Депутатите на Доган: ДПС е доказала, че е мост на мир и тук ,и на Балканите

. Доган е този, който донесе етническия мир в България, заявиха те
12 юли 2024 12:45, Нели Христова
90
Депутатите на Доган:  ДПС е доказала, че е мост на мир и тук ,и на Балканите
Снимка: БГНЕС

ДПС е доказала, че е мост на мир и тук, и на Балканите. Всички разбраха, че като няма как да се справят с Ахмед Доган, търсят други решения. Това коментира Валентин Тончев от името на 24-имата депутати, които напуснаха или бяха изключени от ДПС.

"Тук сме, за да изразим нашето категорично несъгласие с създаденото етническо напрежение. Наши дългогодишни членове се опитват да внасят раздор в партията. ДПС е доказала, че е мост на мир и тук ,и на Балканите. Всички разбраха, че като няма как да се справят с Ахмед Доган търсят други решения. Доган е този, който донесе етническия мир в България. Не на дискриминацията, не на етническото напрежение в България", заяви Тончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До долния Турски народ има в Турция. Не ни ги пробутвай тия.
61
1
 
2
 
! Отговори
до 58-ми, Нека да преди 1 месец
отгатна, само Пеевски може да спре плана на Путин? :D Как ги измисляте тия сюжети, защо си губите времето тук, а не сте написали някой криминален роман, просто не зная?
60
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нито един българин не гласува за ДПС. Защо тогава има депутати от ДПС с български имена? ДПС е на Турския народ, българите нямат място в нея!
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато се опитвам да напиша нещо и карето ми бъде закрито от реклама а написаното изчезва считам това за цензура.
58
11
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 1 месец
Ще има етнически мир ако българите се изнесат отвъд Стара планина. На юг ще си живеем както като си е била Тъмръжката Република. Генетично сме си турци.
57
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Съветвам всички българи които живеят в Кърджали , спешно да продават и да се изнасят .Аз поне така прочитам ситуацията
56
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ахмет Доган (агент Сава) е руски агент който работи за Кремъл. Сега целта му е да разпали гражданска война на етническа основа в България. Така му е заръчал Путин.
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС е турска партия на крадливи питеци. Не знам след толкова години, как може да говориш, че си бил мост на мир и ала бала и да си вярваш, че някой те взима на сериозно. Трябва тотално да си самозабравил. Не знам пък, ако някой наистина ги взима на сериозно, какъв трябва да е!
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе къде се покри Банкянския крадлив похотливец със заешкото сърце ? Още ли го пазят снайперистите. И от кого точно го пазят - от почетния председател или от грозната дебела сви ня ?
53
2
 
10
 
! Отговори
Дони преди 1 месец
От години почивам в Турция. Познавам я доста добре. Да плашиш 40 години, че могат да те завладеят и да си правиш собствени сараи със собствен ред, протежета, закони, порядки и фирми. Нормалните хора живеят в робство, защото за тях няма закони, няма полиция, няма справедливост. Но дори Турция да владее тези клети земи, няма да има толкова дерибеи и несправедливост. Турците ще им клъцнат крадливите ръчички. А ние? Ами сами избрахме да загубим държавата си! Седим и гледаме сеир!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Запалиха гражданска война тези и***и***ти , но от сега ви казвам , че няма да участвам.
51
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и клането в Батак е направено от еничари.
50
2
 
6
 
! Отговори
стига вече с тва КГБ преди 1 месец
Почне ли някой по форумите да намесва тайните служби дори не го чета. Това са хора които търсят дивидент за себе и своята либерраска си партия и увеличаване на раздора либеррастията .ф
49
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС се радикализира на верска и етническа основа. Ще има подялба на България.
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоест , ще отцепват Кърджали , аз поне така разбирам нещата .
47
3
 
4
 
! Отговори
Айляк преди 1 месец
Брей, мост били тези от дупасе. Мост на Колю Фичето, в Лойч. Да, ама този над река Осъм в Ловеч е яка работа и е покрит, а въженото мостче на Медито Доганов си е жива авантюра, което вече даже и за далавера не става...
46
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре че е Ахмед Доган (аллах да му наспори години) че инък България да е станала втора Серебреница!
45
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тие защо така ми напомняг украинци. ВСЕ ТАКИВА ДЕТО НОСЯТ МИР.
44
1
 
9
 
! Отговори
българина преди 1 месец
етническите парти са мост към следващата национална трагедия, след която такива партии наистина няма да има, но цената ще е платена. Така стоят нещата.
43
0
 
6
 
! Отговори
2024 преди 1 месец
Аз пък все си мислех, че депутатите му на този когото го убиха, са направили и мост на мира не само тук, на Балканите, но и в Украйна. Те са им такива мостовете. Като депутатите им. Няма на кого да се връчи мандата. България вече не е в 90-те г- на миналия век. Дори и Беров го няма. А пък, в магазините все още има стоки. Дори и пари има.