Главчев се огледа в двама-трима министри

Имена обаче не спомена
23 юли 2024 12:47, Александър Попов
16
Главчев се огледа в двама-трима министри
Снимка: БГНЕС

Всички министри се справят добре, двама-трима, може би, според мен, не толкова добре. Имена няма да споменавам. Това заяви служебният министър-председател Димитър Главчев по време на живо излъчване във фейсбук страницата на Министерския съвет, където отговаря на въпроси на граждани и медии.

На въпрос кого от сега действащите министри в служебното правителство би сменил, той отговори: „Може да не ми се налага никого да запазвам или да сменям. Мога да ви отговоря шеговито, дано да се разбере шегата – на първо място бих сменил външния министър. Шега, в която има и доза истина, все пак е добре някой от кариерата да бъде външен министър“.

Попитан имало ли е политически лидери, които да са се опитвали да му оказват натиск, служебният министър-председател каза: „Не е имало такива. Аз си говоря с всички политически лидери, нормално е. Някой се е обаждал да запазя някого, и то по такива чисто човешки причини. С различни лидери съм говорил. Не говоря за назначения въобще, и то на доста ниски нива – на нива заместник-областни управители, ей такива неща“.

„И президентът Радев не се е намесвал, а той ме е назначил. Не се е намесвал никого“, допълни още премиерът.

По повод на смяната на началника на Държавния авиационен оператор, служебният премиер уточни, че това е станало по предложение на служебния министър на транспорта и съобщенията. „Иска се съгласуване от министър-председателя и то е получено. Имаше ситуация, заради която аз се съгласих на това предложение“, уточни Димитър Главчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Димитър Главчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Братята гъеци си уволниха цялата корумпирана полиция, но те не са садомазохисти!
13
0
 
1
 
! Отговори
Уточнение : преди 1 месец
Главанавчооглу ги огледал отвсякъде и после им казал :"Можете да се обличате..."
12
1
 
6
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Христо кеша и киретата претаковаха конституцията за дани управлява -дпс , с герб през служебният кабинет - колко е тъжно да си жьлтопаветник
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Както казват във ДПС ,***.Издънка до издънка и пак те гледа нагло без да му пука.На Борисов се е метнал.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОЙ прецака конституцията за да ни управлява тая гербоиден тъпагьоз???
9
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 месец
ще се радвам още повече палчета надоло да виждам срещу коментарите на реалността за да се докаже, че в Бг - то преобладава простолюдието, чалгарията и малоумието ! Ние сме най-лошото което може да случи на Европа като най-интелигентен континент, по-лошо дори от напливът на терористи от мюсюлманският свят !
8
5
 
6
 
! Отговори
До 6 анонимен преди 1 месец
Аз зная ! Защото ГЕРБ е създадена от неприятни хора, които за да им е приятно рекетираха и текетират и днес българите които се слават като мазохисти и глYпаци !
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А бе нали уж ГЕРБ ги Славчу ги изчегърта, що пак ни управляват ?
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой знае ли защо всички неприятни са в ГЕРБ ?
5
1
 
12
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
Изказ на завършен глYпак под контрол ! Щял да се пошегува, как не го досрамя да го каже, той на ШЕГА ЛИ Е СЛОЖЕН ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ? Значи има 2-3 от които не е доволен но няма да ги смени защото ЯВНО НЕ МУ РАЗРЕШАВАТ СМЯНА на този неадекватник Главанак ? С такъв отговор в никоя цивилизована държава този паля4о няма да прекара повече от един ден на постът си, но това е България и тя е позната като държавата с НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ПРОСТОТИИ !
4
1
 
9
 
! Отговори
Главчев завинаги преди 1 месец
Браво.Главчев е чудесен стратег.Всякакаш имам дежа ву от САЩ 94.Димитър Пенев така говореше за мачовете.Един двама не играли добре, но всико било окей.
3
2
 
17
 
! Отговори
обективен преди 1 месец
Главочев ако скочи от някой виадукт ще е най-полезен за държавата ни !!!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Друго си е сам да се поФалиш. Хората го плюят, ама той си слага добри оценки. Всичките сте за смяна, не само двама-трима.
1
2
 
13
 
! Отговори
Най-добре преди 1 месец
Е Главчо да си ходи.Макар,че този смехурко не заслужава да е шеф на Сметната палата.