РСМ иска обяснение за липсата на македонско знаме на срещата с Радев

Посещението на Силяновска в България не беше официално
14 сеп 2024 20:48, Анисия Иванова
111
РСМ иска обяснение за липсата на македонско знаме на срещата с Радев
Снимка: БГНЕС

Кабинетът на македонския президент Гордана Силяновска-Давкова официално ще поиска отговор от София защо на срещата с президента Румен Радев и общата им снимка не е имало македонско знаме.

В Скопие се надяват, че става дума за "протоколно недоглеждане". Посещението на Силяновска в България не беше официално.

"Срещата и съвместният обяд преминаха в изключително приятелска атмосфера от посрещането до края. Това, което хвърли сянка върху събитието, беше отклонението от договорения протокол за срещата, според който не трябваше да се правят снимки в затвореното пространство. Но за съжаление преди началото на срещата тет-а-тет президентът Радев покани президента за обща снимка пред българското знаме, въпреки че такъв ход и акт не беше предвиден или съгласуван. Иска ни се да вярваме, че това е протоколно недоглеждане, а не нарочна процедура и отклонение от договореното и още утре ще поискаме обяснение от българска страна", съобщиха от президентството пред TV 24. | БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още по темата: срещазнамеРСМ
Още от Балкани
МВР хвана 25 водачи, качили се зад волана пийнали
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
ПУТИН ГИ РЪЧКА преди 1 ден
БГ РУСОФИЛИТЕ МУ ПОМАГАТ, КАТО НАРИЧАТ РУСИЯ-МАЙКА, А ТЯ ОТЦЕПВА ТЕРИТОРИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ..... БГ РУСОФИЛИТЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА БЪЛГАРИЯ....
92
0
 
0
 
! Отговори
Гадна Твар преди 1 ден
Това знаме на Маймунодонците винаги ми е приличало на циркова шатра където слагат такива линии. Но продължават да лаят1 и рано или късно1 ще ги чуят в Европата, докато нашите както винаги през виковете им е през оная работа, и затова и теглим я
91
0
 
2
 
! Отговори
Ле леее шматкиум преди 2 дни
Това трябва да го казват повече хора по света: тъподонското знаме е излагация за Европа. Това е знамето на общество в Индия-Брахма Кумарис. Brahma Kumaris flag. Цъкаш в търсачката и ти излизат тарамбукоеците с това същото знаме. Ще си изяде те ушите от яд че дори името на глуповатата ви кочинка и знамето ви са измислица. Ха ха ха
90
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 6: неговите господари от блатная.
89
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Липса на мозък у пингвина или го е направил нарочно!
88
0
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 2 дни
това не е официално посещение
87
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Дафкова предавник, само Стево Пендаровски за президент.
86
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Защо пускате този неосъзнат навлек Силяновска на среща изобщо в президенството! Тя ще остави Северна Македония в средните векове, от които ние едва пропълзяваме, ама сме тръгнали да помагаме на хора непоискали помощ. Всеки има право да се определя, какъвто си иска и оттам да си носи последствията за своята собствена неосъзнатост. Тази дама би трябвало да е персона нон грата на наша територия.
85
2
 
14
 
! Отговори
Маке историчар преди 3 дни
Защо й е македонско знаме на дpътaтa Силяновска - ако е 80-годишна, значи е родена в Царство България, като български гражданка. Добре е че македонците са си избрали българка за президент,....пък тя на каквато ще да се преструва!
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
На баба не й трябва македонско знаме. Македония е включена в българското знаме. Зелено за Мизия, бяло за Тракия, червено за Македония. В състава на България има Македония, друга Македония няма.
83
1
 
10
 
! Отговори
Троян преди 3 дни
Няма го Яне Сандански, той щеше да даде на бабичката достойни обяснения.
82
2
 
12
 
! Отговори
БИЛЛА преди 3 дни
Ми помолиха ни да си махнеме билбордите около презеденството да не ни ги бъркат със знамето на ремс, и ние по погрешка сме свалили и знамето, щото то същото, само вместо Умираме за Македонjа пише Македонска Умирам за нея.
81
0
 
24
 
! Отговори
тая никой преди 3 дни
не я е канил, никой не иска да се среща с бабата, и това не е официална визита.Да иска обяснения?Хайде у лево ,и обратно в северен микимаус.
80
2
 
24
 
! Отговори
Христо преди 3 дни
Поправете си заглавието.Няма македонско знаме а северно македонско знаме....тип вентилатор.
79
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Започвам да обичам повече и повече Радев, човек с гръбнак! И ХАРАКТЕР И ДОСТОЙНОСТ.
78
2
 
5
 
! Отговори
Паню Баирски преди 3 дни
Паяци!
77
1
 
17
 
! Отговори
:) преди 3 дни
Това е знамето на императорска Япония , боядисано в тсигански цветове.
76
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Крадците на история ,на историческа памет, тези които под чужда диктовка малтретират етическите българи в днешно време си позволяват да имат претенции за нещо което не е сигурно дали им се полага.А Селяновска се прави на ударена,като я питат за вписване на българите ,за хора които живеят там от векове ,за нещо което е даденост и изобщо не би следвало да е проблем.Тези които си позволяват да отричат исторически факти ,да манипулират и да фалшифицират и въпреки това са приети.Е стига !
75
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Е всичко е заради опозицията,които преди управляваха,дето тупаха топката по заръка на Вучо,заради хранилката ,та те ревнаха за "знамето ".Пак търсят под вола теле ,само и само да истеризират отношенията,да пищят ,щото сме тип топ.Силяновска умишлено дойде чрез операта,да не е официално,и Радев я прие неофициално,какво искат ?Не са официална делегация и трябва да са благодарни ,че са приети на всичкото отгоре.Нека отиде в Гърция на опера ей така !
74
4
 
12
 
! Отговори
паф преди 3 дни
македонците и украинците една м.айка ги е раждала!....а защо те казват македонско знаме....да кажат северомакедонско знаме - сега ще обидят гърците!