Доган останал без ток и интернет в сараите

Четвърти ден поддръжниците му го пазят
1 сеп 2024 16:00, Нели Христова
141
Доган останал без ток и интернет в сараите
Снимка: БГНЕС

Четвърти пореден ден членове и симпатизанти на ДПС са пред резиденцията в Росенец. Те споделят, че през вчерашния ден е бил спрян токът и интернета в имота. Всички са разтревожени за сигурността на почетния председател на Движението Ахмед Доган.

"Тук сме, защото от четвъртък насам имаме сериозни опасения и сериозен сигнал за здравето и сигурността на Ахмед Доган", заяви Севим Али.

"Господин Доган е тук, в отлично здраве, каза още народният представител.

Попитан за това как ще бъде решен казусът с регистрацията на партията, Севим Али отговори: "Няма ДПС-Пеевски, има едно ДПС и то е на Ахмед Доган. Колегите, които отиват в РИК имат пълномощно от председателя Джевдет Чакъров".

На място в Росенец има и други народни представители, които влизат и излизат от резиденцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от Политика
Пред ЦИК вече се заформи опашката, първи са ДПС на Пеевски
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Който не си плаща тока така става.
17
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Не съм съгласен. Туснете му тока. Как ще си брои краденото. Четете в ПИК.
16
7
 
3
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 седмици
И да видим сега какъв цирк ще спретне ортака на Доган Пеевски.Защото в последните няколко години Доган си посвети предните срамни части на задните срамни части на турският фашист Пеевски. Турците влезнаха вече във фималната птава пред Титаническа Българска Шипка.И тук им е проблемут,защото този път руснаците няма да могат да ги освобождават турците от мъстта ни ,тъй-като сме със Великите Съединени Американски Щати. Сбогом СССР! Сбогом Турция!Сбогом Сърбия!Сбогом Гърция!Сбогом Македония !
15
2
 
15
 
! Отговори
Ба х ти ци гойнеро преди 2 седмици
4иFутската Д1ржава която един д1рт хомосексуалит и терорист Неможе да изгони от чужд имот.
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Верно ли? Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахахахаха Закарайте 1 камион лед за уискито на Доган, бре!!!
13
0
 
27
 
! Отговори
Докога!? преди 2 седмици
За какво му е ток, хеле пък интернет. Важното е да не го оставяте без пиене. Тогава ще стане истински рисково за здравето на почетния. Защо една държава се занимава с драмите около един пенсиониран от години, доказано вреден, доказано крадлив и корумпиран бивш политик? Толкова ли е жизненоважно да знаем без какво е останал в окупирания чужд имот? В годините на т нар преход стотици си заминаха от студ и мизерия, други емигрираха от опустелия бостан, оставен именно от този и подобните му.
12
0
 
15
 
! Отговори
мак преди 2 седмици
Какъв ужас, без ток и интернет как ще управлява обръчи от фирми. Имаме си култ към личността за чудо и приказ. Само не разбрах, кой застрашава почетниия со-ол, може да е магнитен, вилнеещ по всички медии, кой знае. Или другите, изхвърлени от дпс.
11
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган да си отиде в къщи какво се е запънал в Росенец. Не може цял живот на чужда издръжка.
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БАЙ ДОГАНЕ- ОФЕКАЛИ СЕ- АМА МНОГО!
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
В Сараите, които всъщност за "База за водни спортове", изградена с финансирането на ЕС, има генератор 60 kVA.
8
0
 
15
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 седмици
Как да не се разплачем от тази трогателна лъжа за ултра педофила и убиец на жени Българки -османският комунист Ахмед Доган???
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Той е напуснал сараите с майбасите- с него и охраната- направо жив да го оплачеш тоя алкохолизиран почетен дъра бъра- КОЙ ГИ ИЗМИСЛЯ ТИЯ ЦИРКОВЕ- МНОГО ЖАЛКА РАБОТА!
6
0
 
22
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
закараите го в дръндар и там го охраняваите колко дни държавата се занимава свашите прос-то-тии какво чакате в бояна доган не е там или искате да награбитеблиндараната стая там са порциите и отчисленията това чакате а не доган
5
1
 
12
 
! Отговори
Мюмюн преди 2 седмици
Ще трябва да блъска на хамстера на телефона
4
0
 
25
 
! Отговори
Шушумигата преди 2 седмици
Ха ха ха, накрая Coпола сам ще си тръгне а привържениците му е най добре да се преориентират докато е време щото бащица без власт е като тесла без дpъжка, за нищо не става. Щом могат да го изгонят от така наречените сараи, значи вече е бита карта.
3
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не му свърши пиенето, това ще го съсипе.
2
0
 
38
 
! Отговори
Параграф22 преди 2 седмици
Къв е тоя Доган, цялата държава му се кланя. По-голям от Президента, Премиера и бившия пожарникар на държавата. Немога да разбера, ние свободна държава ли сме или сме васал на Турция или пък просто слуги на частна мафия?!? Аз ако не си платя тока - просто ще дойдат да ме отрежат. Ако не си платя ипотеката или наема - просто ще ме изгонят. Какви са тея циркове и сеири не разбирам?!? С какво право някой загражда парцел от парк на морето и става частна собственост?!? Какъв е тоя обръч от фирми?!?
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Доган какво търси в чужд имот