Младежкото ДПС се събира по казуса "Пеевски"

Областните председатели също се събират
20 юли 2024 10:30, Александър Попов
78
Младежкото ДПС се събира по казуса "Пеевски"
Снимка: БГНЕС

Младежката организация на Движението за права и свободи (ДПС) се събира, за да вземе отношение по призива на почетния председател Ахмед Доган Делян Пеевски и петима депутати от ръководството на партията да подадат оставки.

За днес има и предвидено заседание на областните председатели на ДПС от цялата страна и депутатите от бургаския регион.

След заседание в петък съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров, както и още 500 души застанаха зад почетния председател. Последва шествие с плакати "ДПС без Пеевски!", а по-късно с ключар влязоха и в централата на партията, тъй като беше заключена.

Според Чакъров кабинетите са били празни, а документацията на цялата партия липсвала.

Последва отговор от председателя на ДПС Делян Пеевски. Той обяви, че никой не може да спре новото начало.

„Продължаваме с екипа ми, с изпълнението на ангажиментите си за Новото начало, в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората“, написа Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
0
 
! Отговори
НА преди 1 месец
*** И КРИЛЕ ДА МУ ПОКАРАТ ПАК ПЕШ ЩЕ ХОДИ
68
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
превратът към Делян Пеевски няма да е успешен Той е българският Тръмпподкрепям легитимно избраноTo ръководство Ha ДПС Делян Пеевски . в момента има опит, преврат срещу Делян Пеевски.
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган.Той за месеци каза на Пеевски феномен и сега го гони.Пеевски беше хубав като даваше собствени пари за младешкото Дъ Пс Е , а сега младите карабини се обърнаха срещу него.
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един объркан,да не кажа побъркан индивид, демонстрирайки някаква фалшива сигурност около себе си,се усмихва като щастливият луд от н-ската профилна болница.Д.П.отиваш си,това го разбра и го желае от сърце и бай Хасан,един от трудолюбивите поддръжници на ДПС-то на Ахм. Доган.
65
0
 
1
 
! Отговори
Отвратителен преди 1 месец
Двуног! Гушата до пъпа, а шкембето до глезените. Как ли пикае? За другото не питам! Мирише!
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски има мноооооого пари, в БГ-то какъвто иска, такъв ще стане. Преди имаше хора, които се вдигнаха на бунт, кога видеха, че стана шеф на ДАНС, ама те осъзнаха, че БГ-то си е мафиотска територия и се спасиха навреме. Сега сме "овча" територия с болни, стари и сакати "овце" - на у(от)миращите "овце" им е все1, кой е овчарят, съдбата е ясна. Освен да блеем на заколение, друго не ни остана.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Знаем как се присвояват бизнеси, сега видяхме как се присвоява партия
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
след като си искат дерибейте да го подкрепят, глупава работа, отвориха им очите , но смелост липсва
61
0
 
6
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 месец
Заслужили са си т. Лъстата кадъна, ще си я гкедат. Като дюган бей и взимаше парите всичко беше наред. Ред е на дпс да бъде занулено от собстврния им Феномен
60
3
 
6
 
! Отговори
Емо преди 1 месец
Пеевски беше хубав като даваше собствени пари за младешкото Дъ Пс Е , а сега младите карабини се обърнаха срещу него.... Учил съм с турци и знам ...
59
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идеята на Пеевски беше ГЕРБ и ДПС да управляват заедно и затова подмами Борисов ,като му обеща да е премиер. Баце затова разтури сглобката и изгони Мария Габриел. Шиши трябваше да осигури 41 депутата, а Борисов останалите 80.Затова Баце обикаляше селата и повтаряше: "Дайте ми 10% и аз ще съм премиер. Получи ги, но понеже си е глуповат, не прецени, че при ниска избирателна активност, тези 10% няма да му стигнат. В интерес на истината, Пеевски осигури обещаните 41+4 депутата ,но Борисов не получи заветните 80.
58
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ореолът на Доган, създаван години от ДС, се прокъса и вятър вее между двете му уши! Той е един ПОЛУЧАТЕЛ на Гърба на етноса им, добри хора са, но наивно го боготворят, а той урежда СЕБЕ СИ И ОБРЪЧИТЕ.
57
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДПС обучава членовете си в ....Турция. НЕЩО ИЗНЕНАДВАЩО?!?
56
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПЕЕВСКИ!! Направи за БГ повече отколкото доганчик, агент Сава, за 35 години създаване на ореол от ДС и КРАДЕНЕ НА БЕДНИЯ ИМ ЕТНОС!
55
0
 
5
 
! Отговори
До бахх преди 1 месец
Ами нали Уж ДПС Не е етническа партия?! А ДАЛАВЕРИ ТАМ БОЛ - ОЩЕ ДОГАН СИ КАЗА САМ ЗА ОБРЪЧИТЕ ОТ ФИРМИ.
54
4
 
1
 
! Отговори
Бахх преди 1 месец
Какво търси Пеевски в ДПС?! Каква му е далаверата?
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ваксина за дерибеи, унищожава ги до безкрай. Истината е такава турските мекерета наистина манипулират етноса обикновен и забогатяват на гърба им, последните 35г. нищо полезно, етноса отиде на гурбет в западна европа, сега се асимилира там т.е. няма са върнат, това добре, но тука нищо не остана, една пустош, чака се някой да влезе във владение и то чуждестранец.
52
1
 
8
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Айде на гювеча.....
51
5
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Kaква самодоволна мутренско-свинcкa физиономия. Скоро ще му секне усмивката.
50
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла България подкрепя другаря Пеевски. Турците като не им изнася да си ходят в Турция. Никой не ги е вързал тук насила. Те сами са се вързали да са роби на Доган и още 10 човека покрай него да ги правят милиардери.