Денков: Никога не съм работил с Ненчев

Главчев добави, че са спазени всички процедури по назначаването
23 юли 2024 19:17, Инна Ангелова
37
Денков: Никога не съм работил с Ненчев
Снимка: БГНЕС

“Никога не съм работил с Николай Ненчев, така че няма как да коментирам неговите качества, не съм участвал в процедури, в които да съм го предлагал”, каза Николай Денков по повод назначаването на Ненчев за временно управляващ посолството на страната ни в Украйна.

По-рано днес държавният глава Румен Радев призова Министерството на външните работи стриктно да спазва Конституцията и установените процедури по определяне на ръководителите на българските посолства в чужбина. Позицията беше изпратена до медиите от прессекретариата на президентската институция, припомня БТА.

Радев посочва, че по време на правителството „Денков-Габриел“ настойчиво му е било предлагано да назначи за български посланик в Украйна Николай Ненчев.

“Категорично отказах, тъй като въпросният кандидат не притежава необходимите професионални качества и подготовка за този важен пост“, посочва Румен Радев.

Служебният премиер Главчев как, че процедурите по назначаването на Ненчев за временно управляващ посолството на България в Украйна са спазени.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Главчев е олицетворение на хората ,които са на ръководни длъжности ,които не са им по "мяра".Оставам с впечатление ,че го е обзела заразната болест на неговия вожд и счита високите ръководни функции ,които са му възложени като роля на шут. Няма по- жалко нещо ,от индивид ,който "става за всичко" и дори се гордее ,с това ,че може да изпълнява всички функции . Поради тази причини ,сме сигнали дотук.Все повече се убеждавам ,че единственият ,който си е на мястото е Президента.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другаря Президент усложливо премълчава че предложението за Ненчев да е посланик е на другарката Мария Габриел а не на Денков.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
главчев непрекъснато се обяснява, защото е назначил поредния некадърник на борисов
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков, скрий се бе, постоянно изскачаш като играчка на пружина - каквото и събитие да има, ти се навираш пред камерите и започваш да си декламираш стихотворението за краставицата. Но това няма да върне златното ти време, когато ГЕРБ те назначиха за служебен миниспър-председател на сглобката и Ники няма да пътува повече за наша сметка, ако иска да е "известен", ще си плаща като поп.
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой от двамата лъже. Нещо този път мисля, че е Радев. След публичната му излагация пред Зеленски, Украйна му стана като стар мазол. Я му стъпят на него, я го заболява много.
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Kaтo мuнucтъp, Heнчeв cтaнa uзвecтeн c gвe нeщa. Пъpвoтo e geтo щeшe ga cтяra флoтuлuя ga нanagaл Пyтuн?! И втopoтo e geтo nog nът u нag nът paзnpaвяшe вuцa, kak ce e'в'e cekpeтapka... Toлkoз зa нuвoтo мy нa koмneтeнтнocт.
29
0
 
4
 
! Отговори
Киро брейка преди 1 месец
Перукан да си остане в окраина, доброволец
28
0
 
6
 
! Отговори
Бaй Kypтu преди 1 месец
E na тu нaлu caмo nътyвaш, curyp зaтoвa...?
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе Денков, спри да се оправдаваш като някой пубер! Да беше работил с Ненчев уе!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалка персоно си ти Денков , жалка , но невъобразимо нагла твap , от тия тихите води със скритите водовъртежи .
25
0
 
6
 
! Отговори
до ПроСоТо-24 преди 1 месец
Аз му викам АМ-ГЪЛ...герой от филма "Властелинът на пръстените".А също така му викам въздушно капкова САПУНЕРКА ...
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То па едно работене
23
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Всеки си има "прекор"..Аз също..Но няма по-точен такъв от този на Денков-"МОЛЕЦА" !Перфектно пасва и на вида му,и на манталитета му,и на битието му...
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Плъха след като съсипа образованието се зае и с политиката.
21
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На снимката Плъха в стойка Чапла.
20
1
 
8
 
! Отговори
Само да вметна преди 1 месец
И как ще си " работил", с когото и да било Другарю Денков!-:) Едно канцеларско мишле,какъвто си бил,няма как да стане " политик"! Ти имаше " шанса", че Някой трябваше да " оглави" и пази интересите на Морето и Американофилските му възгледи! И много си повярва мисля!!-:) Другарю Денков.След предстоящите Избори.Ти ще се затриеш ! След новите избори,нито ГЕРБ,нито ПП и ДПС,ще са някакъв " фактор" в Политическият живот на България!!-:) Хайде Замълчи вече!!!Мисията Ти Приключи!-:)))
19
3
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 1 месец
А онази противна и продажна мижитурка Тагаренко, защо не иска да ходи в Киев?Нали си е много близък със Зельо Наркомана?Трибунал трябва и за тримата предатели-Тагаренко ,Ненчев и Денков.
18
3
 
10
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Че .то с Ненчев никой никога не е работил бре ,академико по перилни препарати.Ненчев е обикновен измамник от ямболските села.Изкарал 7-8 години в ФАЩ със стипендия от Сорос.Първата му работа като министър беше да предаде на краварите списъците с българските разузнавачи зад граница.Сега си е сложил перука като Боби Михайлов ,налял е бузи до рамената и си търси нови господари.Този подлец е предложение на ФАЩ ,какво го увърта сап.унджията?
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
денков и петков, убийци!
16
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Денков и така нищо не работи, откакто се мотае в политиката, само лети.