Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична

Няма добро и лошо ДПС
4 юли 2024 11:08, Инна Ангелова
86
Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична
Снимка: БГНЕС

Амбицията на Делян Пеевски, която е безгранична, ще доведе до това да има втора партия, която да се опита да бъде нещо като “автентично ДПС”. Няма “добро” и “лошо” ДПС, коментира ситуацията в партията на Доган лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов.

Пред Нова Костадинов сподели, че скандалът, на който сме свидетели от вчера, тепърва ще се разгаря. Депутатът потвърди, че е чул, че част от депутатите на ДПС са разказали в кулоарите на парламента, че са били заплашвани от председателя на партията Делян Пеевски с прокуратурата и Националната агенция по приходите, ако не гласуват както им бъде казано.

„Тук говорим за самопризнания на депутати. В момента виждаме бунт в ДПС. Искам да призова тези смели хора, които не се поддават на заплахи и на рекет от страна Пеевски, да излязат и да заявят ясно какво се случило вчера и какво се случва през последните седмици и месеци в тази партия”, каза още той.

Костадинов смята, че хората, които са създали тази партия, смятат, че тяхната партия в момента е обект на рейдърство – когато една фирма се превзема отвътре с атака на борсата, допълва БТА.

В оглед на случващото се в парламента, опцията за третия мандат е напълно реална, но трудно осъществима. Въпросът е на кого президентът ще реши да лъчи точи трети мандат. Костадинов подчерта, че в момента “Възраждане” е най-голямата опозиционна политическа сила, която никога не е участвала в управлението и е монолитна и последователна.

Разговори с останалите партии в парламента може да има, но само на базата на нашата програма и приоритети, допълни лидерът на „Възраждане“. Костадинов отговори отрицателно на въпрос дали „Възраждане“ биха могли да работят с едно от двете депесета. Няма добро и лошо ДПС, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: ДПСпарламентопозиция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
7
 
! Отговори
До 35 преди 3 месеца
Абе ти млъкни и ходи да копаш на село и вземи и тия дето ти харесват евтините лозунги
40
1
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 3 месеца
Ами Боко си го прави от години ,а останалите гравитират около него.Кой дърпа конците в цялата работа американското посолство и то доказано,а куклите танцуват така ,както са им дръпнали конците
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каза човекът, който постоянно заявява, че иска да управлява сам България хахахахаха. Костадинов е еквивалент на Пеевски, с малко по-богат речник.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А не еи прав?Някакво дебело същество, което не може да си регулира килограмите ви командори, а вие го гонихте под командата на Сорос. Сега Сорос е доволен и няма протести. Всичко върви по план.
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя как ръкопляскаше на Василев вчера ,явно му е напълнил сметките с милиони ,,тоя ги мискях заьсвестен но се оказа предател на народа ,уж сам уж не иска по изборите я се оказа че е с ПП заради милионите
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не се напъвай коце....лъжите ви не минават....точно като кабинетът Борисов
35
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Костя, млъкни бе вече. Ти колко години драпа за влезеш в парламента и сега го раздаваш все едно си фактор. Гледай си руските интереси и не се навирай в българските такива.
34
0
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 3 месеца
Не ми трябват имената на писерушки на евтини лозунги те са без лик . Както е казал Радой Ралин.Простака е кремък корав и могъщ Простака е демон без лик вездесъщ.Акула на сухо безкрил, а хвърчи.Ударш на кухо простака звучи
33
4
 
1
 
! Отговори
Сега преди 3 месеца
До 28 когато стане премиер тогава ще научиш моето а ти помисли дали ще се кланяш с г***за нагоре или пък ще ръкопляскаш изправен до някоя стена
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Осмокласниците,айде на село да копае копейки да ви пораснат пушките и да ходите в Урколадията
31
2
 
8
 
! Отговори
АБУ ЕЛ МОД преди 3 месеца
*** да помагаш на ПУТИН, ХВАЛИПРЪЦЛЬО.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 12, наистина "анализаторите" пресмятаха колко от Величие, колко от ИТН, а пък незвисимият Методиев бил абсолютно сигурен, правителството щяло да мине, защото кабинетът бил "силен" според Райчев (с министрите, които изкараха хората на протести и ги пребиваха), че и оплакваха борисов колко трудно щяло да му бъде с такива, които не искали да разберат колко е необходимо такова правителство на ГЕРБ, иначе катастрофа за България
29
10
 
19
 
! Отговори
рашиски полюции преди 3 месеца
Възраждане и Копейкин - поредното сборище, заело мястото на Атака.
28
1
 
4
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Коста прави доста добър анализ, лишен от излишни емоции. Но надценява възможността да направи нещо с третия мандат. Той вече е посочен като "русофил" и на "евроатлантиците" няма да им бъде позволено да правят ортаклък с него. Отделно, че те самите едва ли ще искат. Друг въпрос е ако Радев връчи мандата примерно на ИТН, пък те приемат петте точки на Коста, но пак ми се вижда твърде фантасмагорично. Ако ДПС не реализира втория мандат, ще има нови избори.
27
2
 
5
 
! Отговори
До 25 преди 3 месеца
Ами спомени своето всички да ни хване гнус
26
6
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 3 месеца
Ти говориш за Русия сега, не Костадинов. И защо не си в украйна да браниш евроценностите.
25
4
 
5
 
! Отговори
До 20 преди 3 месеца
А ти господин урколейкин имаш ли доказателства,ще ме така
24
5
 
5
 
! Отговори
Сега преди 3 месеца
Амбициите на този (нема да му спомена името че ме е гнус) е да ни бъде премиер и да ни гони мамите
23
1
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 месеца
АТАЛАЙ: ПЕЕВСКИ ПРЕВЗЕМА ДПС! ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАМИНАВА В ИСТОРИЯТА!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 6, точно това е електоратът на пеевски, неговият район, Родопите бяха дадени на ДПС от желев, насила им смениха имената, за разлика от турците те имаха само български имена и все още си говорят на тях, защото турски не знаят, наплашено население, мъжете на гурбет в чужбина, изобщо българите в ДПС са на ръководни позиции и дерибействат, а електоратът им едва свързва двата края