Кирил Петков: "Възраждане" вкарва сегрегация като по времето на Хитлер

Според него Костадинов е създал фалшив проблем с пропагандата в училище
24 авг 2024 14:27, Нели Христова
410
Кирил Петков: "Възраждане" вкарва сегрегация като по времето на Хитлер
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков остро разкритикува лъжливите внушения на "Възраждане", че българските ученици ще бъдат учени на хомосексуализъм, предаде БГНЕС.

Петков обвини "Възраждане", че са създали фалшив страх в много хора, че в училище има „хомосексуална пропаганда“. За целта те са прокарали един "фашистки" текст, както той го определя, в образователния закон

"Реално "Възраждане" използва децата и училищата, за да направи своята политическа пропаганда на база на страх. Създаде изкуствен проблем, за да раздели обществото, и засили противопоставянето между хората. Те в това са най-добри", каза той.

Петков припомни, че по-рано от партията на Костадин Костадинов са плашели хората с вредите от ваксиниране, с изпращането на български войски в Украйна, за еврото и т.н.

"Сега за тези избори си измислиха „хомосексуална пропаганда“ за децата ни в училищата – нова линия за разделение. За съжаление успяват да хванат хората на въдицата всеки път", каза Петков.

Той посочи и защо ПП-ДБ са гласували срещу промените, предложени от "Възраждане" в образователния закон.

"Гласувахме срещу този закон защото "Възраждане" заложи фашистки текст, който за пръв път включва „нетрадиционна сексуална ориентация“ като определение в български закон. Това няма нищо общо с децата ни. Проблемът е, че за пръв път в най-новата ни история през закон се вкарва сегрегация като по времето на Хитлер. Веднага след като го наложи този закон, "Възраждане" направи списък от 800 учители и ги определи като престъпници или перверзници, които искат да объркат децата ни", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от Избори 2022
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Cъмнявaм ce в gocтoвepнocттa нa тaзu "uнфopмaцuя" oт Дoйчe Beлe?3a вcuчku e яcнo, чe Kupo Лuтмyca нe мoжe ga cъcтaвu u възnpouзвege тakoвa uзpeчeнuе! Oщe no-мaлko члeнopaзgeлнo...
339
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тук се трият коментари по указания от татко Петко.
338
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро ,я питай твоя приятел Зеленски да ти подари някой кристал )
337
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поздравления за Възраждане, сегрегацията я прави лек.ето Кирил Петков!
336
0
 
23
 
! Отговори
ЪхЪ преди 2 седмици
До Съдете Костадинов!!! А когато изтекоха лични данни от НАП на хиляди хора кого осъдиха??? Много ли ви е неудобен Костадинов? И нямат ли право родителите да знаят какви са убежденията на учителите, които учат децата им? А!!! Или това не е политкоректно???
335
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тричане трябва за тез даскали те другите да знаят какво следва като се опитат да наглеят на гърба на децата
334
0
 
12
 
! Отговори
Про100то преди 2 седмици
От де е научил таз дума ?
333
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро вашите възгледи са фашиски ,не на възраждане ,вземаш пример от ЕС там възхвалят Хитлер долу ПП предателите на България
332
0
 
22
 
! Отговори
Извод преди 2 седмици
Даскалите от този списък сами са заявили личните си данни, но са мислили, че само Големи братя от Запад ще прочетат списъка и ще облагодетелстват записаните в него. Надявали са се, че той няма да попадне пред очите на данъкоплатците, благодарение на които получават заплати всеки месец и на чиито деца преподават.
331
1
 
17
 
! Отговори
До 350 преди 2 седмици
До Съдете Костадинов!!! - Да знаеш в кое училища работят такива учители НЕ Е нарушение на закон. Нали избираш къде да запишеш детето си?
330
0
 
16
 
! Отговори
Никога преди 2 седмици
не им повярвах, като им прочетох биографиите беше ясно, че обслужват определени кръгове. Изобщо не бяха нови лица, от години са вършели в България под чадъри на НПО-та. Другите някакви провалили се на Запад "бизнесмени и политици". Откъде пари за протести всеки ден месеци наред. Идват за малко да краднат каквото могат и си заминават по островите, според записите на Радостин Василев. От години истински партии не могат да минат бариерата. Първата работа на Киро беше да си облекчи режим на добавки.
329
1
 
22
 
! Отговори
помнещ преди 2 седмици
Виж сега Кире Чичовото! Ти самият се Пръкна от НИЩОТО! Повярвахме ти в началото.Че "уж" щеше да се "бориш" срещу МУТРО Комуниста Борисов!А ти какво направи? Припомням само! Гушна го,изпра го И го изглади !! И сега да Оплюваш партия,която Не е Управлявала до сега,е Кощунство от твоя страна! Аз лично,ще гласувам за Възраждане! А ти Американофиле ДОЛЕН,ме Хвани за Дедовия!
328
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Костадинов,сравнение с един премиер си е доста по бял
327
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Демокрацията е тез дето летим във висините , за вас долу остават изненадите !
326
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Хич не съм наивник , виж вица : Вървяла си лисицата и видяла че гарагата лети назад -ти що летиш назад ? Ми демокрация както искам ще си летя . И лисицата тръгнала назад , но докатао сис вървяла и мечо я пранал и изненандал , обаче лисицата упорита и продължава да върви назад .. през това време кумчо вълчо я изненадал и после и зайо -байо . През това време лисицата взела да се оглежада за гаргата и като я водяла и рекла -лед за да ти страша главата ., кава е тази демокрация ? Гаргата и казала -
325
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Долния е наивник . Демокрацията омря . Сега е диктатура на глобалистите. Съобразявайте се . Моля.
324
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Главен редактор на Днес.бг *** .Тел обявен от Сайта : 0888129871 -ми питайте го , интересувайте се защо трият коментарите Администраторите , все пак сме демокрация който иска може да заведе дело и така задушевно да си говорят чрез адвокатите . 21 век сме ) В спора се ражда истината )))
323
0
 
22
 
! Отговори
Груйо Михалов преди 2 седмици
Не знам сина на Мъск се напри на жена с медикаменти сега не може да стане пак мъж безвазвратно е загубил мъжкото .Детето нито жена е нито мъж .Това не е като модни дрехи да ги хвърлиш като им мине модата . Доста деца на запад заради модата се подложиха на хормони и сега са развалини във здравно и психологическо отношение. Трябва да се внимава със децата . Да ги учат на Кама сутра и предпазване , но не и на хормонални метаморфози на пола .
322
2
 
26
 
! Отговори
w преди 2 седмици
Нямат ли право родителите да знаят, дали детето им е при учител-пропагандатор на ЛГ....
321
30
 
7
 
! Отговори
Съдете Костадинов!!! преди 2 седмици
Списъкът е разпространен именно от Възраждане и то с адресите и местоработата на хората! Това е злоупотреба с Личните данни и в Европа, който съзнателно предаде на трето лице необщодостъпни лични данни на голям брой лица, без да е упълномощен за това, се наказва с лишаване от свобода до 3 години или глоба. Учителите, чийто лични данни са разпространени от Костадинов да го съдят!!!! Ако българския съд не го осъди, да го съзлдят в Страсбург! Поне 3 години Затвор ще му дадат от Европейския съд!!!