ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство

Щ бъдем конструктивна опозиция, заявиха от партията
110
ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство
Снимка: БГНЕС

В 50-ото Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция, се казва в позиция, приета на форума на "Продължаваме Промяната".

Относно стратегията за развитие на ПП е прието ясното позициониране на ПП като центристка партия, в чиято мисия и визия водещи са свободата и справедливостта, борбата с корупцията и постигане на европейския стандарт на живот за българските граждани. Членовете на НС потвърдиха необходимостта от по-добра и открита комуникация - повече ясни послания, свързани освен с геополитическото място на България в ЕС и с темите, които са най-важни за всекидневието на хората, съобщават от пресцентъра на партията.

По темата консолидация в рамките на коалиция с ДБ НС на ПП обсъди възможностите за надграждане и укрепване на коалицията с партиите от ДБ. Форумът одобри курс за консолидация в рамките на коалиция с ДБ и даване на мандат на двамата съпредседатели и на акад. Денков да участват в преговори за надграждане на коалиционното споразумение с ДБ.

Поставената цел е възвръщане на доверието на избирателите и разширяване на политическата подкрепа за коалицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Народно събраниеПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
11
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 2 месеца
За сметка на това,виждат възможности за София прайд - всяка година на задушница,при това винаги да има техен представител там.Тази година им беше общински съветник с един еднорог( плюшена играчка). Има го в Ютуб.
75
2
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Абе този за какви антикорупционни правителства говори? Ненормален ли е или се прави на такъв за пред пp0cтите? Нали излезе доклад, че по времето на ПП/ДБ на възлови места в държавните институции са се назначавали техни хора без никакъв конкурс. Статията е от днес
74
2
 
13
 
! Отговори
Винету преди 2 месеца
До срам и позор, реалист и другите надолу (един и същ променлив шушляк си, нали?). Пич, по-спокойно, ще получиш инфаркт. Ти май дишаш единствено благодарение на омразата си към Борисов? А иначе, да не си забравил кой печели постоянно изборите? И стига с тази тъna опорка, че 7 пъти не успявал да направи правителство. НЕ ИСКА да сглобява КАКВОТО и да е правителство като вашите, които падат само след няколко месеца.
73
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Европа е Източна Европа. Само тя остана и трябва да я пазим от Запада и западните ценности. Ние отговаряме за европеизма. Западна Евроафрика крие конфликтите си и бедността си. Те ни завиждат и ни обиждат.
72
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези шарлатани не спряха да лъжат безсрамници АУТ СТЕ на следващите избори саботьори
71
3
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Тук пак се вихри някакъв върл защитник на променкаджиите. Пост след пост в хвалби за неможачите и шарлатаните и плюене по всички останали. Смешен си, пич, но продължавай - ние ще се забавляваме.
70
10
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Простият селтаак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин самовлюбен неадекватен нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.
69
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 месеца
До разликата. Разликата между ПП и техните глашатаи като теб и нормалните хора е, че живеем в различни светове.
68
12
 
6
 
! Отговори
Срам и позор! преди 2 месеца
Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!
67
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съдейки по записите изтекли от срещите на ПП и те определено не са такива и никога не са имали и намерението. А за Денков.... човека просто няма качествата да е в кабинет. Като учен може да е велик, но като политик беше пълен провал. Пеевси трябваше да преговаря вместо него с протестиращите, които пък за Денков бяха мафия... Неадекватни изказвания по международни срещи, заучени фрази.... Трагично е
66
4
 
9
 
! Отговори
Гледна точка преди 2 месеца
Тези продължават да живеят в някаква собствена паралелна вселена.
65
15
 
5
 
! Отговори
Разликата преди 2 месеца
Все повече се убеждавам, че ПП-ДБ са единствената алтернатива, макар и пълна с кусури. Останалите в тоя цирк са нагли простаци, мафия и върли путинофили. Продължавайте да плюете ПП-ДБ за всичко в същия дух и без нищо да правят на следващи избори ще си удвоят гласовете.
64
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хората вече бягат от Западна Европа. Партия "Пудел Пачка" ще ни води там. Източна Европа е единствената Европа. Граничим на Запад с проафрикански и проазиатски държави.
63
6
 
7
 
! Отговори
Помним добре преди 2 месеца
На Протестите 2020 г. почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ!!! Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган да нямат решаващата роля в България!!!!!
62
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ники, пак ще ти излязат криви сметките. Няма да има на какво да сте опозиция, тъй като няма да има правителство и пак ще се ходи на избори. Там активноста ще е 25% (дай Боже!), а вие може би ще се състезавате с БСП за 5-то място.
61
8
 
4
 
! Отговори
Борисов е вреден. преди 2 месеца
Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
60
4
 
4
 
! Отговори
Шантажора Боко преди 2 месеца
ГЕРБ пък си помисли, че Борисов е "изпран", след като е в Сглобка с ПП-ДБ и може да им извива ръцете и да ги шантажира! Но и Борисов се излъга!
59
0
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 месеца
Но "френската политическа култура не благоприятства постигането на компромис", казва Сами Бензина, професор по публично право в университета в Поатие, цитиран от в. "Ню Йорк таймс". А това още повече важи за нашата политическа култура.
58
6
 
4
 
! Отговори
Мутри вън! преди 2 месеца
След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
57
5
 
3
 
! Отговори
То е ясно преди 2 месеца
Бойко Борисов и Делян Пеевски са двете туморни образования на България!