Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите

Всяка помощ за Украйна се остойностява, посочи лидерът на ГЕРБ
5 юли 2024 10:23, Инна Ангелова
225
Борисов: Напълни се с дилетанти, не разбират процесите
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов категорично каза, че няма да позволи някой да си играе със страховете на българите. Депутатът отрече страната ни да дава пари на Украйна, а напротив - поличава пари, за да оказва помощ.

"Всичко, което България прави в полза на Украйна се остойностява", категоричен бе Борисов и допълни, че винаги е бил в позицията да има мир. Лидерът на ГЕРБ сподели, че вчера отново се е провело изслушване за Срещата на върха на НАТО и модернизацията на армията, а най-важните проекти са направени "по време на нашето управление".

Още по темата
Направи се опит да се уплашат българите, и то много манипулативно, че ще ходят български войници в Украйна. Те ще защитават само територията на страната ни. В последните месеци кешът стана като обменна валута и имаше нов опит да се направи инсинуация, че България ще дава такъв на Украйна", коментира той.

"В българската политика влязоха много дилетанти – хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов.

Той заяви, че не е разговарял с Ахмед Доган.

По думите му ГЕРБ ще се бори с ДПС да си върне загубените избиратели.

"Главчев смени 25 от 28 областни управители. В областите, където загубихме изборите от Движението за права и свободи, изисквам да направим всичко възможно да си върнем подкрепата. Ще водим политическа битка с ДПС", подчерта Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: Бойко БорисовНСГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
6
 
4
 
! Отговори
НЯМА КРАЖБИ,ДИЛЕТАНТ преди 2 месеца
ИМА ИЗПЪЛНЕНИ ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТИ И ЗАКОННО ПОЛУЧЕНИ КОМИСИОННИ, ДИЛЕТАНТ.... КИРО, АСЕН, ДЕНКОВ И КОПЕЙКИТЕ, КАТО НЕ МОЖЕТЕ ЕДНО ПАВЕ ДА НАРЕДИТЕ, КАКВИ ЗАКОНИ КОМИСИОННИ ЧАКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ..?.... САМО ЗАВИЖДАТЕ И МЪРСУВАТЕ ПО МЕДИИТЕ... НЕКАДЪРНИЦИ....
167
2
 
7
 
! Отговори
!!! преди 2 месеца
А твоята куха банкянска кратуна разбира само от кражби на стотици милиони и милиарди, от златни кюлчета и пачки милиони евро в чекмеджетата ти, от къщи за милиони на любовниците ти в Барселона и Манхатън в Ню Йорк! И разбира се - от обслужване с ибрика на султан агент Сава от сараите?! Ти си мерзавец, та дрънкаш бе, мутро СИКаджийска! А и си много, много ***!
166
3
 
3
 
! Отговори
КОСТЯ + КИРО преди 2 месеца
ОБЕДИНЕНИ СЪРП И ЧУК...... ПРЕЧАТ НА Г-Н БОРИСОВ ДА РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ, ДА СТРОИ ПЪТИЩА, МАГИСТРАЛИ, СТАДИОНИ...... ПРЕЧАТ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ....
165
2
 
3
 
! Отговори
КОСТЯ + КИРО... преди 2 месеца
СЪРП И ЧУК......
164
1
 
4
 
! Отговори
А Костадинов..? преди 2 месеца
Ше го направят ли доцент Копейкин... Или може би академик Копейкин хабилитиран от Московския Държавен Университет, имени Путина......
163
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Киро дори не знае, че в българския език има дума - дилетант.... А той си е 100 % дилетант, Дънинг-Крюгер, и да не го затормозявам още какъв е...
162
1
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 2 месеца
Аферим, Бацо!!!! Машалла!!!! -)))) Въпреки, че не съм ти фен, но признавам факта, че си Хитър и Обигран Тарикат!!!!, но нищо повече от това, за повече се иска високо IQ, а ти не може да се похвалиш с наличието на такова!!! -))) Но и съперниците ти не могат да се похвалят нито с висок Интелект, нито с Ерудиция, а ти ги биеш с Тарикатлък!!!! Още веднъж, Аферим, на тарикатлъка ти!!!! -)))))))))))
161
0
 
