Марков не вижда причина да напуска “Величие”

Мога и без партията, допълни депутатът
5 юли 2024 09:56, Инна Ангелова
71
Марков не вижда причина да напуска “Величие”
Снимка: БГНЕС

Николай Марков, който е председател на парламентарната група на “Величие”, не вижда причина да напуска поста си. Това каза той в интервю пред bTV.

Вчера идеологът на партията Ивелин Михайлов го накара да се оттегли от поста, а с него да напусне и Виктория Василева, която е заместник-председател.

По думите на Марков на конференция на формацията той е бил избран за председател и поздравен от Албена Пекова.

"Задължение на тези, които проведоха конференцията, е да внесат документите в съда. Оказа се, че това е поредната измама и те не са ги внесли. Това е документална измама“, заяви Николай Марков. Към момента в сайта на “Величие” Марков не фигурира като председател, а като такъв е посочена Албена Пекова. Марков не фигурира и в Централния съвет.
 
"Аз и без тази партия мога, г-жа Пекова е в тежка финансова зависимост от Михайлов, те двамата постъпиха некоректно“, коментира Марков.

Той обяви, че разломът в отношенията му с Ивелин Михайлов е настъпил, защото е поискал да бизнесът на Михайлов да се отдели от партийната работа. Поискал е да престанат да се събрат пари в кашони и да се продават книги на Михайлов по 150 лв.

„Дават ги присъстващите, пускат ги в кашона – който идва на срещите на партията с Ивелин Михайлов. Всички координатори на т. нар. партия „Величие“ са от „Тогедър“ – фирмите, които са брокери и които казват на хората, учат ги как се теглят пари от банки и защо се теглят, да инвестират“, разказа Марков.

Преди дни идеологът на политическата формация Ивелин Михайлов, който не е депутат, заяви, че е получил заплаха за живота си от Марков. Ябълката на раздора била подкрепа за проектокабинета на ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Марков е "генерал без армия". В Карлуково има един който смята, че е Наполеон, та и Марков.
65
1
 
0
 
! Отговори
Public enemies преди 2 дни
Хора с огромни дългове попаднаха сред хора олигарси Борисов , Пеевски и руски интереси зад които стоят милиарди и напълно нормално се разцепиха.
64
1
 
2
 
! Отговори
абе преди 2 дни
Полковникът се изтропа на метеното, казано по нашенски. Ами то нищо не им е наред на тези, че на това отгоре се и разпаднаха за 2 седмици.
63
1
 
4
 
! Отговори
Мда преди 2 дни
Като го гледам кьв е охранен и запьхтян - на дали е работил повече от това да вдига бутилки и женски крак , цял живот
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Генерал Марков не бил даже полковник.....малиий- те такова шизофренично сме нямали- на черепа ли е проект- много ялов!
61
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До *** нюз...не си разбрал- Великите спират да съществуват и третият мандат отива в БСП- е те така става!
60
2
 
9
 
! Отговори
Ганьо нюз преди 2 дни
Нищо не разбирате ! Планът на полковника бил да подкрепи гербдпс и да влезе в правителството с една цел да разузнава и да осветлява управлението им. Ама Михайлоф като просъ селянин нищо не разбрал и затова така станало. "Осветляването" на гербодпсарското правление трябвало да стане за 800 дни....Приказки от Хиляда и две нощи.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тъз балерина , че ще танцува едно лято вече е ясно , но и оня идеалистът не е лошо да се събуди и да се научи да приказва , че с това търсене на човек дето да свършел работата нещо не му все получават нещата .
58
2
 
6
 
! Отговори
Бг преди 2 дни
Според мен мошениците Маркоф и Михалофф са за Дай България, Ристо Иваноф мошеници куртизанки от Хиляда и една нощ - Шехерезадки...
57
3
 
11
 
! Отговори
С една дума преди 2 дни
Секта на мошеници ! И двамата и Маркоф и Михайлоф - един дол дренки !!!
56
2
 
12
 
! Отговори
Цялата банда преди 2 дни
Цялата банда сте за Карлуково... или Курило , където си изберете.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Прав е, за какво да напуска? Сега е момента да докопа каквото може и като заплати и като връзки, защото е до есента. Шефа му в НБУ, каза че няма да му поднови договора, а да не правиш нищо и да вземаш пари за лаене от време на време си е мечтана работа за всеки. Величие и без това едва ли ще влязат отново в парламента, защото на практика лаенето им по подкасти ги направи известни. Пък и от тази "партия" се взеха много на сериозно. И ИТРН нямаше да влязат, ако хората нямаше за кого да гласуват.
54
2
 
15
 
! Отговори
Браво "Полковни преди 2 дни
Най-кратката политическа кариера в световната практика!
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не те искат бе, кифте, що за нагър ръб си!
52
2
 
7
 
! Отговори
КОЙ НЕ РАЗБРА преди 2 дни
че тази партийка (баластра) беше създадена с една единствена цел - да се разцепи след влизането си и да се преразпредели по предназначение.
51
1
 
12
 
! Отговори
Интересно е преди 2 дни
Викито на следващите избори към коя партия ще мине ?
50
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Без бой нема да си тръгне дебелия ш.опар :)))
49
4
 
19
 
! Отговори
Жал ми е преди 2 дни
за това Момче Ивелин Михайлов и на най-големият си Враг не Пожелавам да Попадне на Мошеник и Наглец като ПодПолковникът!
48
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Уреди се да влезе в парламента и сега няма изгонване.
47
0
 
3
 
! Отговори
Счетоводител преди 2 дни
Аз мога да докажа , че застраховките живот и пенсионни застраховки - са използвани в корупционна схема и пране на пари от кмета на Пазарджик Тодор Попов чрез жена му .. На всички фирми с общински поръчки работниците бяха с доброволни лични пенсионни.. Заплатите се изплащат в брой , осигуровки минимални , за да мрънкат работниците им плащаха добровлни пенсионни ..