Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична

Няма добро и лошо ДПС
4 юли 2024 11:08, Инна Ангелова
86
Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична
Снимка: БГНЕС

Амбицията на Делян Пеевски, която е безгранична, ще доведе до това да има втора партия, която да се опита да бъде нещо като “автентично ДПС”. Няма “добро” и “лошо” ДПС, коментира ситуацията в партията на Доган лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Пред Нова Костадинов сподели, че скандалът, на който сме свидетели от вчера, тепърва ще се разгаря. Депутатът потвърди, че е чул, че част от депутатите на ДПС са разказали в кулоарите на парламента, че са били заплашвани от председателя на партията Делян Пеевски с прокуратурата и Националната агенция по приходите, ако не гласуват както им бъде казано.

„Тук говорим за самопризнания на депутати. В момента виждаме бунт в ДПС. Искам да призова тези смели хора, които не се поддават на заплахи и на рекет от страна Пеевски, да излязат и да заявят ясно какво се случило вчера и какво се случва през последните седмици и месеци в тази партия”, каза още той.

Костадинов смята, че хората, които са създали тази партия, смятат, че тяхната партия в момента е обект на рейдърство – когато една фирма се превзема отвътре с атака на борсата, допълва БТА.

В оглед на случващото се в парламента, опцията за третия мандат е напълно реална, но трудно осъществима. Въпросът е на кого президентът ще реши да лъчи точи трети мандат. Костадинов подчерта, че в момента “Възраждане” е най-голямата опозиционна политическа сила, която никога не е участвала в управлението и е монолитна и последователна.

Разговори с останалите партии в парламента може да има, но само на базата на нашата програма и приоритети, допълни лидерът на „Възраждане“. Костадинов отговори отрицателно на въпрос дали „Възраждане“ биха могли да работят с едно от двете депесета. Няма добро и лошо ДПС, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: ДПСпарламентопозиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не иу е лесно на добрия Пеевски. Получава от Доган, от Бойко, а днес и от Костадинов. Горкото момче!
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 19 За това ли поканиха хора от Възраждане на среща в Москва на форум за мир на ,който присъстваха и от партията на Мандела,която има нобелов награда за мир
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-н Копейкин вие имате претенцията, че сте депутат работещ в интерес на народа?
18
1
 
7
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 3 месеца
Пеевски е Пътник.....ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Местан вече опита, нищо не излезе
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може да се кандидатира за президент.
15
2
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 месеца
А доказателствата къде са
14
0
 
2
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 3 месеца
Не е Пеевски, а Пигевски!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Зозо,а мислиш ,че не са се пробвали,обаче нищо не могат да изровят за Костадинов совен да ми ревете тук като Лена мустака
12
0
 
2
 
! Отговори
Анализаторите, преди 3 месеца
Къде дремахте до вчера. Днеска пак умни. Не ви ли е неудобно от хората?
11
1
 
7
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
След резила на Величие, Костя взема все повече нишата на умерения националист. Затова си мисля, че резултатът му бинскочил на есен ако има избори и ако не станат пак някакви чрезвичайни неща като това, президентът да направи партия.
10
2
 
0
 
! Отговори
ЗА преди 3 месеца
КАКВА АСАМБОБЛЕЯ СЕ,, ГОВОРИ,,-ПРОСТО БЛЕЙТЕ
9
10
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 3 месеца
Копейката пак се помисли за велик :)))))))))))))) Той да гледа Шиши да не го погне него, че ще стане евроатлантик за 2 часа :)))))))))))))))))))))))))))
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази етническа партия, вменява превъзходство над останали етноси в бг и че са 2-ро качесто и би следвало да бъде спряна.
7
10
 
12
 
! Отговори
иZраждане преди 3 месеца
Какво правят руските националисти от Възраждане в българския парламент ? И защо изобщо има толкова много руски партии в България ? Като искате да развявате руски знамена хайде пo вагоните и към Русия !
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Костя на теб пеевски ли ти пречи или фашисткото служебно правителство? Или едните турци лоши- ама другите хубави?
5
3
 
3
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
А аз се чудя, защо да не работим с ДПС. Доброто ДПС де. ,а ДПС гласуват и помаци, които са си чисти българи-мюсюлмани. Отделно, много от наследниците от електората на ДПС са и наследници на българи-еничари, както и на помохамеданчени. Тоест, ние така или иначе сме свързани кръвно с електората на ДПС. В Македония как има албански партии и никой там не си мисли да ги елиминира? Напротив, всеки си е избрал албанска партия(или обратното) и действа. Защо тук да не работим с ДПС или някакъв негов вид
4
12
 
17
 
! Отговори
The Times преди 3 месеца
... В България Националистическата Партия Възраждане се доказа във времето като проруска. Традиционно много българи в тази бивша комунистическа нация споделят проруски настроения, което дава благодатна почва за агресивна кремълска пропаганда и разузнавателна дейност в сегашната страна членка на НАТО....
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно защото е безгранична амбицията му може да коства половината група на Възраждане в парламента. Като нищо ще я напазарува за да ви натрие носа.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** си на Доган, всички те видяха вчера.Б...к.