4
 
! Отговори
bb преди 2 месеца
Тия областни управители ги направихте на нищо! За последните 3 години ги смениха 200 пъти! Явно са много важни, и ако ги "нямаме" са себе си, няма крадене!
160
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко, като не си дилетант и разбираш процесите защо един, втори, трети, четвърти, пети, шести, че и СЕДМИ път не успя да направиш правителство? С кви очи акъл на другите даваш при тия тотални провали на моженето ти?
159
1
 
6
 
! Отговори
Малък праз преди 2 месеца
"В българската политика влязоха много дилетанти хора, неразбиращи процесите", обясни Борисов. Тоз *** пак е научил някоя нова думичка. Смешно е куха мутра да ти говори "умно".
158
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ Е ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА САБОТЬОРИ КАКВО СТАВА АЛЧНИЦИ
157
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ама страшни диванета са тва учените.Я да идем в Българи ще видим кой кум кой сват кой на булката брат.Това го е писал Алеко преди повече от сто години.Нещо в манталитета на българина да се е променило.Овца е бил и овца ще си остане.А бай Ганио заедно Данко хаирсъзина Гочоолу и Дочоолу ще управляват винаги (за съжаление) този заспал народ
156
1
 
6
 
! Отговори
Боко Кюлчето преди 2 месеца
Писна ми от неопитни шарлатани! Управлението както и досега трябва да е в ръцете на професионалистите - аз и Шиши! С Шиши можем всичко - и чужди тръби да прокараме, и да правим магистрални от пликове с кеш, и чадъри над контрабандата и наркотиците да правим и всеки бандит да го направим сътрудник на МВР, и да извозим еврокомисар с 200, и деца на миски правим, кадруваме в съда, прокуратурата, регулаторите, службите... И нови партии патерици създаваме. Въобще целата държава крепиме! Върха сме!
155
3
 
8
 
! Отговори
Борисов Еврото преди 2 месеца
Искам прошка и още един шанс да ви управлявам за нови 12 години. От тази нестабилност и от големите ми разходи от избори в избори, кеша ми падна под 2 млрд. Искам стабилност! Трябва да ви управляваме можещите и знаещите. Демек аз и Шиши. Всички останали са дилетанти. Радев с пътя на копринката и след 5 години няма да ме стигне по Кеш. Само Шиши има повече, но заради санкциите по Магнитски, разполага с по-малко кеш и от мен. Само тоя Магнитски е кофти човек, не знам защо ни го натресоха.
154
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 месеца
Мутро,къде са "Ефките",с които ти си купи протекции бе?..Май ги натовариха за Укрия ?..А ти се правиш на много важен-"разбирач и половина",другите били "дилетанти" ...СЪБУДИ се бе!!!
153
0
 
5
 
! Отговори
ъ преди 2 месеца
Всичките са пълна трагедия. И като законодателна дейност, и като управление. Нямат никаква стратегия какво ще става с България след една година, да не говорим за 20-30 години. А тактиката им е да крадът и да назначават наши бръмбари на добре платени служби. Тотална леш са.
152
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абсолютно вярно. При това, дилетантите са алчни, корумпирани и бзпринципни.
151
10
 
8
 
! Отговори
2020 - 2024... преди 2 месеца
ЗА 4 ГОДИНИ - КАКВО НАПРАВИХА ПАРТИИТЕ НА ПРОМЯНАТА?.... ЗАЩО ОЩЕ РЕВЕТЕ, БЕ НАЛИ СВАЛИХТЕ БОКО... КАТО ГО СВАЛИХТЕ - ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ?.... РАДВАТЕ СЕ ЧЕ БОКО НЯМА ВЛАСТ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ..... А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ, ЗАВИСТЛИВИ СССМОТАНЯЦИ..?
150
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В уравнението се пита , колко трябва да си пpocт , или да считаш другите за *** , за да се правиш , че нямаш нищо общо с настоящето състояние на България , при положение , че сам си бил 15-сет години , от изобщо 30-те , властващ , почти абсолютно . Отговорът е пpocт , трябва да си Банкянски тyлyп .
149
4
 
9
 
! Отговори
Главанак преди 2 месеца
Крайно време е не ти, твоите избиратели да разберат, че усилено водиш мафията към пропастта! За седми път не можеш да съставиш правителство, а си седнал да говориш за външна политика!И въобще , мислиш ли, че някой, извън твоите избиратели, ще гласува за герб?В технологията на металите има термин" стареене на метала"!Няма как да разбереш, че има такова стареене и в отношенията между хората , и ако тях не ги задържа финансовия инетер, ти се аут!