Кирил Петков: "Възраждане" вкарва сегрегация като по времето на Хитлер

Според него Костадинов е създал фалшив проблем с пропагандата в училище
24 авг 2024 14:27, Нели Христова
410
Кирил Петков: "Възраждане" вкарва сегрегация като по времето на Хитлер
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната-Демократична България" Кирил Петков остро разкритикува лъжливите внушения на "Възраждане", че българските ученици ще бъдат учени на хомосексуализъм, предаде БГНЕС.

Петков обвини "Възраждане", че са създали фалшив страх в много хора, че в училище има „хомосексуална пропаганда“. За целта те са прокарали един "фашистки" текст, както той го определя, в образователния закон

"Реално "Възраждане" използва децата и училищата, за да направи своята политическа пропаганда на база на страх. Създаде изкуствен проблем, за да раздели обществото, и засили противопоставянето между хората. Те в това са най-добри", каза той.

Петков припомни, че по-рано от партията на Костадин Костадинов са плашели хората с вредите от ваксиниране, с изпращането на български войски в Украйна, за еврото и т.н.

"Сега за тези избори си измислиха „хомосексуална пропаганда“ за децата ни в училищата – нова линия за разделение. За съжаление успяват да хванат хората на въдицата всеки път", каза Петков.

Той посочи и защо ПП-ДБ са гласували срещу промените, предложени от "Възраждане" в образователния закон.

"Гласувахме срещу този закон защото "Възраждане" заложи фашистки текст, който за пръв път включва „нетрадиционна сексуална ориентация“ като определение в български закон. Това няма нищо общо с децата ни. Проблемът е, че за пръв път в най-новата ни история през закон се вкарва сегрегация като по времето на Хитлер. Веднага след като го наложи този закон, "Възраждане" направи списък от 800 учители и ги определи като престъпници или перверзници, които искат да объркат децата ни", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от Избори 2022
Йотова: Включването на учители в "черни списъци" е фашизъм
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
18
 
! Отговори
хахаха преди 3 седмици
асенчо не зима отношение да не го обвиним че защитава своите ( сещате се кои )
19
3
 
3
 
! Отговори
Европедерас преди 3 седмици
Сички да си турат хаштак #АзСъмСТях да сапортнеме тичарите!
18
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ако продължава да се обяснява и тези, които не знаят и изобщо не се интересуват ще разберат, че ПП на Петков искат гей пропаганда в училище и даже в детските градини, защо иначе са се подписали тези учители в списъка, сблъскаха се с общественото недоволство и вече ще дават под съд, това дори е по-лошо, никой няма да си даде детето да го обучава учител, който прибягва до съда
17
3
 
12
 
! Отговори
Горкият преди 3 седмици
Той не знае, че елитът на Хитлер са еднополови. Да види архивни снимки от ВСВ и мъжете в роклички. Не знае и прякорът на Хес. При пожарът в в Райхстага 1933 г. горят медицинските досиета на еднополовите. Отрицателна селекция на елита. Освен че не разбира от финанси, не е запознат и с историята.
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е нов вид политическо самоубийство.
15
28
 
2
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Страхувам се, че България може отново да изпадне под влиянието на Русия. По-добре дъщеря ми като стане на 14 години да може свободно и демократично да си ампутира гърдите и да си смени пола да стане мъж ако така е решила и да живее щастливо, отколкото да изпаднем под влиянието на Русия и дъщеря ми да изнемогва да сглобява денонощно снаряди в подземията на путинските военни заводи на коричка хляб и чаша вода дневна дажба.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
донякъде е прав,ама като си представя някоя учителка финансирана от фондациите му,да казва на момиченцето ми да не носи панделки и рокли защото така ще има повече приятели като стане момче,какво?
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Абе иллитерат що не се явиш пред родителите да те личуватт?
12
2
 
25
 
! Отговори
ПП Родоотстъпници преди 3 седмици
ПП прокарват всячески всякаква западноевропейска пропаганда, лгбт и всякакви извращения. Не харесвам и изостаналите във времето русофили, но се чудя ще имаме ли някога истинска българска патриотична партия, която да не се върти около далавери и ще имат ли акъл българите да гласуват за такава, но не визирам примерите с Атака, НФСБ, Величие и подобно, защото те само опозориха термина патриотизъм. И от друга страна да не бъдат изостаналите и затворени в себе си, просто да отсяват западните глупости
11
1
 
14
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 3 седмици
да питам , тва думи на кико ли са или на лена и баща му ? щото знаем че в мисленето и изказа хич го няма .
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Спецов е *** на кокорчо има оперативна информация
9
25
 
2
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Мене западните идеологии и ЕС по ме кефат. По-добре джендьр и гей отколкото залухан ceлски русофил. Аз искам да карам биемдаблю и мъсидис-бенц, а не москвич и лада.
8
2
 
29
 
! Отговори
Ддд преди 3 седмици
Не мога да повярван Киро, хората като него, НПО-та като Ам. за България и Прокопиев какви глупости пробутват на народа. И ако си мислят че някой им вярва, значи още повече са заблуден отколкото си мислех!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ти ще си следващия арестуван след бойко борисов , който ти арестува
6
2
 
30
 
! Отговори
Киро тъпото преди 3 седмици
Не знае какво е сегрегация! Киро, Кироооо Шиндлеров!Децата ти какъв пол са?Не ни разигравай сценки, колко бил ужасен от пропагандата? Долен, пропаднал! Макаренко, къде си?
5
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Поредният предател, изъъъкал се на родна земя. Про100 Киро никога не е защитавал интересите на БГ
4
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Той Кокорчо не крие че е на левия, бряг всеки ден го виждат с *** качите му в, София
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези ще минат 4%?
2
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро дали си е изяснил понятието сегрегация? Повече на политизиране го избива и редовното плюене по противника.
1
1
 
23
 
! Отговори
Шушумига преди 3 седмици
А вие сте ***. . .