Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте

Държавата няма място в гащите на гражданите, смята медийният експерт
Обновена: 1 сеп 2024 10:18 | 1 сеп 2024 09:10, Петър Бойчев
114
Георги Лозанов: На политическия пазар има само стоки „втора ръка“ и менте
Снимка БГНЕС

На политическия пазар има само стоки “втора употреба” или откровени ментета. Това заявява в интервю за „24 часа“ медийния експерт Георги Лозанов.
 

Той смята, че ако у нас не надделеят евроатлантизмът и върховенството на правото, ще дойде българският Путин и политическият пазар чисто и просто ще затвори, както стана в Москва.
 

Наивно е да се мисли, че “Възраждане” могат да се интересуват от нещо друго, освен от формирането на антизападно про-Путиново мнозинство в българското НС, смята Лозанов. Той се аргументира с приетия закон „пряко пренесен от Русия“. „Големият им пробив е, че привлякоха и политици, които се заявяват като евроатлантици“, смята Лозанов.  Етикетът “нетрадиционна”, вкаран в закон, е предупредителен изстрел от страна на държавата, че всеки, който не е хетеросексуален, е второ качество, твърди той.
 

„Това им даде кураж веднага да предложат следващия любим закон на Путин - за чуждестранните агенти, който вече ще даде основания за същински “лов на вещици”, смята медийния експерт. Така България щяла да кандидатства за членство в камерния клуб на “полезните идиоти” в ЕС, които подкрепят диктаторския режим на Путин.
 

Държавата няма място в гащите на гражданите, освен тоталитарната, която гледа да се напъха навсякъде, включително и там. Хитлер праща хомосексуалистите по лагерите, а в България през комунизма са изправени на съд, казва Лозанов.
 

И накрая припомня, че: „Политиците в парламента, както е известно, закон не ги лови, единствените, които могат да ги спрат, са избирателите.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от Политика
Шествие в Росенец в подкрепа на Доган
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
09 преди 2 седмици
Не си познал,от контейнерите са.
4
1
 
9
 
! Отговори
АЗ76 преди 2 седмици
До Нанеамерички грантаджия е. :)често пъти се изявява за дойче веле...
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Какво означава стоки "втора ръка"? Това са господа - бивши другари.
2
3
 
19
 
! Отговори
Нане преди 2 седмици
Ако това е лицето на Българската демонокрация.... По добре да идва Възраждане.... Тоя да обясни от що живее охолно.... краварски грантаджия ли е.... Руски ли е.... От къде е парата да обясни на обществото.... ===)))
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БОЙКО Е МЕНТЕ ВТОРА РЪКА