Етиен Леви разочарован: Психиката на хората в парламента е увредена

Някои хора чувстват НС като бащития, посочи музикантът
44

И 50-ият парламент ще бъде с мното кратък живот. В него попадна и известният музикант и музикален педагог Етиен Леви, който даде равносметката си за краткото си време като народен избраник.

"Бил съм избирател дълго време. Когато няма добра политическа воля, няма как да се сформира правителство", посочи Леви в "Денят ON AIR", който вече два месеца е част от Народното събрание (НС).

"Обединението прави силата" трябва се обърне, смята той.

"Силата прави обединението" и бизнеса. Има хора, които от 25-30 години са там и в парламента се чувстват като в бащиния. За мен това място е свято. НС е доста сериозна школа и го сравнявам с две Магнаурски школи. Можеше да се направи правителство. Очаквах чудо. Политическата воля попречи", обясни Леви пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира и защо се разпадна партия "Величие"?

"Някои казват, че сме отстъпници - няма такова нещо. Имаше определена група от хора, които подадоха заявление, че искат да бъдат независими в парламентарна група и изказаха недоверие към останала част", посочи гостът.

"Имаше много намеси. Разцеплението е планирано. Имало е определени интереси и хора, които не са очаквали, че ще излязат непознати за тях депутати. Ние влязохме с ясно мисъл - да работим за обществото. Една част от депутатите на ПГ на "Величие" не са били удобни. Няколко депутати се подложихме доброволно на детектор на лъжата. Почтен съм. Психиката на хората в парламента е увредена. Предложението за Комисията, която да разследва Ивелин Михайлов, дойде от партия "Възраждане", подчерта той.

Относно дискутирания заговор да се свали Рая Назарян от председателския пост в Народното събрание, Леви заяви, че президентът Румен Радев трябва да се намеси.

"До този момент г-жа Рая Назарян си върши чудесно работата. В доста от случаите председателят на НС се явява като умиротворител. Хората се умориха от политици, които си гледат частните партийни интереси", категоричен е депутатът, който обяви, че вратата към "Величие" е затворена.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Moжe ga e Moшe, нo e тoчeн u в cлyчaя e npaв. Пogkpenям ro!
38
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Момче,много добре си забелязъл,как се държът във парламента,САМО,ЧЕ ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ,КАТО НЯКОЙ СА НАПРАВО ВУЛГАРНИ,НАГЛИ,БЕЗКРУПУЛНИ
37
1
 
3
 
! Отговори
Само питаме: преди 1 месец
АБЕ, ЗАЩО ВСЕ ЧЕНГЕТА И ДОНОСНИЦИ ПОДБИРАТ ЗА ТОЯ ПАРЛАМЕНТ, БЕ.....ХАХАХАААА....
36
3
 
3
 
! Отговори
Магелан преди 1 месец
Шок и ужас.Еврейчето откри топлата вода.Има хрантутници в парламента от 24,30 от ДПС,БСП и някой по стари партий който се вживяват че са незаменими и всеки следващ парламент не може без тях.И по важното е че има много от депутатите който трябва да минат психотест .Защото се държат неадекватно и със сигурност ако се подложат на тест мястото ще им е в лудницата.
35
2
 
2
 
! Отговори
Така е .. преди 1 месец
До Пловдив 6 Израел избива деца в Палестина , Русия изби един милион руснаци и украинци и те така. И-зр-оди.
34
0
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 месец
Етиен , чак сега ли го разбра ?Там е развъдник на безсмислени идеи и закони , които винаги са във вреда на народа. Сега предлагат невъзможен начин за плащане на такса смет. Какво и е на досегашната ?Едно нещо колкото е по просто , толкава е по работещо.Да се чуди човек как им идват такива г-лу-пос-ти в главите.Целта е да ни е максимално гадничко.И после се чудят защо има толкова малко гласуващи.
33
1
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
До АнгелинаНеуважаемият другар и виден престъпник Панайотов винаги е принадлежал към утайката на обществото. Колко по-ниско да падне?
32
1
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
До музикантИмето му е Панайотов. Той няма име, презиме и фамилия. Той е неуважаемият другар и виден престъпник Панайотов.
31
1
 
6
 
! Отговори
музикант преди 1 месец
Разочарован съм от Етиен.И той се поддаде се на лакмията.Алчен...и вече недостоен,като надполковника,забравих му името вече...
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я си бери лайката бе предател долен, ти си същия като покойник Марков и Дарин наемника заключен в Хамбара Неофит Рилски, агент на ДС, доносник, прайте там партийка "Двуличие" наесен и да се приключва с Вас Предателите на ПП" Величие" всички се побирате в една тоалетна чиния, на следващите избори само ще пуснем водата
29
2
 
8
 
! Отговори
дедо ви преди 1 месец
като му знам блудкавото музикално *творчество* си представям къв политик ше е
28
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ама разбира се, трябваше да се направи сглобка, че 4 години всеки месец хубава заплатка за нищонеправене, ето че има полза от изборите, в този парламент влязоха най-после величавите, дето щяха толкова велики неща да правят, видяхме ги що за стока са само за месец, ДПС се разцепи, Нинова подаде оставка, ИТН отново проявиха своя конформизъм и в следващия парламент сигурно ще са аут
27
3
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 1 месец
Защо се дава думата на този престъпник?
26
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мъж с конска опашка и сектант говори за увредена психика. Спорно чия психика е увредена.
25
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Можеше просто да се прегледаш при психиатър, за да го разбереш, нямаше нужда да ходиш в парламента, за да го доказваш.
24
1
 
12
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Не падай на нивото на Марков ,Леви!!!Жалък *** си!.Ти влезе в НС ,заради Ивелин Михайлов и неговата партия. Тези ,които са причина за "планираното разцепление" са Марков ,Василева и онова "момчето с дебелия врат за всичко "от Пловдив.
23
8
 
5
 
! Отговори
Юда преди 1 месец
До 18. Защото гнусните миризливи арабски първи започнаха и избиха невинни евреи. Затова.
22
1
 
12
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Откри ли студената вода, оххлюв? Ние, нормалните българи, отдавна го разбрахме.
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека Николай Марков създаде Партия от рода " Обединение за защита от Сциентологията" - гарантирам му доста гласове ако добре обясни на хората какво е Сциентология, тайните и организации вкл. прикритите орг., концертите които са обсебена от тях (мениджмънт, персонал). В Германия пишат че UPS, Douglas's ......и др. са пренаселени с такива. И тук в България, Създателя Ивилин е само капчица от отровното Сциентоложко Блато
20
1
 
18
 
! Отговори
Поредния АГЕНТ НА ДС преди 1 месец
Точно АГЕНТ Панаьотов ли, точно той ли ще се възмущава и ще говори за нормалност. Този имдивид, който е топил хората, съсипвал е кариери и семейства. Обричал е хората с доносите и клеветите си, точно той ли? Поредния гювечар, който иска да смуче от гърба на народа, жалъл ***! Няма морал, себеуважение и достойнство. "Депутат" от най-жалката и мизерна партийка, които приклчиха безславно...