Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно

Ще върнем празен мандат, заяви лидерът на партията
Обновена: 4 юли 2024 13:40 | 4 юли 2024 13:16, Елка Василева
250
Пеевски: ДПС няма да се разцепи, разумът е с г-н Доган да сме заедно
Снимка: архив, БГНЕС

ДПС ще бъде монолитно и с г-н Доган ще върви напред и ще бъдем заедно, каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Още по темата
На никого няма да позволим да цепи и да интригантства. Имам различия към определени хора, каза Пеевски.

Разумът е с г-н Доган да бъдем заедно, ДПС няма да се разцепи. Четиринадесетте депутати, които гласуваха против Росен Желязков, няма да бъдат изключени, заяви още Пеевски.

Ще върнем втория мандат веднага. Третият мандат вероятно също няма да е успешен и е ясно, че вървим към избори, каза Пеевски.

Искам да се чуват регионите. Когото не харесват хората, не искам да е депутат, не искам да се бърка в организациите и да потиска хората, коментира още Пеевски. Държа хората на ДПС спокойно да си избират своите представители и всички да бъдем заедно, каза още той. И обясни, че са изключени от парламентарната група само хора, за които това е било поискано от организациите. Няма нито един изключен от мен човек, добави той на въпрос дали ще бъдат изключени 14 депутати на ДПС, гласували против кандидатурата на Росен Желязков за премиер, излъчен от ГЕРБ-СДС.

Относно споделените отговорности с другия председател Пеевски каза, че Джевджет Чакъров има точни функции, които са ясно профилирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Помним как бе убит секретарят на Доган в собствените му сараи. Обръчи от фирми, "Аз раздавам порциите". 1.5 млн за хидромелиорация, консултански?! Пеевски в Магнитски. Какъв евроатлантизъм, моля Ви се! ДПС имаше шанс, но Доган го придържа към бездната. Забравихме за ДПС. Никога ДПС в управлението на държавата!
172
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Доган хич не е млад, наближава 70-те години, и вече не му е време да се бърка в нещата на младите хора. Той е един от лидерите, които се смятат за Господ - ББ, Генералчето, от по-младите Каракачанов, Ниновица, Сл.Трифонов, Пеевски, Хр.Иванов, които в стремежа си да командват стават смешни. Доган би следвало да разбере, че тези около него отдавна преминаха 40-те години и трябва да ги остави те да движат нещата, а не да се стигне до фарса единият съпредседател да гласува обратно на другия.
171
0
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 2 месеца
Правителство няма да имаме скоро, ама шоу ни осигурват всеки ден всички партии. Май и те са на вълна"Хляб и зрелища", защото за друго не стават!
170
5
 
4
 
! Отговори
Време е! преди 2 месеца
Пълното прасенце даже широките г*ащи не го искат. Доган трябва съвсем да е изкъфял щом се опитва да го налага. С чисто сърце им желая разцепление на ДПС - стига толкова са управлявали страната. България ще излезе от кризата и безпътицата когато бъдат обезвластени и осъдени Боко Тиквата,Магниткси и спрат да се появяват измислени и продажни недоразумения като ДБ-ПП слидери като Киро ПРО100то, Кокорчо меката китка. гугоЛена Парапетова - общата , сапунения професор, Джуджето генерал
169
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ДПС приключи, отиваме на избори. Никога ДПС във властта!
168
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
След дъжд, качулка, Доган вече унищожи бъдещето на България, спря единственият евроатлантически кабинет, който можеше да изведе България на прав път, този на ГЕРБ-СДС. Да спаси поразиите които сътвориха ПП,ДБ, да усвои мирирдите от плана за развитие и да ни вкара в Еврозоната. Доган си показа рогата. С това ще го запомним. Никога не е късно, да станеш за резил. Следва да бъде разследван за произход на имуществото си и дали плаща данъци.
167
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Едни и същи наети безработни бедни драскачи нон стоп едни и същи простотии драскат елелелелелеле
166
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какъв евроатлантик е Пеевски, днес не каза едно Честит празник! на нашите американски приятели и съюзници. Ама че евроатлантик ...Кенет Мартен дали го е поканил на партито в посолството?!
165
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 месеца
За Коледа е готов!
164
4
 
2
 
! Отговори
:)):)):)) преди 2 месеца
"Про сто то Киро" излезе много умно! Даже билборд нарисува как Прасето ще изяде Тиквата, ама те не, че не!
163
3
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 2 месеца
Шиши , ще те разцепят теб и то доста преди Коледа ,когато се въртят чеверметата.
162
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За смях станахте отдавна .
161
4
 
13
 
! Отговори
тоти преди 3 месеца
Като ти издърпат ушите ,колкото и да са дебели,ще почустваш бплка!!
160
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Голям родолюбец е това същество с пудутите Бузи, истински Патриот обичащ България и Българите, има и други като него Данчо рома, по известен като мента, расим плевенеалиев, Ваньо чистия Българин, снежно бялата Надка Михайлова, ЕШкембе войвода, лисицата Симонов и други герой
159
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шиши стиснал съдебната система и Доган за слабините, и си прави каквото си иска. Още малко да коли и беси. Докъде сме я докарали. Един корумпиран тип, силно намагнетизиран, който се опитва да определя дневния ред на държавата.
158
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Що така бе Сфинчо , вчера друга песен пееше....
157
1
 
14
 
! Отговори
Деди преди 3 месеца
Прасето започна да бие отбой. Наясно е какво го очаква, ако скъса дослука със Сокола. По-добре "врабче" в ръцете, отколкото Сокол в небесата - казал го е народът! А Грухчо е повече от хитрец, затова додраппа до тези "висини"!
156
1
 
2
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 3 месеца
До 153Не ни вълнуват личните ти занимания и мечти.
155
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хората, хората, хората, хората...., ама човека каза друго...
154
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прасетата и агата се уплашиха, че ако отпуснат към нормалност юздите на съдебната система, незабавно ще отидат при бай Ставри и затова събориха правителството. Рано или късно обаче нещата отиват натам. Скоро ще гласуват не повече от 10 процента българи и сопата ще заиграе.