Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте

Държавата няма място в гащите на гражданите, смята медийният експерт
Обновена: 1 сеп 2024 10:18 | 1 сеп 2024 09:10, Петър Бойчев
114
Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте
Снимка БГНЕС

На политическия пазар има само стоки “втора употреба” или откровени ментета. Това заявява в интервю за „24 часа“ медийния експерт Георги Лозанов.
 

Той смята, че ако у нас не надделеят евроатлантизмът и върховенството на правото, ще дойде българският Путин и политическият пазар чисто и просто ще затвори, както стана в Москва.
 

Наивно е да се мисли, че “Възраждане” могат да се интересуват от нещо друго, освен от формирането на антизападно про-Путиново мнозинство в българското НС, смята Лозанов. Той се аргументира с приетия закон „пряко пренесен от Русия“. „Големият им пробив е, че привлякоха и политици, които се заявяват като евроатлантици“, смята Лозанов.  Етикетът “нетрадиционна”, вкаран в закон, е предупредителен изстрел от страна на държавата, че всеки, който не е хетеросексуален, е второ качество, твърди той.
 

„Това им даде кураж веднага да предложат следващия любим закон на Путин - за чуждестранните агенти, който вече ще даде основания за същински “лов на вещици”, смята медийния експерт. Така България щяла да кандидатства за членство в камерния клуб на “полезните идиоти” в ЕС, които подкрепят диктаторския режим на Путин.
 

Държавата няма място в гащите на гражданите, освен тоталитарната, която гледа да се напъха навсякъде, включително и там. Хитлер праща хомосексуалистите по лагерите, а в България през комунизма са изправени на съд, казва Лозанов.
 

И накрая припомня, че: „Политиците в парламента, както е известно, закон не ги лови, единствените, които могат да ги спрат, са избирателите.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Политика
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До СПОКО БЕ..... кога е ПУТКИНДЕН? Да излязат по площадите със знаменца всички ГейовеЛезбийки и с ЛезбоУсмивки и да гледат към великите ГейКомунВождове!
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На медиийния пазар пък има само преоценени стоки.
43
2
 
12
 
! Отговори
Шабат Шалом преди 2 седмици
Грантаджиите ни са на Тръстиката - Работят ДеноНощно за Каузата ни!
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Най ми е сладко като виждам как европутювци като гого усещат как губят почва под краката си
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо по времето на Бай Тошо всичко беше стабилно? Понеже всички комунитическиГеьове бяха в една партия БКП и правеха баджанаци от безплатниЛезбийки с поглед към великияТашак на Бай Тошо. А сега кво? Баджанаците на Бай Тощо си разделиха пазарите и ТашакГейове играят театро пред народа, че те всичките са вкусни! Но се включийа иЛeзбийкитe по пазарите за труда и народа отрезвя, понеже при Бай Тошо те бяха Безплатни а сега струват ПАРИ!
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Папионката не те прави специалист!
39
2
 
12
 
! Отговори
Нафталинов пее.рас преди 2 седмици
Марш в старческият дом за мръсни двуличници
38
0
 
4
 
! Отговори
До 43 преди 2 седмици
Е как да имаш държава като всичко е оставено на случайността и на разни мутри и деребеи. Не може да има силна икономика без план. Трябва има план и да се работи систематично. Политическите боричкания са напълно безсмислени. Какво има да дебатираш и да спориш като трябва да се построи държава. Къде има място за спор и аргументи. казваме трябват язовири - строим язовири. Трябват магистрали - строим магистрали. Трябва да се оправи стопанството - оправя се. И така е за всяко нещо.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
най-голямата щета за гей атлантизъмЪ е да канят кълвачи като тоя да ги рекламира по предавания
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Правилно се е изказал Лозанов: По времето на ТашакаБай Тошо на пазара имаше само една партия БКП и народа стоеше на опашки за да му купува високо в небесата вдигнатия вкусенТашак и никой не беше гладен! А сега кво? Партии много и всичките тия партии ходят по пазарите. СмъкватГащите на продавачите. Изяждат имТашаците и народа стои гладен и ходи по кошовете за поклук с мечта да намери останал вкусенТашак от времето на Бай Тошо!
35
2
 
4
 
! Отговори
Сенеката преди 2 седмици
Аба и ти не си нещо по така.......
34
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До кукупапионке,--Карай Москвича, върти телефона с шайба, режи сланината, пий джанковица и се радвай на живота. Ние се радваме на друго, което ти никога няма да разбереш.
33
1
 
7
 
! Отговори
Две могили преди 2 седмици
От този нищо не става
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ясно легебете пропагандата няма место в училище, така го разбирам Гого Лозанов.
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Когато отвратените комунисти се отдръпнат от политиката, остават отвратителните комунисти!
30
2
 
7
 
! Отговори
кукупапионке, преди 2 седмици
По-голямо менте от евроатлантизма няма и ти добре го знаеш, ама пусти пенсионерски финансови неволи, нали?
29
5
 
4
 
! Отговори
ДА 33..ХА,ХААА преди 2 седмици
ТИ ЛИ ЩЕ ДАДЕШ ПАРИТЕ ЗА ДА ПОСТРОИМ ПАК "КОМУНИЗМА"....ИЛИ ЩЕ СИ ЗАЛОЖИШ ГЗ---- ЩОТО БЕЗ ПАРИ , КОМУНИЗЪМ --НЕМА!!!/...нема да има кво да разпределяш и да ядеш , бе.ха,ха,хааааааа..../
28
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Гого що не си на фронта да побеждаваш Путин бе
27
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Демокрацията се провали и е крайно време да приключи. Сега е логично комунистите да вземат властта и отново да се построи Народна Република България със ред и дисциплина. Да си направим стабилна планова икономика и да почне да произвежда тая държава.
26
2
 
9
 
! Отговори
Точно преди 2 седмици
Хем си упротребен и си втора употреба, хем за нищо не ставаш, също като менте стока си, ама и ти се буташ на пазара. Противен човек.