
 
! Отговори
Раш преди 3 месеца
Между ГЕРБ и Възраждане; между ГЕРБ и ИТН - има тайно съглашателство.
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ами Пеевски е умен и амбициозен, казва и се вижда, че чува и гласа на хората, има ли значение от коя партия е. Стига умраза.:))
55
2
 
2
 
! Отговори
Истината!!! преди 3 месеца
И в Комисиите "Възраждане" гласуват заедно с ГЕРБ !!!!!!
54
1
 
3
 
! Отговори
Г557дт преди 3 месеца
"От депутатите от "Възраждане" е искано да гласуват заедно с ГЕРБ "почти всеки път" писа при напускането на парламентарната група и Народното събрание Елена Гунчева. "Не ми беше обяснено и защо почти всеки път трябваше да гласуваме заедно с ГЕРБ, най-вече за техни предложения." Костадинов е патерица на ГЕРБ!!! Сега играят уж опоненти, но това е хитрост и лъжа, да объркат другите.
53
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Възраждане" и ГЕРБ гласуваха винаги заедно в Парламента, в тайно договорен синхрон. Кого лъже Костадинов?! Веднъж "Възраждане" се объркаха и не гласуваха с ГЕРБ и от ГЕРБ ги питат какво стана, от "Възраждане" казаха, че са се объркали и искаха прегласуване, след което гласуваха в синхрон с ГЕРБ!
52
1
 
3
 
! Отговори
Метаморфоза преди 3 месеца
Този филм, който разиграват Възраждате, вече сме го гледали от ИТН. Преструват се, че искат да правят анти-коалиция, първо беше ДПС-ГЕРБ, сега стана само анти-ДПС...Шикалкавят, за да оплетат в мрежите си ПП-ДБ (както ИТН излъгаха ПП-ДБ) и после заедно с ДПС-ГЕРБ-ИТН, да закопаят ПП-ДБ!!!!
51
0
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 3 месеца
Костадинов и "Възраждане" играяг театъра, който вече ни изиграха ИТН и Тошко Йордатов. Това е подвеждане и лъжи към избирателите и ПП-ДБ! Костадинов и Тошко Йорданов са заедно с Борисов и Пеевски, просто не искат да го играят открито, защото ще си загубят избирателите! ИТН и Възраждане ВИНАГИ Гласуват с ГЕРБ и ДПС, те са двете им патерици!
50
1
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 месеца
Костадинов е човек на Бойко и Пеевски! Винаги е гласувал с тях! Не го слушайте Костадинов какво говори, гледайте го какво прави той и групата му!
49
0
 
3
 
! Отговори
Докога, българи? преди 3 месеца
Делян Пеевски заплашвал с прокуратурата и Националната агенция по приходите, ако депутати от ДПС не гласуват както им каже?! Това трябва да е подсъдимо!!! Тона са заплалхи, шантаж, злоупотреба с власт и влияние!!!!
48
2
 
1
 
! Отговори
До 45 преди 3 месеца
Искаш да кажеш на САЩ или по-скоро на администрацията на Бидона
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Радев в коалиция с Ивелин Михайлов, това е пътя
46
4
 
3
 
! Отговори
и те така преди 3 месеца
забележете че тоя никога не гледа хората в очите , погледа му е винаги настрани . за мен този е психически не добре и в главата му живее Наполеон . и тоя същия иска да управлява България
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
е то и на Путин, ама...
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Е тя е безгранична и всичко около него се разпада обаче той шишкавее
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Амбицията на Дебелянчо е безгранична, но точно тя го закопа. Той няма бъдеще.
42
0
 
4
 
! Отговори
До 41 преди 3 месеца
Ами май той сам си се хареса и то много пъти