Радан Кънев: Хаосът във вземането и комуникирането на решения ги убива

Той коментира изказването на Кирил Петков относно "Възраждане"
6 юли 2024 15:50, Нели Христова
35
Радан Кънев: Хаосът във вземането и комуникирането на решения ги убива
Снимка: БГНЕС

Защо е важно ПП-ДБ да имаме общ механизъм за вземане на политически решения и обща комуникационна политика?

За да не се стига до подобни ситуации, в които недообмислени изявления създават реален риск от загуба на политическа подкрепа. Това написа евродепутатът Радан Кънев на Фейсбук страницата си.

И продължи:

1) Въпросът за взаимодействие с "Възраждане" е изначално политически, а не комуникационен. Аз, например, никога не бих гласувал за политическа сила, която допуска взаимодействие с "Възраждане", при каквито и да било, изпълними или неизпълними условия. Отделно съм убеден, че "Възраждане" отдавна са доказали прокремълската си същност. Т.е, по пътя на емпиричната логика, не биха могли да докажат обратното...

И това е въпрос на ясно, неподлежащо на никакви интерпретации, колективно политическо решение на политическата сила, която търси гласа ми. Както в ЕП съм категорично за поставяне на групата, в която участва "Възраждане", зад плътен и безусловен "санитарен кордон" - което и ще стане.

2) Едва след вземане на това решение, което е от първостепенна важност, следва да бъде проведено общо обсъждане КАК се комуникира то. За да няма и най-малка опасност оредяващите избиратели на коалицията да останат с впечатление, че тя отваря врата към "Възраждане", при някакви въображаеми условия. И да е сигурно, че начинът, по който се комуникира, не допуска подвеждащи медийни заглавия.

Изобщо, добре е лидерите на коалицията да разберат, че общият, колективен процес на вземане на решения, както и общата комуникационна политика, са именно в тяхна полза, защита и интерес. Отворената и демократична политическа организация дава на лидерите си сила, гръб и подкрепа.

Хаосът във вземането и комуникирането на решения ги убива. Невинаги бавно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Истината!!! преди 2 месеца
Радан Кънев е в европейското семейство на ЕНП, където са и ГЕРБ!!!!!
26
0
 
0
 
! Отговори
Радане преди 2 месеца
Няма нищо вечно.
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тия десебари като голями ментори се изживяват и ходатаи.БСП да си сменило лидерите, ДПС да си сменило, а сега и ПП да си сменило лидера.А за вашите нищо не казвате.Без ПП сте нищо, колко хора сте.Измамници, натикахте с преференции в общия вот този компрометиран човек Радан.Нула сте, под процент.За какво сте на ПП се чудя вече?
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
махнете Кирил като лидер на ПП
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Радан е символ на провалена лява Европа.Ляв троцкист, зелен талибан и хомо.....т.
22
1
 
11
 
! Отговори
Ббб преди 2 месеца
Тоя се уреди в ЕП и вече му е лесно да дава акъл. Ако ще се изказва за тукашната политика да беше останал. Европа му плаща не да се занимава с ПП ДБ и др от тука. Ама той толко разбира. Еми ще го изтраят още един мандат. Все повече се убеждавам че е гей.. Прави чисти педерастщини..
21
1
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 месеца
Рамайзан тюрбан шалвайр тюрлю гювеч пъйрди на по интервюта, свършеа пърити
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз пък съм обеден че си участник е ЛГТБ оргии
19
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даже и Рамадан заговори за оредяващите избиратели.Тук филма е друг на ПП избирателите масово искаха да се махне герб дпс.С евроатлантически мантри ще се свият до процентите на ДБ.Ва Кунев толкова му стигат да взима евродепотатска заплата и да обслужва пеевски зад кулисите.
18
1
 
13
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 месеца
Радка,дали е била на София прайд?
17
8
 
17
 
! Отговори
българин преди 2 месеца
Аз лично Предпочитам Възраждане пред твоите Северно Атлантически глупости Раданчо!!-:) Загнезди се ЕС и си си добре със заплатата там!-:)
16
4
 
16
 
! Отговори
Лъжеш преди 2 месеца
Да, но седна до Волгин в студиото на Ризова.Стига си правил интриги, защото без ПП ти нямаше да си евродепутат.Място, за което не си достоен след като се опозори със зелената ислямистка сделка.Апропо, подай оставка.
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До какво падение достигна България Ицо Хазарта Елена от БКП Волгин Копейката представляват България в Брюксел какво да очаквате от такива гласоподаватели
14
2
 
6
 
! Отговори
Име преди 2 месеца
Лустрация, ***!
13
7
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 месеца
а как да ги наречем тези които гласуват за парапета и аморалните те какви савместо да се лекуват от зависимости те си правят маитап с политиката и подвеждатнаивните
12
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Про100то ги ръси като бай пън само дето дементиралия е на 80+
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Този тарикат се скри благоразумно в Брюксел и оттам раздава мозък на партийката си която не е сигурно дали ще влезе в следващите парламенти. Ех гюстерица ха!
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да вземат да си признаят, че всички са маскари и обичат Путин, защото Ленин ги е възпитавал в любов към интернационала, че вече почнаха да приличат на шизофреници.
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А ти КАКВО направи там Бай-х 5 години да защитиш интересите на България?
8
1
 
13
 
! Отговори
Тоя Убавец преди 2 месеца
дали вече си има Приятел?!