Етиен Леви разочарован: Психиката на хората в парламента е увредена

Някои хора чувстват НС като бащития, посочи музикантът
44

И 50-ият парламент ще бъде с мното кратък живот. В него попадна и известният музикант и музикален педагог Етиен Леви, който даде равносметката си за краткото си време като народен избраник.

"Бил съм избирател дълго време. Когато няма добра политическа воля, няма как да се сформира правителство", посочи Леви в "Денят ON AIR", който вече два месеца е част от Народното събрание (НС).

"Обединението прави силата" трябва се обърне, смята той.

"Силата прави обединението" и бизнеса. Има хора, които от 25-30 години са там и в парламента се чувстват като в бащиния. За мен това място е свято. НС е доста сериозна школа и го сравнявам с две Магнаурски школи. Можеше да се направи правителство. Очаквах чудо. Политическата воля попречи", обясни Леви пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира и защо се разпадна партия "Величие"?

"Някои казват, че сме отстъпници - няма такова нещо. Имаше определена група от хора, които подадоха заявление, че искат да бъдат независими в парламентарна група и изказаха недоверие към останала част", посочи гостът.

"Имаше много намеси. Разцеплението е планирано. Имало е определени интереси и хора, които не са очаквали, че ще излязат непознати за тях депутати. Ние влязохме с ясно мисъл - да работим за обществото. Една част от депутатите на ПГ на "Величие" не са били удобни. Няколко депутати се подложихме доброволно на детектор на лъжата. Почтен съм. Психиката на хората в парламента е увредена. Предложението за Комисията, която да разследва Ивелин Михайлов, дойде от партия "Възраждане", подчерта той.

Относно дискутирания заговор да се свали Рая Назарян от председателския пост в Народното събрание, Леви заяви, че президентът Румен Радев трябва да се намеси.

"До този момент г-жа Рая Назарян си върши чудесно работата. В доста от случаите председателят на НС се явява като умиротворител. Хората се умориха от политици, които си гледат частните партийни интереси", категоричен е депутатът, който обяви, че вратата към "Величие" е затворена.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
18
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Леви се оплаква по медиите, че го били наричали еврейска cbиня. Ама да се замисли дали пък хората не са били донякъде прави. Той винаги ли си държи уважително с всички? Да, съгласен съм, че много голяма част от депутатите са ***. Ама пък да твърдиш, че всички са такива, само ти не си такъв... Просто не става така.
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То се вижда, че е уверена, но щом няма лимит за престой в НС, те са монопол и ще са депутати доживотно. В 2 секции се кандидатират, за застраховка, че ще влезнат в НС. Кой ще ги бутне? Те си са направили условията в тяхна полза.
17
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Грозник, кажи защо избивате беззащитни палестински деца?
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Скрий се бе, гнусен еврей.
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Вежди Рашидов поне има някакво признание.
14
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този жалък човечец защо не си признае, че отиде заради кюфтетата? Няма нужда да се прави на геополитик от световна величина
13
3
 
4
 
! Отговори
до 11 преди 1 месец
знаеме, щото сме чели АвтоБиографията на Хари, той там ги разказа всичките тези неща, щото реално скъса с Кралската фамилия, особено с написването на тази книга - ПоЮдеичени са като реално Ениичери служещи на Висшите си Господари!!
12
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тоз арменски чужденец що тръгнал да дава акъл на българите ??
11
3
 
4
 
! Отговори
А Знаете ли преди 1 месец
че Принц Чарлз, в момента Крал Чарлз, 1948 е Обряязан Лично от Официалният Мохел на Еврейската Общност в Лондон. НеЗависимо от Съпротивата на Даяна и 2мата Уилям и Хари също били Обряязани. Новият Премиер Стармър вече даде Интервю в което в Подробост Обяснява Еврейските Традиции в Семейството си - и сина и жена му имат Израелски паспорти, за него самият не е ясно. е както виждате не е само Зеленски, цялото Украинско Правителство и Целият Кабинет на Байдън.
10
5
 
19
 
! Отговори
Христо преди 1 месец
Тоя евреин ,как се пенеше как защитаваше убийците на палестинските деца ..и той тръгнал да ми говори врели некипели.Гледах го в едно предаване с Тодор Ангелов,беше бесен от истината крещеше като амави.
9
8
 
8
 
! Отговори
До 6 преди 1 месец
Твой щте роднини явно са от Хамас.. Кво търсиш в Пловдив?
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И твоята също,щом си дал дума да си " депутат", в една " партийка" пръкнала се в нета и фейзбук!-:( Ти самиятси за съжаление!!-:(
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шо бе , шoпapът Марков нали щеше да ги ремонтира и вкарва в норми още първия ден и със само един депутот дори и лично им бил подготвил дезинфектанти разни за обезпаразитяване от пороци .
6
8
 
20
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
Каза човека на който роднините му от Израел убиват деца всеки ден в Палестина .
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То да е само там...
4
4
 
10
 
! Отговори
Един там преди 1 месец
Този *** Господ ще го съди за това че излъга народа!
3
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ТОЗИ ПЪК КОЙ Е ХАХАХАХА ЖАЛКИ АЛЧНИЦИ НАСТАНИЛИ СЕ В ПАРЛАМЕНТА ГНУС СТЕ КАКВО РАБОТИТЕ НИЩО НО ПОЛУЧАВАТЕ
2
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Психиката на тез в Министешрския съвет е увредена!
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дърт еврей и пенция влачи и заплата влачи :)))