ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство

Щ бъдем конструктивна опозиция, заявиха от партията
110
ПП не виждат условия за проевропейско, антикорупционно правителство
Снимка: БГНЕС

В 50-ото Народно събрание не виждаме условия за формиране на проевропейско, антикорупционно правителство и потвърждаваме, че ще бъдем конструктивна опозиция, се казва в позиция, приета на форума на "Продължаваме Промяната".

Относно стратегията за развитие на ПП е прието ясното позициониране на ПП като центристка партия, в чиято мисия и визия водещи са свободата и справедливостта, борбата с корупцията и постигане на европейския стандарт на живот за българските граждани. Членовете на НС потвърдиха необходимостта от по-добра и открита комуникация - повече ясни послания, свързани освен с геополитическото място на България в ЕС и с темите, които са най-важни за всекидневието на хората, съобщават от пресцентъра на партията.

По темата консолидация в рамките на коалиция с ДБ НС на ПП обсъди възможностите за надграждане и укрепване на коалицията с партиите от ДБ. Форумът одобри курс за консолидация в рамките на коалиция с ДБ и даване на мандат на двамата съпредседатели и на акад. Денков да участват в преговори за надграждане на коалиционното споразумение с ДБ.

Поставената цел е възвръщане на доверието на избирателите и разширяване на политическата подкрепа за коалицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Народно събраниеПП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
6
 
2
 
! Отговори
Право на мнение! преди 2 месеца
ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
35
6
 
2
 
! Отговори
ДПС-ГЕРБ са виновни преди 2 месеца
Мутрата Борисов продължава да саботира всичко, което може и да изнудва абсолютно всички! Или ще ни управлява той, или никой друг! Докога, Бойко? Докога ще държиш цяла България като заложник на собственото си оцеляване и корупционни интереси?
34
5
 
2
 
! Отговори
ПП = високи доходи! преди 2 месеца
На България й е нужно Реформаторско проевропейско некорупционно правителство, което бързо да приеме нужните за страната ни закони, за да вземе България 4 милиарда по Плана за възстановяване и устойчивост от ЕС и за да се присъедини България към Еврозоната и Шенген!!!! На тези критерии отговаря единствено Коалицията ПП-ДБ!!!
33
4
 
2
 
! Отговори
Реалността преди 2 месеца
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Безличие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
32
6
 
2
 
! Отговори
ПП-ДБ е надеждата!!! преди 2 месеца
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
31
5
 
2
 
! Отговори
Помним добре преди 2 месеца
А бате Бойко нали имаше снимки спящ с пачки евраци и кюлчета дзлато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България??..
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Май взеха по-малко да се хилят и повече да мислят. Ще им дойде акъла, че с ала-бала няма да стане.
29
5
 
2
 
! Отговори
ПП/ДБ са спасениито! преди 2 месеца
ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пачки и пудели. Прибираме парите.
27
6
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Борисов събори последното Редовно Правителство, защото Проблемът за него беше в механизмът за избор и проверки на кандидатите за регулаторите и контролните органи (и мястото на ДПС). Това са тези над 100 човека, чиято смяна с нови лица може да рестартира държавността - или да продължи да я държи в плен. Процесът беше болезнен за ГЕРБ и ДПС, владеещи досега тези органи, тъй като не просто трябва да отстъпят територия, а и да отслабят контрола върху тях!!!!!
26
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Зимайте си Сороския Орбан и - довиждане!
25
8
 
1
 
! Отговори
Борисов е вреден. преди 2 месеца
След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
24
8
 
1
 
! Отговори
ГЕРБ некадърници преди 2 месеца
ГЕРБ се провалиха за 7-ми път в съставянето на правителство поради наглостта, простотията и селския тарикатлък на мутрата Боко Тиквата. Бойко Борисов е виновен, защото бутна редовното правителство и вкара България в поредната спирала на нестабилност !
23
8
 
2
 
! Отговори
Защо, бе хора? преди 2 месеца
Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Здрасти, сватя! Дойдохме си на думата.
21
10
 
2
 
! Отговори
Фактите не лъжат! преди 2 месеца
Борисов искаше коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дърт с.апун - и пенция влачи и заплата влачи :)))
19
6
 
3
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 2 месеца
България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!
18
2
 
7
 
! Отговори
български избирател преди 2 месеца
Драги съграждани,дайте му на Денков едно билетче за градския транспорт да ПЪТУВА....и дано си начеше крастата.....
17
1
 
10
 
! Отговори
е ле па тоя ! преди 2 месеца
Наглец!