Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно

Ще върнем празен мандат, заяви лидерът на партията
Обновена: 4 юли 2024 13:40 | 4 юли 2024 13:16, Елка Василева
250
Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно
Снимка: архив, БГНЕС

ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно, каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Още по темата
На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора, каза Пеевски.

Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени, заяви още Пеевски.

Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори, каза Пеевски.

Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, не искам да се бърка в организациите и да потиска хората, коментира още Пеевски. Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно, каза още той. И обясни, че са изключени от парламентарната група само хора, за които това е било поискано от организациите. Няма нито един изключен от мен човек, добави той на въпрос дали ще бъдат изключени 14 депутати на ДПС, гласували против кандидатурата на Росен Желязков за премиер, излъчен от ГЕРБ-СДС.

Относно споделените отговорности с другия председател Пеевски каза, че Джевджет Чакъров има точни функции, които са ясно профилирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Здравейте смешници! От всички партии в Джурасик парка България. Не разбрахте ли, че каквото и да правите, никога няма да достигнете преднината на ГЕРБ. Дори и в коалиция. Защото ГЕРБ поне могат да да бъдат държавници, вие, не. ГЕРБ вдигнаха виско летвата и не можете да я достигнете, дори, когато ви дадоха властта на тепсия, когато не я заслужавахте. ГЕРБ направиха много за държавата, дори и с грешките си. Сега се омазвайте в собствените си л...а. За съжаление, страдат бедните, вие, не.
192
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички искат да унищожат ГЕРБ, другарката Нинова, Радев, чалгарят Слави, черепа, Киро просто, дори и Пеевски с жалкия агент на ДС Доган. И не за добруването на държавата, не против измишльотината "модела ГЕРБ" ,( защото самите те не предлагат нищо добро, даже още по-лош), а за да заемат нейното, първото място. Създадоха хаос, в който се родиха чудовища като "Възраждане" и "Величие". В резултат на всичко това държавата агонизира в спиралата на смъртта.
191
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС Шопара - баш Началник : ; За тези 9 месеца успяхме да направим най-важното - да върнем властта в парламента, да направим промените в Конституцията, да утвърдим евроатлантическата позиция на България и да се включим активно в помощта за Украйна......След гласуването председателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че България е пропуснала да има евроатлантическо правителство. Според него от днешното гласуване е спечелила Русия.
190
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС е нон-сенс, какви права, какви свободи? Та в тази партия са най-богатите дерибеи, а останалите гласуват под строй, без да мислят. Много от тях не знаят български. Всички ние се борим за права и свободи, по-точно, изискваме ги. Борбите са в миналия век. Това име е неуместно и второ, партия на етническа основа не може а съществува. Долу, ДПС!
189
3
 
3
 
! Отговори
ДАНС преди 2 месеца
Деградиралият провален агент на ДС т.е разпределителя алкохолик от Сарая отдавна е финансово пропаднал и не е никакъв фактор, ако не бе в Сарай под НСО отдавна да е отстрелян.Ако не са парите на ДС и Пеевски всички в ДПС щяха да са клошари и боклукосъбирачи в Немско и такава партия нямаше да съществува отдавна.
188
4
 
7
 
! Отговори
Шопски цирк преди 2 месеца
Гледахме преди време Шопски цирк в София - бяха се наежили шопите и марширувахо по жълтите павета , скандирайки против Дебелееевски . А днес - шопския цирк се е свил под мазната сянка на същия Дебелеевски и тихо скимти - моли за мазно кафе !!! Жалките шопи си остават безнадеждно т.ъ.п.и ! Скоро ще се тълпят да носят чехлите Му , да му поднасят цукала , да му лижат миризливите крака. Жалките шопи !
187
2
 
6
 
! Отговори
КИРО ИЗПРА ШИШИ преди 2 месеца
186
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Откачалките,които бълнуват комунисти и т.н. неща каквито няма от над 30 г.са им вкарали интрига,за да се разцепят и така мандата да получи Кирчо като втора политическа сила.Това им е била идеята.Не гласувах за ДПС,но се отвращавам от подобни пpocтотии.
185
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Никога ДПС близо до властта, камо ли, във властта! Алчността за власт и желанието на ДПС да извиват ръцете на ГЕРБ, ги обрече на изолация, която им предстои. Вчера доказаха, ме не са евпоатлантическа партия. С този товар от миналото който носят, да са благодарни, че изобщо имат министри в парламента. Нужни са масови разследвания за произход на имуществото, на Доган и членовете на ДПС. НАП да влезе в "обръчите им от фирми". Доган вече отдавна не раздава порциите, някой трябва да му напомни.
184
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
чудя се ,като гледам снимката,как,по какви "кройки" природата създава такива "лицево-туловищни НЕДОРАЗУМЕНИЯ" ?..
183
5
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
добър апел:..-ЗАЕДНО В ПАНДЕЛАТА !...Подкрепям !
182
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доган да не е станал капейка?:))
181
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Важното е, че Възраждане няма да управлява никога. Другото не е интересно.
180
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нищо страшно. Наесен ще минат на трето място. Същата работа. Втори ще са ПП-ДБ. Величие ще е изчезнала. Възраждане ще са шести. Толкоз.
179
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Друзьята защо го мислят ДПСто? Или Пеевски, който е доста по-богат от Доган, не разбирам. Няма да се разцепят, Но и да стане, друзьята няма да управляват никога. Хеле *** (един форумец се впрегна, че не съм пишел думата с О, щото не разбира от бъзик). Криви сметки, лоши приятели.
178
2
 
2
 
! Отговори
Танас преди 2 месеца
Спокойно Пеевски, никой не се притеснява да ДПС.
177
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доган вече унищожи бъдещето на България, спря единственият евроатлантически кабинет, който можеше да изведе България на прав път, този на ГЕРБ-СДС. Да спаси поразиите които сътвориха ПП,ДБ, да усвои мирирдите от плана за развитие и да ни вкара в Еврозоната. Доган си показа рогата. С това ще го запомним. Никога не е късно, да станеш за резил. Следва да бъде разследван за произход на имуществото си и дали плаща данъци.
176
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На избори. Обединение на всички българи срещу ДПС, Доган и Пеевски. Всичко е лъжа. Театър. Ще уволни, пък няма да уволни.. Никога ДПС!!
175
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС провали единственият шанс за България, правителство "Желязков". На избори. Никога вече с ДПС!! Никога вече с лъжеца Пеевски! Никога с корумпирания ангибългарин Соган!
174
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пеевски играе скучен водевил, някакъв театър, мелодрама на уж, изненадания и възмутения. Заедно с Доган се опитват да седят на два стола- с ГЕРБ и БСП,ПП,ДБ. НО няма да им се отвори парашутът. Никога ДПС!