Щастлива развръзка: Намериха изчезналата на Витоша Мартина

Тя беше сама на заслон 2050
30 авг 2024 10:36, Нели Христова
71
Щастлива развръзка: Намериха изчезналата на Витоша Мартина

Мартина Дякова, която изчезна край заслон 2050, който се намира в местността Три кладенци над Конярника, между хижа Кумата и Черни връх, е била намерена.

Припомняме, че момичето отишло само в планината и се обадило, че ще остане там още една вечер. След това връзката с нея била загубена.

Момичето е било открито край мол "Парадайс" и в момента е с органите на реда според съобщения в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от София
Пръскат за комари в София първо в "Изгрев" и "Овча купел"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Това хубаво момиче няма да остане само.Все ще се намери кой да я спаси.Дали на Витоша или в МОЛа.
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато е пиела кафе в магазина е написала,че заминава за да стане интересна. Някой взел че й повярвал и сега влезе в новините
59
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Била е в Бояна на протеста на д-р А. Доган
58
0
 
24
 
! Отговори
До 19, 22, 25 преди 2 седмици
За друго става въпрос. Никой не й държи сметка къде ходи и какво прави. Въпросът е, че всеки един от нас си знае в какъв момент ще започнат да го търсят близките му, ако не им се обади. Моите към полунощ ще луднат, ако не са предупредени, че вечерта ще ходя някъде. Затова имам грижата да ги предупреждавам. Но познавам и други типове семейства - щерката миналата година беше абитуриентка, но още тогава зачезваше за по 3-4 дена и на родителите-бохеми не им пука, такава си била от 15-годишна.
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
кой ще плаща масрафа?
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
... значи някой взима пари като неин социален асистент - това са пак наши пари. Едно е да те издирват, защото си претърпял инцидент в планината, друго е да вдигнат на крак полицията, защото ти хойкаш по моловете и Бог знае още къде, но не си даваш труда от време навреме да се обждаш на близките си.
55
0
 
15
 
! Отговори
До Анон преди 2 седмици
Защо да не е наша работа? Щом я търсят служители, чиито заплати се формират от нашите данъци, ние сме в правото си да знаем какъв вид дейности се финансират с нашите пари. В същия момент е възможно някъде другаде да има нужда от намесата на служители на реда, но те са ангажирани да дирят Мартина. Всеки от нас преценява колко време може да си позволи да е в неизвестност преди близките му да започнат да го търсят и да бият тревога. Акопък момичето е с проблем в главата, значи някой взима пари, за
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да и проверят психическото състояние защото утре пак ще изчезне някъде и ще разиграва службите да я търсят!Много хахави хора има напоследък!
53
14
 
11
 
! Отговори
Анон преди 2 седмици
Тука ккви *** коментират... Важното е, че е намерена жива и здрава. А това как е станало така, че са я намерили около мол Парадайз, не е ваша работа и да правите каквито и да било предположвния ви прави доста жалки същества.
52
5
 
31
 
! Отговори
Мандо преди 2 седмици
От ексурзия на планина , до мол в София. Май не е ходила на планина , а е брулила сливата в някоя квартирка . С това ли трябва да ни занимавате ?
51
0
 
4
 
! Отговори
до 48 преди 2 седмици
Аслъ, аз една зима се придвижих в една снежна буря късно през ноща пеша от златните мостове до планинарска песен само по туристическата маркировка въпреки че бях там за първи път.
50
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега трябва да я напляскат на голо всички, които са я издирвали и са се притеснявали за нея.
49
4
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
директно при докторката по психото
48
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Има 3 хижи на около половин час от тоя заслон. Автобус 63 от Златните мостове е на час път. Има и табели. Трябва да си умствено увреден, за да се загубиш на Витоша. Ония я търсят на Витоша, а тя се оказва в мол?! И се предполага, че няма планинска застраховка? Сега да си плати шумотевицата. На 24 години с мозък на 4 годишно.
47
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Уж изчезнала в планината, намерена в мола - класик кифла драма.
46
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе хора, не е ли добре да знаеш, че някого го е грижа за здравето и живота ти? Какъв е проблема с това, че семейството й е направило всичко възможно да се увери, че тя е жива и е добре? Колко убийства и изчезнали хора биват обявявани непрекъснато? Всичко може да се случи, ако не се реагира навреме, понякога е твърде късно после. "Пълнолетна е, ще прави каквото си иска." Това не е гаранция за късмет в опасни ситуации... За човек и реални рискове става дума все пак..
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Чакала е ***, те и разтурили плана
44
5
 
4
 
! Отговори
а на тротонетка ли е преди 2 седмици
била до мола . батерията паднала . не е дзвъннала на техните . радоста на боеца каква е . Поле, гордост и на Кон . Сега поле гордост и на Тротинетка . пари правят за 200-300 вземаш една и обикаляш . безшумни . травматолозите се сърдят . но има Работа .
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да, близките споделят в социалните мрежи, че са отишли до района да я търсят - една от Хижите им е дала информация, че момичето не е забелязано след вторник привечер.Също така, само припомням, че в случай на реално изчезване на човек в планината, е важно да се реагира максимално бързо. Дори и да се окаже, че всичко е било наред накрая. "Better safe than sorry."
42
3
 
13
 
! Отговори
Планинарска песен преди 2 седмици
Близките дето толкоз пискат дали се разходиха да я потърсят