Сачева: ПП-ДБ се опитват да се представят за жертва на проблем, който сами създадоха

Опитваме се да спасим неспасяемото, каза тя
18 юли 2024 11:35, Нели Христова
29
Сачева: ПП-ДБ се опитват да се представят за жертва на проблем, който сами създадоха
Снимка: БГНЕС

Определено смятам, че ситуацията в село Воден вълнува повече хората. Политическата нестабилност влияе върху много процеси в момента – върху това, че редица важни решения не могат да бъдат взети, коментира пред журналисти Деница Сачева от ПГ на ГЕРБ-СДС.

Когато призовавахме за разум в първия мандат, не получихме такъв, сега се опитваме да спасим неспасяемото и ПП-ДБ се опитват да се представят за жертва на проблем, който те сами създадоха, заяви тя.

Сачева днес имала намерение да се свърже със социалния министър, за да уточнят какви са възможностите за социално подпомагане на пострадалите и не възнамерявала, по думите ѝ, да се занимава с декларации и "други празни приказки".

Колегата ѝ Христо Терзийски коментира, че се отива на избори. Избирателите видяха, че само ГЕРБ иска да поеме политическа отговорност за управление, добави той.

Вчера ПП-ДБ проведоха поредица от срещи с политически сили в Народното събрание, включително с "Възраждане", в търсене на подкрепа за предложената от тях декларация за намиране на изход от политическата криза.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
vs преди 1 месец
Да, проблема е, че изпраха TиkBоча!
22
0
 
1
 
! Отговори
Еми нали цяла преди 1 месец
година бяхте сглобка? Вие, ДПС, СДС, ДБ, гласувахте с ПП тези промени в Конституцията? Юристите се ужасиха, писма писаха , предупреждаваха и нищо. Изведнъж идвате на бял кон. Невинни като ангелчета. И обяснете на българите кой е подписал договор за конкретна дата, за прием евро. Хората трябва знаят задкулисните игри на кабинетите, и хората унищожили българският лев. Престанете да ни занимавате с игрите си, България гори. 2007 Русия потуши 200 пожара в Българияза 2 дни, сега кой ще ви спасява?
21
1
 
4
 
! Отговори
Инж+ преди 1 месец
Точно така. ППДБ са "виновни" за кражбите на ГРОБ!!!! За почките и кюлчетата в екмеджето на ББ!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДДС-то за ресторантьорите трябва да се вдигне ! те ли са най богопомазани ?!
19
3
 
5
 
! Отговори
СМЯНА НА КИРО преди 1 месец
КИРО ТЕЖИ, КАТО ВОДЕНИЧЕН КАМЪК НА ПП..... АКО ИМАХА ДРУГ ЛИДЕР ЩЕШЕ ДА СА В ДОСТА ПО - ДОБРА ПОЗИЦИЯ....
18
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Тия от ПП са зловонния тумор на политическата система.
17
0
 
5
 
! Отговори
ташунка витко преди 1 месец
Изпползва Алибега за вибратор.
16
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГЕРБ и ДПС в момента имат реално над 80% неодобрение! Постарайте се да мислите по-задълбочено! 70% не гласуват! От 30% , които гласуват над 60% са срещу ГЕРБ и ДПС! От тези които гласуват за ГЕРБ и ДПС в момента при тях гори и всичко им отива на кино! Живота им е отишъл подявалите! Смятате ли ще излезнат на избори? Толкова сте зле , че няма на къде! Народа ще Ви унищожи, ако реши! А Вие от ГЕРБ и ДПС ги карате да направят това! Народа над 80% Ви ненавижда!
15
10
 
10
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 месец
За пореден път ГЕРБ и ДПС провалят възможността за редовен кабинет на ПП-ДБ, които единатвени през последните 3 години съставиха правителство и донесоха просперитет и стабилност в държавата. Това ясно показва че мафията ГЕРБ иска в България да цари хаос и безвластие!
14
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейките не са проблема на ГЕРБ и ДПС, даже и тези на ПП-ДБ! Те общо са под 10% от населението! Проблема на ГЕРБ и ДПС и не само на тях са 70-те % които не гласуват. Те са непредвидими и ако излезнат на улицата не знам какво ще се случи! На следващите избори ще излезнат не повече от 25%! ГЕРБ може и да спечели, но омразата вече към тях ще бъде 75%! Не може ли да се замислите какво ще се случи след като ГЕРБ са на власт и продължи със същото! Бог да Ви е на помощ!
13
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам на ГЕРБ сами да се отгелят, че народа май няма още много да търпи! България гори, буквално! Те казват,че всичко е под контрол! Турция загаси пожара във Воден! Казват , че са срещу корупцията, но няма да подкрепят законите! Казват, че те са ги писали, но няма да ги подкрепят, а искат веднага избори! Даже да сте ба власт ГЕРБ и ДПС, след няколко месеца народа ще излезне на улиците и ще Ви изнесе от парламента! Не го ли разбирате? 70% от населението Ви ненавижда!Срам сте за България!
12
8
 
6
 
! Отговори
почна се преди 1 месец
Копейкаджиите налазиха форума ....
11
3
 
4
 
! Отговори
Буда нудиста преди 1 месец
До . Пържолки без зеленчуци на сач!
10
6
 
13
 
! Отговори
. преди 1 месец
Личи си, че Сачева, само сачове е лапкала...
9
7
 
8
 
! Отговори
до 7-ми Много го преди 1 месец
усложни. "Турски поток" трябваше да е "Южен поток" и да минава през България. Гербаджиите тогава се разбраха с Вашингтон, че тоя проект няма да се състои, прибраха си комисионната и го спряха. После, Ердоган се оказа по-прозорлив и пусна потока през Турция, а ние като много умни сега от там купуваме с надценка.
8
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крупиетата на Боко. ВЪН!
7
4
 
13
 
! Отговори
мак преди 1 месец
Аз съм с таз, която е на власт. Сме-шница без капка достойнство. герб строеше магистрали, защото те се виждат с просто око, другите проблеми занемари, все едно ги няма. И гербава помощ за пострадалите от разни бедствия бе мижава, но сега тези след тях са им виновни за всичко.
6
8
 
5
 
! Отговори
Г-жо Цачева, преди 1 месец
Вашият проблем пък идва от Турският поток, който вие създадохте, за да бъде заобиколена Украйна, да бъде нападната и убити вече милион хора, а най много от тях са деца...
5
8
 
16
 
! Отговори
Един от народа преди 1 месец
На Сачева мога да кажа, че със 68 депутати да предлагаш еднопартиен кабинет с куп копрометирани бивши министри е показател, че или не искаш да има правителство или си далеч от политическите реалности!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И излизайки да казват как други не могат да управляват с 39 депутата, те не смятат ли че и тяхното с 68 не е също толкова абсурдно. Какво предлагат ГЕРБ - или ние или избори, а след изборите същото - или ние или избори. Т.е. са малко ненаред с главата ... ама те всичките са били експерти :D