ДПС на Пеевски помогна на пострадали в с. Воден с жилищни контейнери

Те са за самотен възрастен мъж, и самотна баба
19 юли 2024 21:05, Нели Христова
109
ДПС на Пеевски помогна на пострадали в с. Воден с жилищни контейнери
Снимка: БГНЕС

Групата депутати от ДПС, начело с председателя на партията Делян Пеевски, дариха два жилищни контейнера за пострадали от пожарите в тополовградското село Воден, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Мобилните къщи са напълно оборудвани, до довечера ще дойде и оборудване от бяла домакинска техника и други стоки от първа необходимост.

"Контейнерите са за самотен възрастен мъж, и самотна баба, пострадали от пожарите. Още тази вечер контейнерите ще бъдат монтирани. Както виждате, сме близо до хората по поръчение на г-н Пеевски", съобщи депутатът от ДПС Станислав Анастасов. И допълни, че с колегите му от парламентарната група са гласували в подкрепа на искането да бъдат закупени още два хеликоптера за борба с пожарите в страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
8
 
! Отговори
Баба Гошка преди 1 месец
По- добре 2 фургона за възрастни и самотни, отколкото 2 за непълнолетни и многидетни. Колкото и да е малко, е повече, от това, което другите дават! Сега да разкатае и турското ДПС, па да го признаем и паметник ще му вдигнем, ако успее да победи Догабя, който от десетилетия си разиграва коня у нас безнаказано.
78
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дам. А ПП само мърмореха в Интернет както винаги и обвиняваха който им падне
77
6
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
ПР-а на Дебелянчо е все едно Сталин да прати жителите на едно украинско село в ГУЛАГ и после по вестниците да пишат как се е трогнал от писмо на дете и го е освободил след като прочел за несгодите му. Мръсни комунистически номера са това!
76
0
 
18
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Вместо сега да си правят ПР като се снимат как подаряват пакет солети на бедните, да бяха гласували през тези 20+ години откакто са в парламента бюджет за закупуване на модерна техника за пожарната! Колко пъти си гласуваха смяна на депутатските коли на 4-5 години защото били стари, а пари за пожарни коли все няма, хеликоптери ако не беше ЕС още нямаше да имаме,. Да се хвалиш, че помагаш за смекчаване на последиците след като ти самият си първоизточника на проблема е цинично!
75
0
 
7
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 месец
До БЕЗЦЕННА ПОМОЩ.. Научи се да пишеш с малки и големи букви. Как не ти писва по цял ден да висиш по всякакви долнопробни медии!?
74
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За мен Пеевски е Левски.
73
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Но никой друг не го направи, нали? По каквато и да е причина, било то и пиар! Аз съм антипеевски вече 15 години, ама факт е, че Пеевсски действа по-бързо от всички винаги, за добро или лошо! Другите какво правят? Нищо, или още по-зле - твърдят, че жителите на селото били единствено цигааани и не заслужавали подкрепа
72
2
 
14
 
! Отговори
С тая светла преди 1 месец
Ризка и зализан перчем си само за потушаване на огъня. Къде е балерината Дебеляна?
71
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А С КАКВО ПОМОГНА ДОГАН НА МОМЕНТА? ВЕНТИЛАТОР ДАРИ ЛИ НА БЕДСТВАЩИТЕ? ИЛИ ГИ Е ПОКАНИЛ ДА СЕ ИЗКЪПЯТ НА РОСЕНЕЦ?!:) АГЕНТ САВА. РЕЗИЛ!
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Климатици имало , не били работещи , но ток нямало .
69
9
 
17
 
! Отговори
Ванчо преди 1 месец
Да го духа Пеееевскии + Бориииссоов + фон две Лайнето + всички предатели от парламента
68
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Климатик има ли у контрейнера :)))
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Временно ли ги дадоха или за постоянно :)))
66
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не може ли да изгоним украински хрантутници от СПА хотелите по морето и да настаним там бедстващите? И без това 3-та година храним бежанци-туристи, който нищо не са направили за държавата ни!
65
7
 
23
 
! Отговори
И с какво помагате преди 1 месец
Само грозна показност! Колко пари отмъкнахте, че за вас не е проблем да закупите пожарникарски коли и хиликоптери!Къде е Данчо Ментата? Лицето *** на новата промяна!
64
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След като каза, че Киро, Асен и Надежда Йорданова са пращали писма в защита на Пеевски в американското посолство, когато са били министри, май му наредиха да не коментира повече, че става по-лошо, когато не мислиш какво говориш.
63
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ми дадете да открадна от държавата поне 2 милиарда , обещавам да даря цял милион на пострадалите!!! С Тръмп ще го сравняват този затворник!!! Аман от ниско образовани имащи мнение!! Май само такива още останаха да гласуват - за това ГЕРБ и ДПС са първи партии - гласуват де..би..ли и продажници!!!
62
17
 
7
 
! Отговори
БЕЗЦЕННА ПОМОЩ.. преди 1 месец
ПИТАЙТЕ ДЯДОТО И БАБАТА... НА РУСОФИЛИТЕ ОТ ДИВАНИТЕ ИМ Е ЛЕСНО ДА ПЛЮЯТ - САМО ТОВА СИ ПРАВЯТ ДО ПРИПАДЪК...
61
7
 
21
 
! Отговори
Само за преди 1 месец
2 къщи,фургонки, в които нито зиме, нито лете може да се живее. Това е просто пиар, нищо повече. Той да отиде да живее 1 месец на 30+градуса и ще се втали до неузнаваемост. Разполага с милиона дарява за 20к. Подигравка. Май става обратното. Има лоши пиари. Ефектът от това дарение в политически план е отрицателно. Вместо да дарява да каже защо няма тежка техника, защо няма хеликоптери, те май заминаха за скрап на изток. Сега парадира само с 2 къши
60
8
 
8
 
! Отговори
A Доган помогна ли преди 1 месец
Или той не е крал и затова не може да помогне